Yayın Tarihi:05 04 2016 18:09(3652)

Boyabat'a yakışmıyor, ya kaldırın, yada yenisini takın

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan aydınlatma direklerine, Türk Bayrağı ve Boyabat Belediyesi'nin eski logosunun olduğu bayraklar takılmıştı. Bu bayraklardan özellikle Türk Bayrakları'nın hali Boyabat'a yakışmıyor. Rengi solmuş, tozlanmış, yırtılmış ve parçalanmış, buradan uyarıyoruz Türk Bayrakları'nı ya kaldırın, yada yenisini takın.

Bayrağı takanlar belki yoğun işlerinden dolayı bu rezilliği görmeyebilirler, ama şehirde bulunan diğer yetkililerden bu konuda hassasiyet bekliyoruz.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: yazık 15 06 2016 16:55
çok çirkin bir görüntü.bayrak sevgisi ve bayrağa verilen değer bu mı?gazete yetkilileri bu haberi her gün yayınlayın hatta ulusal basına da gönderin.belki o zaman uyuyanlar uyanırlar.kültür sarayının önüne stand yapıp, otağ yapıp oturmakla bu işler olmuyor.lütfen biraz duyarlı olalım.

3. Yorum: haha 20 04 2016 14:51
bunlar vatan millet sevgisi bayrak sevgisi hepsi gösteriş hala aklınız ermiyor mu bunlar reklamlarda bayrak çektirirler. mitingde milliyetcigiliği ayaklar altına alırlar

2. Yorum: hüseyin cömert 05 04 2016 19:28
belediye başkanımızın bayrak sevgisi...

1. Yorum: osman 05 04 2016 19:05
bayrak yasasına aykırı zaten. cumhuriyet savcısılığına suç duyurusunda bulunun.

yasaklar

madde 7 - türk bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz. resmi yemin törenleri dışında her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere, örtü olarak serilemez. oturulan veya ayakla basılan yerlere konulamaz. bu yerlere ve benzeri eşyaya bayrağın şekli yapılamaz. elbise veya üniforma şeklinde giyilemez.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

333597


Tasarım:DtGaNi