Yayın Tarihi:14 06 2016 21:49(2631)

Değerlerimize Böyle mi Sahip Çıkıyoruz?

Boyabat Belediye eski Başkanı Mehmet Ermiş'in başkanlığı döneminde, popüler gezi yazarı İrfan Unutmaz tarafından hazırlanan kitabın çalışmaları sırasında Boyabat ilçesinde kaynaklarda yer almayan 3 yeni su kemeri keşfedildi.

Boyabat’ta keşfedilen üç kemerden Kurbanpeliti mevkiinde bulunan Büyükkemer’in fiziksel özellikleri özetle şöyle: Boyabat’ın Kurbanpeliti mevkiinde bulunan Büyükkemer’in uzunluğu yaklaşık 33 metre. Kemerin eni ise yaklaşık 1 metre. Büyükkemer, yaklaşık 12-13 metre yüksekliğiyle dikkat çekiyor.

Tarihi kemerlerin etrafı bez parçaları ve çeşitli çöplerden geçilmediği gibi tarihi kemeri görmeye gelenlerin çevrenin bakımsızlığından ve geliş yolunun rezaletinden dolayı yaklaşmaları da mümkün görünmüyor!

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: yenimaleli sami 15 06 2016 21:53
değerlerimize sahip çıkmalı ve onları korumalıyız.nedir bu çer çöpler be dostlar ? yazıktır yazık.

1. Yorum: haha 14 06 2016 22:41
ya allah'ınızı seversiniz ermişte başkanmıydı. boyabat halkı sırf başımızda akp li olsun diye çalışmaan adamı başımıza başkan yaptılar. belediye yahu bu ilk dönem adam zırnık birşey yapmadı nasıl 2.dönem seçersin. inşallah yeni başkan gizli kalmış yer altında kalmış çöplük içerisinde ki tarihlerimizi kaynaklarımızı gün yüzüne çıkarır


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

329683


Tasarım:DtGaNi