Yayın Tarihi:10 12 2007 23:21(1791)

Şehit Ersoy Gürsu Güreş Takımı Geleneği Bozmadı!

Şehit Ersoy Gürsu Güreş Takımı 5 siklette birinci olarak geçen Yıllarda yakaladığı başarılara bir yenisini ekledi.

Kasım Ayı içerisinde ilimizde gerçekleştirirlen Liseler arası 17-18 yaş Güreş İl birinciliği müsabakalarında Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi Güreş Takımı 5 siklette İl birincisi oldu.

46 kg'de İbrahim KARTAL,60 kg'de Levent DÜŞKÜN,66 kg'de Ethem Can TEMİZ,74 kg'de Mustafa ÖZDEMİR,96 kg'de Talip KOCA sikletlerinde rakiplerini devirerek İl birincisi oldular.

Okul Müdürü Hüseyin GENÇALİ konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

" Okulumuzda Eğitim-Öğretimin yanında sportif ve sanatsal faaliyetlere de çok büyük önem veriyoruz,Cumartesi-Pazar demeden çalışıyoruz bunu da yaparken dersleri de aksatmadan kombine bir şekilde yürütüyoruz.Başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Ömer ÖRNEK olmak üzere tüm sporcularımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum."

Beden Eğitimi öğretmeni Ömer ÖRNEK ise "12-13 Şubat tarihleri arasında yapıcak olan 15-16 yaş güreş müsabakalarında da aynı başarıyı bir kez daha tekrarlamak için müsabaka gününe kadar aynı tempoda devam edeceğiz."dedi

 

1hamitgures2.JPG

 

1hamitgures3.JPG
Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: BÜNYAMİN 10 01 2008 04:17
başarılarınızın devamını temenni ediyorum...

5. Yorum: Semih TÜRKOĞLU 14 12 2007 10:35
TEBRİKLER
Arkadaşlarımı kutluyorum.Mezun olana kadar daha çok başarılara imza atacaklar.Üniversiteyi de kazanıp arkalarında başarılar dolu bir geçmiş bırakıp gidecekler.Onlardan sonra gelenler de aynı şekilde.Ömer hocamı ve emeği geçen diğer hocalarımı tebrik ediyorum.Arkadaşlarımın da gözlerinden öpüyorum.Görüşmek üzere

4. Yorum: usta 11 12 2007 04:16
ömer hoca ve baturalp hoca,,,,,,bu ikiliye dikkat...birarada olunca bu ikili boyabatta daha çok şey değişecektir....sayın kaymakamızda bu ikiliye daha da çok destek olursa boyabatta daha da güzel şeyler olacaktır...adamlar gerçekten çok çalışıyorlar....ömer hocanın çalıştığı okul ve talebeleri birkaçyıldır harikalar yaratıyorlar...sinoptan heryıl madalya getiriyorlar...baturalp hocada ona keza onunda basketbol ve diğer branşlarda çok faydası oldu ilçemize...sağolsunlar,varolsunlar...kıskana

nlar çatlasın.....

3. Yorum: osman çakıcı 11 12 2007 00:32
başkanım izliyemioz mu ya

2. Yorum: ali emminik 11 12 2007 00:16
Gençali hocam yine eskisi gibi faal olmanıza sevindim başta siz degerli hocam olmak üzere Ömer hoca sporcu kardeşlerim teprik eder başarılarınızın devamını dilerim

1. Yorum: işte bu 10 12 2007 23:29
insanlar tüm olanaksızlıklar içinde bu başarılara imza atarken , Boyabat stadını rezil halde burakıp parayı cebe atan Boyabatlıların hiçmi vicdanı sızlamaz. Yukarıda allah var beyler. Allahtandamı korkmuyorsunuz. Okulumuzu ve öğrencilerimizi kutluyorum..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

405844


Tasarım:DtGaNi