Yayın Tarihi:15 06 2016 00:26(2775)

DHKP-C Üyesi Gerze’de Yakalandı

DHKP-C terör örgütü üyesi Yusuf Gerze’de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Devrimci Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi (DHKP-C) terör örgütü Karadeniz üst düzey yöneticilerinden kod adı Yusuf olan kişi yaklaşık üç aydır ilçemizde esnaflık yapan hemşerisinin yanında çalışırken Gerze Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakın takibe alınan M. B. iskele mevkiinde yol üzerinde polis ekiplerince yakalandı.

Yusuf kod adlı DHKP-C terör örgütü üyesi M. B. hakkında silahlı terör örgütüne üye olmak, eylemlere katılmaktan yaklaşık 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve bu tür olaylardan devam etmekte olan suç dosyalarının bulunduğu edinilen bilgiler arasında.

Çıkarıldığı mahkemece Sinop cezaevine gönderilen M. B. Gerze’de yapmış veya yapmayı planladığı eylemler hakkında Gerze Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kapsamlı araştırmaların devam ettiği öğrenildi.

Haber: Gerze Gündem Haber

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: ali 15 06 2016 20:24
asmak lazım bunları

2. Yorum: hasan c 15 06 2016 14:15
bu eksikti sinopta

1. Yorum: haha 15 06 2016 05:09
hey allah'ım 10 yıl nedir ya ? adam cumhurbaşkanına küfürsüz hakaretten 3 yıl ceza alıyor askerpe polise ateş eden eylem yapan örgütcüye 10 yıl az değil mi çıkar tekrardan girer örgüte dağa cıkar yine asker polis öldürür


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

311328


Tasarım:DtGaNi