Yayın Tarihi:08 10 2016 04:17(2009)

Türkelili asker çatışmada yaralandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan askerler arasında, Türkeli'ne bağlı Yeşiloba köyü nüfusuna kayıtlı uzman çavuş Recep Öncü (24) olduğu öğrenildi.

Diyarbakır'ın Lice ile Bingöl'ün Genç ilçeleri arasında bulunan Abalı Jandarma Karakolu'nun güvenliğini sağlamak amacıyla yapımı süren Kıllıhane Tepe Üs Bölgesi'ne akşam saat 17.30 sıralarında PKK'lılar roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Üs bölgesi inşasında çalışanları korumakla görevli komando timi, PKK'lılara anında karşılık verince çatışma çıktı. İlk ateşle 1 üsteğmen şehit oldu, 4 asker yaralandı. Yaralılar arasında bulunan bir uzman çavuş da kurtarılamayarak şehit oldu. Türkeli'ne bağlı Yeşiloba köyü nüfusuna kayıtlı uzman çavuş Recep Öncü (24) de bu çatışmada yaralanan askerler arasında. Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Öncü, iç kanama şüphesiyle bir gün yoğun bakım ünitesinde kalmasının ardından yapılan tedavisinin ardından bugün taburcu oldu.

Bu arada, bölgeye takviye birlikler sevk edildi. Kobra helikopterlerin PKK'lıların kaçış noktalarını ateş altına aldığı bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Haber: Türkeli Haber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

259013


Tasarım:DtGaNi