Yayın Tarihi:28 10 2009 21:23(1025)

Cumhuriyet Bayramı,Boyabat,Engin AltayCHP Sinop Milletvekili Engin Altay’ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Büyük Atatürk’ün, onun düşünce ve silah arkadaşlarının ve milletimizin dünyada eşi görülmemiş bir mücadele, inanç ve kararlılık süreciyle kurdukları Cumhuriyetimizin 86. kuruluş yıldönümünü coşkuyla ancak bir parça da buruk bir şekilde kutluyoruz.

Son yıllarda kurallarının hiçe sayıldığı, kurumlarının törpülendiği, ilkelerinin çiğnendiği cumhuriyetimiz, bütün saldırılara rağmen hiç şüphesiz sonsuza dek laik, demokratik, çağdaş yapısını, devletimizin sosyal hukuk devleti niteliğini ve üniter yapısını muhafaza edecektir.

86 yıl önce karşı devrimcilerin ve onların işbirliği yaptığı dış egemen güçlerin topraklarımız üzerindeki kirli emelleri, bugün de aynı karşı devrimcilerin ve dış egemen güçlerin işbirliği ile sürdürülmektedir.

Büyük Atatürk’ün Türk Gençliğine hitabında işaret ettiği tehlikelerin günümüzde yaşandığını görmek hepimizi incitmektedir. Ancak, yine Büyük Atatürk’ün ifade ettiği gibi gösterdiği hedefe ulaşmak için ihtiyacımız olan yegâne güç milletimizin azim, inanç ve kararlılığıdır.

Cumhuriyetimizin bekasına olan tam inancım ve coşkumla milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutlarım.

Saygılarımla.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: muhtar 31 10 2009 04:43
gercek cumhuriyetci senınde bayramını ben kutluyorum sana saygılar sevgiler

4. Yorum: Dilekçe 29 10 2009 20:45
CHP dünya üzeridne içişleri bakanlığına başvuru yapmadan kurulmuş tek siyasi partidir. Bu nednele Cumhuriyete en çok sahip çıkmada hassas olmalıdır. Vekile teşekkür

3. Yorum: Sindirmeyenlere 29 10 2009 20:43
ENgin bey adam gibi mesaj yayımlamışsınzı teşekkür ederim. 2. yorumcu arkadaş gücün kudretin yetiyorsa sende bir mesaj yayınmla ya da senin inandığın adamlar evet biz Atürük'ün izinde gidiyoruz diye mesaj yayınlasınlar. Örneğin desinler ki biz Atatürk'ün izinde bağımsız bir ülkeyi desinler ve PKK lıları biz affediyoruz desinler yada Atatürk'ün emanetlerini yok pahasına kendi adamlarımıza sattık desinler . Tabiki CHp refleks gösterecek yoksa millet iradesinin neler olduğunu hep birlikte görüyoruz

2. Yorum: içinize sinmeli artık 29 10 2009 03:01
sayın vekilim bende sizin bayramınızı kutluyorum.hemde tüm coşkumla ancak bir parçada buruk bir şekilde.neden dersen çünkü bu cumhuriyet sizin gibi insanlar devlet yönetiminde olmadan hep tehlike içinde hep yok olma tehlikesi ile karşı karşıya,yıkıldı yıkılacak durumda oluyor.Atatürk cumhuriyetimizi kurdu ama onu sadece size emanet ettiğine dair bir yalnış anlama saflığına düştünüz..sizden başkası onu savunursa haşa ne mümkün muhakkak yalancıdır vatan hainidir..valla bana sorarsanız cumhuriyet sizden kurtulduğu için dimdik ayağa kalktı ve ilelebette ayakta duracak..bu memlekette cumhuriyet için kanını canını malını verecek milyonlarca kahraman vatansever var .siz merak etmeyin..yalnız siz halkla barışıncaya kadar bir süre sizsiz ayakta duracak..halka kendinizi sevdirin cumhuriyeti koruma görevini siz devralırsınız.bizce sakıncası yok..

1. Yorum: hasan sinop 28 10 2009 22:16
sayın vekilim,önümüzdeki günlerde sinop il başkanlığı seçimi var..hüseyin keskin inşallah yine yeniden adayım diye çıkmaz.. benim hatırladığım 3 seçim atlattı hepsinde 0 çekti.. bu kez de aday olmasın,inşallah bu yazımızı okur da kafasını şöyle bir ellerinin arasına alırda düşünür..hüseyin keskin seni seviyoruz.. bu kez il başkanlığına aday olma... lütfen..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

341881


Tasarım:DtGaNi