Yayın Tarihi:15 06 2016 22:01(2194)

Ayancık'ta Mahalle İftarları Başladı

Ayancık Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısı ile düzenlenen mahalle iftarlarının birincisi Yalı mahallesi Sahil Cami önünde verildi.

Programa Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü, İlçe Müftüsü Ömer Ergül, Belediye Başkan Yardımcıları A. Adil Akın ve Hasan Yıldız,  İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlayan Belediye Başkanımız Ayhan Ergün, “ Birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olan Mübarek Ramazan ayının coşkusunu hep birlikte yaşama isteğimizi, her yıl başlattığımız mahalle iftarlarımıza bu yılda devam ederek gerçekleştirmeyi diliyoruz. Mahalle halkımızla birlikte aynı sofrayı paylaşmak ve mahalle sakinlerimizi bir arada buluşturmaya vesile olan iftar programlarımızın kardeşliğimize ve birliğimize katkı sağladığını düşünüyorum. Mahalle iftarları; zengin-fakir, genç-ihtiyar, kadın-erkek ayrımı yapmadan bütünleşmenin sembolüdür. Bu vesile ile bir kez daha birliğimizi, kardeşliğimizi ve hoşgörümüzü arttırmamıza vesile olması temennilerimle tüm halkımızın Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum'' dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

247517


Tasarım:DtGaNi