Yayın Tarihi:16 06 2016 22:40(2159)

Durağan Belediyesi'nin Faturaları İnternetten Ödenebilecek

Durağan Belediyesi, “E-Belediye Sistemi” hizmete girdi. E-Belediye Sistemi ile ödemeler internet üzerinden yapılabilecek.

Durağan Belediyesi çağdaş teknoloji kullanımını başlatarak “E-Belediye Sistemini” (Elektronik Posta Ödeme Sistemini) hayata geçirdi. Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan; “Belediyemizden maksimum verim almak ve hizmet kalitesini arttırmak adına “E-Belediye Sistemi”ni vatandaşlarımızın hizmetine sunduk." dedi.

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan; E-belediye sistemi ile ilgili şu ifadelere yer verdi; “Belediyemizin hizmet kalitesini arttırmak adına çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına “E-Belediye Sistemi”ni hizmete sunduk. Durağan Belediyesi’nde mükellef olan vatandaşlarımız oturdukları yerden dilerlerse evden, belediyemiz ile ilgili Su Faturası, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan-Reklam Vergisi gibi ödemelerini tüm bankaların kredi kartlarıyla 7/24 on-line olarak ödeyebilecekler.

Bu kapsamda Durağan Belediyesi’nin http://duragan.bel.tr internet adresinde hizmet veren web sitesine giren Belediye mükellefi kişiler; site sayfasının ana menünün sağ üst köşesinde bulunan e-belediye hizmetlerine girerek işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Çağın gereksinimlerine göre vatandaşa en iyi, en kaliteli ve en kolay hizmeti vermek için çalışıyoruz. Bu uygulama ile hizmeti vatandaşın ayağına götürdük. E-belediye ile işlemlerinizi artık kolay, hızlı ve güvenli bir ortamda gerçekleştirebilirsiniz. Yeni uygulamamız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber: Duragan.com.tr

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: işte hizmet 16 06 2016 22:53
işte gerçek bir gelişme... acilen boyabatta olmalı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

323922


Tasarım:DtGaNi