Yayın Tarihi:10 12 2007 06:49(2009)

Boyabat’ta Muay Thai Fırtınası

9 Aralık 2007 Pazar akşamı Boyabat Spor Salonunda Muay Thai fırtınası esti.

 

Saat 19.00 da başlayan karşılaşmalar üç saat sürdü. Karşılaşmalardan önce Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, Boyabat Kaymakamı ve Muay Thai Federasyonu As Başkanı Fatih Kocabaş, Muay Thai Federasyonu Başkanı Halil Durna birer konuşma yaptılar.

İlk karşılaşma 57 kilo Erkeklerde yapıldı. Karşılaşmaya Mersin Bölgesinden Türkiye beş kere Türkiye Biricisi, Avrupa ve Dünya Birincisi Fikri Arıcan ile Mersin bölgesinden Türkiye Üçüncüsü, Suriye Turnuvasında ikinciliği bulunan Âdem Güler katıldı.
Karşılaşma baştan sona Fikri Arıcan’ın üstünlüğü altında geçti. Dört raundu da (8-1), (8-1), (7-1), (4-1)  alan Fikri Arıcan toplamda (27-4) sayı ile birinci oldu.


İkinci karşılaşma 63 kilo Erkeklerde yapıldı Karşılaşmada Trabzon Bölgesinden Türkiye Şampiyonu, Avrupa İkincisi Tolga Aslansoy ile Ankara Bölgesinden, Türkiye ve Avrupa Şampiyonu, Dünya Üçüncüsü Ali Aklayış karşı karşıya geldiler. İlk iki raund Tolga Aslansoy’un (3-4) ve (1-5) üstünlüğü ile geçti. Son iki raunda Ali Aklayış (4-3), (5-3) üstünlüğü ele geçirdiyse de  maçı (13-15) sayı ile kaybetti. Çok çekişmeli geçen bu müsabakayı Tolga Aslansoy kazandı.


Üçüncü karşılaşma 54 kilo Bayanlarda yapıldı. Bu karşılaşmaya Adana Bölgesinden Türkiye Üçüncüsü Özlem Şan ile Mersin Bölgesinden Türkiye ve Avrupa Şampiyonu Gözde Bayergi  çıktılar. Karşılaşma baştan sona Gözde Bayergi’nin üstünlüğünde geçti. Raundlar da (2-3), (3-6), (2-10), (2-9) puanlar alındı. Toplam olarak (9-28) sayıl puan alarak Gözde Bayergi birinci oldu.

Dördüncü dövüş 86 kilo Erkeklerde yapıldı. Karşılaşmaya Afyon Bölgesinden Türkiye İkincisi Aziz Mollaahmetoğlu ile Trabzon Bölgesinden Türkiye Şampiyonu ve Avrupa İkincisi Tevfik Şener katıldı. Rauntlar (1-2), (1-1), (6-3) ve (4-4) bitti. Döğüş çok çekişmeli geçti. Dördüncü rauntta ringin halatı koptu. Halat yerinden çıkarıldı ve diğer halatlar yükseltilerek karşılaşmaya devam edildi. Karşılaşma yeniden başlayınca Tevfik Şener hızlı girdi. Tevfik Şener’in sert bir hareketi ile Aziz Mollaahmetoğlu’un kaşı açıldı ve karşılaşmaya (12-10) önde olduğu halde bırakma zorunda kaldı ve Birinciliği Tevfik Şener kazandı.

Gecenin son karşılaşması 75 kilo Erkeklerde Trabzon Bölgesinden Türkiye Şampiyonu Yahya Alemdağ ile Türkiye Üçünsüsü Güven Zencir arasında yapıldı. Karşılaşma bütün ile Yahya Alemdağ’ın üstünlüğü altında geçti. Rauntlar (3-0), (7-0), (6-0)  sayı ile sona erdi Toplam da (16-0) puan farkı ve hakem kararı ile karşılaşmayı üç raunt sonunda Yahya Alemdağ kazandı.

 

 

 


 

Facebook'ta Paylaş
15. Yorum: CANAN 19 01 2008 07:57
smileMUHTASEM KIZLAR MERHABA ONLARI COK SEVDİK BOYABAT SİZLERİ KONUŞUYOR BİRİNİN ADI ÖZLEMDİ AMA DİGERİNİ ÖGRENEMEDİM ADI HERNEYSE KORKUSUZ KIZLAR VALLA EVDE KALIRSINIZ KORKARLAR SİZİ ALMAYA HEMDE O GÜZELLİKLERLE ÖZLEM SENİ COK SEVDİKKKKKKKKK

14. Yorum: mehmet 19 01 2008 07:53
wassatSEVGİLİ BAŞKANIM BOYABATTA DÖVÜŞEN İKİ BAYANDA MÜKEMMELDİ ŞAŞIRDIM DORUSU İYİKİ YOLDA GÖRÜP LAF ATMAMIŞ GÜZELLİKLERİNE GÖZDE VE ÖZLEMMİŞ ADLARI İKİSİNEDE BAŞARILAR HARİKAYDINIZ KIZLAR SİZDEN KORKULURRRRRRRRR

13. Yorum: aziz mollaahmetoglu 23 12 2007 20:47
sayın kaymakam bey sayın belediye başkanı ve boyapat halkına ve emniyet teşkilatına cok teşekkerederim bizlere göstermişoldukları misafir berverlik icin kendilerinden cok memnun kaldım cok güzeldi dilerim böyle organizasyonlar boyapat da sürekli olur herkese teşekkür ederim tüm muaythai camiasına

