Yayın Tarihi:16 06 2016 22:56(3899)

Boyabat’ta Jandarma Hayvan Hırsızlarını Kıskıvrak Yakaladı

14 Haziran 2016 Salı günü Boyabat’a bağlı Doğrul Köyü'nde otlanması için bırakılan hayvanlardan bir inek, hırsızlar tarafından çalındı.

Olayın Jandarmaya intikal etmesi sonucu olayı takibe alan Boyabat İlçe Jandarma kolluk kuvvetleri, aynı gün, hırsızların olay yerinden Hyundai marka bir minibüsün arkasını kullanarak ineği çaldıklarını tesbit etti.

Kolluk kuvvetlerinin seri bir şekilde şahısları takibi sonucunda olayda kullanılan Mersin plakalı minibüs bir benzin istasyonunda temizlenirken tesbit edildi ve olayla ilgili olarak S.G. ve İ.A. gözaltına alındı.

Yapılan sorgulamadan sonra çalınan ineğin Çorum Kargı ilçesine 2 km. kala ormanlık alanda saklandığı tespit edildi ve inek bulunarak sahibine teslim edildi.

Zanlılar S.G. ve İ.A. çıkarıldıkları ilk mahkemede, İ.A. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, S.G. tutuklanarak Boyabat Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Haber: Boyabat Haberleri.net - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: kumluklu veli 17 06 2016 18:45
bu tür olaylara karşı yetkililerce lüzumlu güvenlik önlemleri arttırılmalıdır.

1. Yorum: adalet 17 06 2016 17:55
jandarmanın eline sağkuk ama adalet yıkki çaldılar ifade verdiler cıktılar bu kişşleer cezası olmatınca nie horsızlık yapmasınki calan 5 dk da ifade verr cıkar malı calınnda saatlerce ifade verr işte adalet bu


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

324852


Tasarım:DtGaNi