Yayın Tarihi:15 12 2007 23:32(1463)

Büyük Buluşma…

İşadamı ve Bizim Karadeniz Gazetesi Sahibi Sayın Ömer Yılmaz, Yardımcısı Recep Koca ve Kırım Türklerinden Sayın Arslan Memorov Ukrayna’nın Başkenti Kiev’de Buluştular.

Kırım, Yalta, Ukrayna ve Odessa’nın tam karşında bulunan Sinop limanları arasındaki ihracat kapısının nasıl hareketlendirileceği Ukrayna’nın Başkenti Kiev’de yapılan bir toplantıda konuşuldu.

Gerçekleşen kısa toplantıda,  ihracat, ithalat ve nakliye maliyetleri önce Sinop ilinde ki yatırımcıları sevindireceği ve Türkiye’nin de Avrupa’ya açılan Edirne Kapı kule sınırından daha hareketli olacağı kanaatine varıldı.

Türklüğün geçmiş tarihinde kardeşi kardeşten ayrımına da bir nokta konulup,  dedelerimiz’in her sorunu paylaşan Türkler olarak, yıllar sonra 13 Aralık 2007 deki buluşma Türk  tarihinde bir nokta niteliğinde idi.  Üç Türk aynı masa etrafında toplanıp Türk kahvesi içerek el sıkıştılar.

İşadamı ve  Gazeteci Sayın Ömer Yılmaz, Ukrayna’ da eğitimini tamamlayan ve  ciddi bir kuruluşta işletme sorumlusu olarak görev yapan mekan sahibi değerli Kırım Türklerinden ve İşadamlarımızdan Sayın Arslan  Memorov ile birlikte yaptıkları   bu toplantının ikincisinin  Sinop ilinde yapılmasını kararlaştırdılar.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: emre 18 12 2007 19:23
valla helal olsun sinop ve boyabatın gururudur ÖMER BEY başarılarının devamını diliyorum

2. Yorum: maalesef 16 12 2007 16:12
Türk tarihi için çok önemli olan bu görüşmelerin ve buluşmaların yeteri kadar ilgi çekmemesi oldukça üzücü. bir ilçenin içerinde gezen inekler böyle büyük bir tarihi olaydan daha fazla ilgi çekiyor. bu görüşmelerin önemini tarih daha iyi göstercektir ama önemli olan bugünden kıymetinin bilinmesi. çok çok teşekkür ederiz ömer başkanım.

1. Yorum: EmiN EmLaK 16 12 2007 11:28
ÖNCELİK LE Sn. ÖMER YILMAZI YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM.HERKEZ ONUN GİBİ DÜŞÜNEBİLSE KEŞKE....BÖYLE MEMLEKETİNE VATANINA,YURDUNA BAĞLI KALABİLSE..BU ANLAŞMADA SİNOP İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞŞŞ.. Sn.ÖMER YILMAZA İŞ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

105678


Tasarım:DtGaNi