Yayın Tarihi:21 02 2020 21:04(2151)

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anıldı

20 Şubat 2020 Perşembe günü Boyabat'ta Sinop Üniversitesi öğrencileri, şehadetinin 5. seneyi devriyesinde ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu düzenledikleri program ile andı.

Sinop Üniversitesi Boyabat Yerleşkesi içerisinde gerçekleşen program anma yürüyüşüyle başladı. Yürüyüş sonrası, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra üniversite Ülkü Ocakları başkanı Akif Mengene basın bildirisini okudu.

Basın bildirisinde şu afadeler yer aldı;

"20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi yerleşkesinde bir takım olaylar yaşanmıştı. Olaylar haber bültenlerinde o dönem çokça duymaya alıştığımız bir şekilde kamu oyuyla paylaşıldı. Ajanslara göre karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıkmış ve bir öğrenci öldürülmüştü denmişti. Gerçek ise Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu, öz yurdunda teröristlere karşı verdiği kavgada, kahpece öldürülmüştü, karşıt görüşlü değildi.

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu unutmayacağız unutturmayacağız. Ege Üniversitesi yerleşkesi adeta pkk eğitim ve propaganda kampına dönüştürülmüştür. Okul koridorları sınıflar pkk paçavralarıyla kirletiliyordu, üniversite yönetimi olayları izlemekle yetiniyordu. Fırat reis ve arkadaşları Türk devletine ait bir üniversitenin maruz kaldığı bu pkk istilasına sessiz kalmadılar, 20 kişi kalsakta, 10 kişi kalsakta meydanı bu şerefsizlere bırakmayacağız dediler, and içtiler. Bizler bu coğrafyada vatan nöbetini bulunduğumuz her yerde her şekilde tutmaya devam edeceğiz. Fırsat arayan düşman bilsin ki, Türkün son ocağı sönmeden son Fırat ölmeden milliyetçi, ülkücü kale geçilmeyecektir. Fırat Yılmaz Çakıroğlu bizlerin sembolüdür, bilinsin ki her ülkücünün hayali vatan için ölmektir, ihanet nereden gelirse gelsin, karşısında ülkücü hareketi bulacaktır.

Çünkü bizler inanıyoruz ki, Avrupaya diz çöktüren Atilla Ülkücüdür, Anadoluyu vatanlaştıran Sultan Alparslan Ülkücüdür, Şehr-i İstanbulu fetheden Fatih Ülkücüdür. Viyana kapılarına dayanan Kanuni Ülkücüdür. Türkiyeyi kuran ve bağımsızlığına kavuşturan Mustafa Kemal Ülkücüdür. Türk milletine gözü gibi bakacak nesiller yetiştiren Başbuğ Alparslan Türkeş Ülkücüdür. Ege Üniversite’sinde şehadet şerbetini aslanlar gibi içen Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ülkücüdür.

Sinop Üniversitesi Boyabat Yerleşkesi ülkücüleri adına dosta düşmana duyurmak isterim ki, ihanetle, cehaletle, eyyamcılıkla, bana ne lazımcılıkla mücadelemiz, 20 kişi kalsakta, 10 kişi kalsakta devam edecektir.

Bir ölür bin diriliriz
Ne mutlu Türk’üm diyene.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

215158


Tasarım:DtGaNi