12. Yorum: gençlik 11 12 2007 08:33
valla sayın kaymakan ve belediye başkanı iyi güzel hoş ama boyabattakı gençler içinde bişeyler yapın her köşe başında sigara içen araba ile korku salan genc gormekten bıktık hersey okul mudurleri ile olmuyo sizlerde genclerın kız ve erkek toplu olara vakıt gecirebilecekleri ortamlar kurarsanız eminim bu tum gencleri tatmın edecektır en azından ay da 1 kez sinema vb etkınlıkler olsa iyi olur ama şunuda unutmayın zengın genclere sahıp degiliz her kesime uygun bi ortam hazırlarsanız iyi olur ve genclere iş imkanı sizlerde sunmalısınız ole torpille hastaneye belediyeye işci almayla olmaz bu işler seneye gene secim var unutmayın her gence aynı ilgi gosterilsin illa sizin oralarda bi akrabamız olmasın siz yeterince ne demk istedigimi anldınız işlh en kısa zamnda bu isteklerimi tatmın edecek bir cvp yada etkınlık yaparsınız bizde sizin buyuklugunuzu goruruz hersey ole konusmayla olmaz gencler artık ugras ve ilgi istiyo cunku onlar ole boş konusan çok insan tanıyo az falıyet lütfen sizde gencler bu konu hakkında yorum yapınkı istegimiz cabuk gerceklessin kaymakam ve belediye başkanınn ilgilerine sunarız

11. Yorum: selam 11 12 2007 05:27
emegı gecen herkeze tesekkur,boyle etkınlıklerın dıger bıranslardada yapılması lazım.sız buyuklerımız bunu uslendıgı zaman bız boyabatlı gencler olarak cok seyler basarırız.tesekkurler.

10. Yorum: ukalashey 11 12 2007 04:55
bu musabakanın boyabatta yapılmasında emeği geçen herkese teşşekkürlerr.. en iyiler için bile muhalefet yapanların dikkatinee ( İyileriii görün be kardeşimm yaa )

9. Yorum: usta 11 12 2007 04:17
ömer hoca ve baturalp hoca,,,,,,bu ikiliye dikkat...birarada olunca bu ikili boyabatta daha çok şey değişecektir....sayın kaymakamızda bu ikiliye daha da çok destek olursa boyabatta daha da güzel şeyler olacaktır...adamlar gerçekten çok çalışıyorlar....ömer hocanın çalıştığı okul ve talebeleri birkaçyıldır harikalar yaratıyorlar...sinoptan heryıl madalya getiriyorlar...baturalp hocada ona keza onunda basketbol ve diğer branşlarda çok faydası oldu ilçemize...sağolsunlar,varolsunlar...kıskana

nlar çatlasın.....

8. Yorum: tribünlere 11 12 2007 01:05
sahalara plastik sandalye koyalım sonra oturmak yerine üstüne basıp dikilelim sonrada kıralım nasıl olur.Belki kızanlar olacak ama biz bunu yapıyoruz arkadaşlar spor salonunda plastik koltuklar zaten vardı....

7. Yorum: neler olmalı 10 12 2007 23:38
1- İnsanların daha iyi şartlarda maç izlemesi için spor salonunun tribünleri yeniden dizayn edilmeli, plastik sandalyaler yerleştirilmeli( diğer salonlardaki gibi).
2- Boyabat Stadıda maç izlenilebilecek ve futbaol oyananabilecek hale getirilmeli. Tribünlerin üzerleri Sinoptaki gibi kapatılmalı, Sinoptaki gibi palastik sandalyeler yerleştirilmeli ve bütünlük sağlanmalıdır.
3- Tek salon Boyabata yetmemektedir. Belediye ve İl gençlik Spor müdürlüğü ortaklaşa Daha işlevli ve daha büyük organizasyonları gerçekleştirebilecek bir salon yapmalı.
4- Muaytai dalında Belediye bir takım kurmalı
5- Boyabattaki takımların idman yapabileceği bir stad daha yapılmalı.

6. Yorum: Tribünler 10 12 2007 23:33
ya iyi hoşta, dünyanın neresinde kaldı tahta tribünler. Alınıp takılamamışmı oturaklar. Çok ayıp ya. Bu çağda tribünlerin halıne bak..Hem stadta hem kapalıda bu rezalet bitmeli. Yada bedava maviş paracıklar belki vicdanlara dokunmuşturda bir kısmıyla bu işler yapılır.

5. Yorum: ali usta 10 12 2007 20:43
sayın kaymakamımıza ve belediye başkanımıza Teşekkürler smile

4. Yorum: KORKAN 10 12 2007 18:58
belediye başkanımıza ve kaymakamımıza teşekkür ederiz. Helal Olsun

3. Yorum: yigit 10 12 2007 16:40
kaymakam bey ve belediye başkanını kutluyorum devamını bekliyoruz

2. Yorum: DuFFyDuCq 10 12 2007 16:36
helal olsun kaymakam beye smile

1. Yorum: uni bjk 10 12 2007 07:04
Ev sahipliği yaptığımız ilk turnuvadan başarıyla çıktık.İnşallah bunların devamı gelir


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

117780


Tasarım:DtGaNi