Yayın Tarihi:16 06 2016 20:26(2744)

SİAD Sinopluları İftarda Buluşturdu

Sinoplu İş Adamları Derneği Geleneksel İftar Yemeği’ne siyasetçisiyle, işadamlarıyla, sivil toplum örgütü temsilcileriyle, bürokratları ile Sinop Kamuoyunun önde gelen isimleri katılım sağlarken 1000 Hanede 1000 Ramazan etkinliği ile ilgili olarak 1300 aileye ulaşacak Ramazan kumanyalarının dualarla Sinop’a uğurlanması programa ayrı bir renk kattı.

İstanbul Küçükçekmece Paşa Garden Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine yoğun bir katılım vardı. Sinoplu İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu’nun tam kadro katıldığı iftar programında Sinop Müsiad İl Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Eski Milletvekillerinden Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Örnek, Eski başkanlar Nihat Önder, Selim Kutval, Yusuf Özer,eski başkanlardan merhum Cevat Güleç’in oğlu Serkan Güleç, Gazeteci Ali Tarakçı, Sinop Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Coşkun, Durağan Dernekler Federasyonu Başkanı Musa Tuzlu, Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ferhat Yıldız, İstanbul Sinopspor Kulübü Başkanı Ramazan Aşçı, Beşiktaş Sinoplular Derneği Başkan Yardımcısı Ersin Ünlü, Gaziosmanpaşa Sinop Dernekler Platformu Başkanı Ramazan Tiryaki, Aysev Başkanı Kazım Yaman, Tüsiyad Başkan vekili İş Adamı Yaşar Aksoy, Sanatçılar Necip Can, Ali Osman Çavdar, Harbi Enver ve 400’ü aşkın Sinoplu hazır bulundu.

Sinoplu İş Adamları Derneği Genel Sekreteri Barbaros Baltacı’nın sunumuyla gerçekleşen gece Sinoplu İş Adamları Derneği’nin slayt gösterisiyle başlayan programda Siad Başkanı Rafet Orhan yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederken Sinopluların artık birlik beraberlik içinde olma zamanının geldiğini belirterek “Sinoplular olarak birlik beraberlik içinde hareket etmeli ve siyasi ve ticari olarak hakettiğimiz kazanımlarımızı almalıyız. Bunun için tüm Sinop kamuoyunu ve özellikle İstanbul’daki Sinopluları birlik beraberlik ve dayanışma içinde olmaya davetediyorum.” Dedi. İftar programına gösterilen ilgiye de teşekkür eden Başkan Orhan “Sinoplu İş Adamları Derneği örnek bir sivil toplum kuruluşudur. Bugün burada eski başkanlarımız var. Siad’a bugüne kadar hizmet eden tüm başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Böyle bir derneğin başkanı olmaktan onur duyuyorum. Sayın Nihat Önder burada, Sayın Selim Kutval burada, merhum Cevat Güleç’in oğlu sevgili kardeşim Serkan Güleç burada. Siad’ın gücü bu birlik beraberlikte. Eski yönetimler eski başkanlar biz bir aileyiz. Bu güzel tabloyu oluşturan herkese teşekkür ediyorum.” Diye konuştu. 1000 Hanede 1000 Ramazan etkinliğinede değinen Başkan Orhan, “Geçen yıl 1000 Hane ile başlattığımız bu yıl çok değerli Siad ailesinin katkılarıyla bu yıl 1300 Sinop’ta 200’ü İstanbul’da olmak üzere 1500 aileye ulaşacağımız bu etkinliğe destek veren herkese teşekkür ediyorum. Doyduğumuz topraklardan doğdumuz topraklara sloganıyla çıktığımız bu yolda Sinop’u ve Sinopluları unutmadık asla da unutmayacağız.” Diye konuştu.

Daha sonra söz alan Sinop Müsiad İl Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen organizasyondan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken Siad ile ortaklaşa projeler geliştirerek Sinop’a ve Sinopluya hizmet etmek istediklerini kaydederek “Burada olmaktan onur duydum. Çok mutlu oldum. Bu organizasyona emeği geçen herkesi kutluyorum.” Diye konuştu.

Hemşehrilerine hitap eden Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Örnek’de yaptığı konuşmada Sinopluların burada birliğinin beraberliğinin kendisini heyecanlandırdığını belirterek “Çok güzel bir organizasyon Siad’ın çalışmalarını takdirle takip ediyorum. Başkan Rafet Orhan’ın güleryüzü, çalışkanlığı ve pozitif enerjisi Siad yönetimine de yansımış. Hemşehrilerimin gözündeki o ışığı ve yüzlerindeki bu mutluluğu görmek çok güzel. Başarılarınızın devamını diliyorum.” Diye konuştu.

Siad’a ve 1000 Hanede 1000 Ramazan etkinliğine katkılarından dolayı Başkan Rafet Orhan, Başkan vekili Mukadder Yıldırım, Başkan Yardımcıları Avukat Fatoş Kanat, Mali Müşavir Murat Yurgagül, Nurettin Kara, Kenan Çelik, Çetin Aksoy, Erdal Özcan ile yönetim kurulu üyeleri Şaban Yılmaz, Hüseyin Çakırbaş, Nazım Sezer, Mustafa Dağcı, Ömer Karahan, Aydın Can, Selami Öztürk ve Arslan Çelik’e plaket takdim edildi. Plaket takdimleri sırasında söz alan eski başkanlar Nihat Önder, Yusuf Özer, Selim Kutval ve merhum eski başkanlardan Cevat Güleç’in oğlu Serkan Güleç Siad yönetimine teşekkür ederek gösterilen ahde vefanın önemine değindi. Ve gecede olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat, Aksoy İnşaat, İstanbul Yapı Teknik, Güneş Selefonve Matbaacılık, Yılmaz Makine, Dağcı İnşaat ve Şahika Mühendislik’in sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğin ardından 1000 Hanede 1000 Ramazan tırı dualarla Sinop’a uğurlanırken iftar etkinliği toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

210765


Tasarım:DtGaNi