Yayın Tarihi:07 10 2016 18:33(2708)

Sinoplu iş adamının iş yerlerine saldırı!

AK Parti Sinop eski Merkez İlçe Başkanı İş adamı Ahmet Ünal’ın İstanbul’daki iş yeri saldırıya uğradı.

Siyaseti bırakarak, Sinop’tan ayrılan Ahmet Ünal, İstanbul'a yerleşmişti. İstanbul’da da Sinop'ta ki mermercilik işini devam ettiren Ünal sektöründe kısa sürede öne çıktı. Aynı zamanda mezarlık işleriyle de uğraşan Ahmet Ünal’ın iş yerlerindeki prefabrik ofisi önce, güpegündüz vinçle çalınarak boş bir arazide parçalandı. Ardından yeni ofis yapan Ünal'ın iş yeri kimliği belirsiz kişilerce Molotof kokteyl ile kundaklanarak yakıldı. Can kaybının olmadığı olayda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Olaydan bir gün önce de Ahmet Ünal'ın ofisini

İsteklerini yerine getirmediği mezarlık mafyası tarafından saldırıya uğradığını iddia eden Ahmet Ünal, “ Eskiden değnekçiler vardı hani oto park mafyası diyorlardı şimdi de bunlar türedi mezarlık mafyası. İsteklerini yerine getirmediğim için bana kızdılar ve bunu yaptılar. Ama unuttukları bir şey var ben Karadenizliyim ve üstelik de Sinoplu… Onun için onlara büyük beden gelirim. Ben öyle kolayına pes edecek biri değilim. Köklerini kurutana dek bu işin üzerine gideceğim” dedi.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

252145


Tasarım:DtGaNi