Yayın Tarihi:03 11 2009 20:27(1701)

 

Fikir ve Hareket Yayında

Hemşerimiz Avukat Muhsin Küçük tarafından hazırlanan Fikir ve Hareket (www.fikirvehareket.com) forum sitesi yayınına başladı.

İstanbul’da yaşayan hemşerimiz Avukat Muhsin Küçük tarafından hazırlanan, kendi yazı ve şiirlerinin yer aldığı www.fikirvehareket.com sitesi, okuyucularından gelen yazı ve görüşlerin yer aldığı forum niteliğinde geniş bir platform oluşturmayı hedefliyor.

 

 

Siteye ilk girdiğinizde Muhsin Küçük okuyucularını Merhaba diyerek karşılıyor ve “Yüce Allah'ın samimi kulları, büyük Türk Milleti'nin kıymetli evlatları, 'cennet vatan'ımızın güzel insanları merhaba. Sitemize hoş geldiniz. Umarım burada sizinle uzun yıllar buluşacak, milletimizi ve bütün insanlığı ilgilendiren konular üzerinde beraber düşünüp tartışacak, birlikte tavır belirleyecek ve birlikte hareket edeceğiz

Bu gerçeğin idrakinde olan her Türk için bu site, bir "fikir ve hareket" platformudur; mesleği, tahsil durumu, mali gücü, şimdiye kadar mensup bulunduğu partisi, cemaati, aşireti, vakfı, derneği v.s. ne olursa olsun, devletimizin büyük kurucusunun "Ne mutlu Türküm diyene" anlayışını benimseyen her vatandaşa açıktır

Bir teşkilat kurmadan, hiyerarşik bir disiplin sağlamadan hiç bir netice elde edemeyeceğimize dair itirazları duyar gibiyim. Fakat emin olun; bizim küçük nefeslerimizin oluşturacağı esinti, zamanla büyük bir fırtınaya dönüşecek, önümüzdeki engelleri yerle bir edecektir!” diyerek birlikteliğin gücüne değiniyor ve bu "fikir ve hareket" platformuna herkesi davet ediyor.

Av. Muhsin Küçük yeni yapılanan “fikir ve hareket” sitesinde, 1975 yılında yazdığı ve sanki bugünleri görmüşçesine dile getirdiği satırlar, takipçileri tarafından büyük bir beğeni toplamış ve şimdiden sitenin rotasını yükseklere doğru çıkarmış durumda.

http://fikirvehareket.com/NP/

 

Tarih: 1975

Sen duymazsın bu hissi, bu gönül senin değil,

Bilmezsin o mãziyi, bu ömür senin değil,

Belli, senin kalbini o zehir yaşatmakta;

Çevir şu gözlerini.. o mühür benim değil!

 

Defalarca düşmüşüm zamãnın yollarında,

Bak nasıl döğüşmüşüm belânın kollarında,

Sanma ki beni hãlâ tesãdüf yaşatmakta;

Bir ilâhî tecellî.. bu sihir benim değil!

 

Ey "özgürlük" tellâlı, esãret ahtapotu,

"Eşitlik" papağanı, düşmanımın robotu,

Bir düşün, sor kendine, seni kim yaşatmakta?

Yaşatanın sesidir.. bu şiir benim değil!

 

 


 

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: garip 04 11 2009 03:17
Sayın yazar, özgürlük ve eşitlikten bu kadar nefretiniz ne, anlamış değilim.Dinsel bir şiir ama ilahi değil.Dinimiz eşitlik ve özgürlüğe karşı da değil.Bizi Allah yaşatıyor ama eşitliğe allerji ne.Garip...

2. Yorum: osman celep 04 11 2009 00:06
öncelikle hayırlı olsun şiir çok hoşuma gitti tebrikler teşekkürler

1. Yorum: mehmet peyk 03 11 2009 22:51
sevgili dayıcığım hayırlı olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

330756


Tasarım:DtGaNi