Yayın Tarihi:15 06 2016 20:44(2448)

Gerze’nin denizi tertemiz!

Yaz aylarında sıcaklıkların yükselmesi ile birlikte biraz da olsa serinlemek için denizi tercih edenler, bu haber sizi çok sevindirecek.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, insan sağlığını ve çevreyi korumak üzere, yüzme ve rekreasyon amaçlı kullanılan suların kalitesini belirlemek ve bu suların başta mikrobiyolojik olmak üzere her türlü kirletici ile kirletilmesinin engellenmesini sağlamak üzere incelemelerde bulunuyor.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, 6 Haziran 2016 tarihinde aldığı deniz suyu numunelerini analiz ederek değerlendirmesini yaptı. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nun verilerine göre, Gerze’de bulunmakta olan Hurma Dibi Plajı, Liman İçi mevkii, Bedre Plajı ve İdemli mevkii çok temiz çıktı.

Gerze Gündem Haber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aslan 19 06 2016 16:20
ayancik'ta ayrilip stabilize sahil yolundan gidilerek az otedeki bati yonunde kucuk bir koydaki plaji cok sevmistim birkac sene once. harika bir kumsali ile sanki buyukce bir havuz gibi idi... ismini bilmiyorum. tekrar yolum oralara ugrarsa mutlaka bir gunumu ayiririm buraya.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

228151


Tasarım:DtGaNi