Yayın Tarihi:08 10 2016 19:43(2706)

SGK Boyabat'ta Bilgilendirdi

Boyabat SGK Müdürlüğü, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, Bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilişkin 6736 Sayılı Kanun hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Yapılan bilgilendirme toplantısına Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür yardımcısı Osman Taşkın, Boyabat İlçe Müdürü Hava Sazak, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda 6736 Sayılı kanunla vatandaşlara sağlanan kolaylıklar anlatılırken, Sosyal Güvenlik Kurumu Boyabat İlçe Müdürü Hava Sazak “Başvuru yapanlar ödemelerine 2 ay sonra başlayacaktır. İlk ödeme ise 2 Ocak 2017 yapılacak olup, Genel Sağlık Sigortası borcu olup sağlık hizmeti alamayan veya sigorta borcu nedeniyle teşviklerden yararlanamayan işverenler bu fırsatı kaçırmamaları gerekir, bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerekir. İdari para cezası borç asıllarının %50’si ile buna ilişkin gecikme cezası ve gecikme zammı tutarları terkin edilecektir. Boyabat, Durağan ve Saraydüz’lü vatandaşlarımız işlemler için Yenimahalle Köprübaşı’nda bulunan SGK müdürlüğüne uğramaları halinde gerekli bilgileri alabilir ve işlemleri yaptırabilirler.” dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: asgariücretli-57.57.001 10 10 2016 16:06
sayın yetkililer bilgilendirme yapmışlar güzel olmuş birde tanınmış boyabat esnaflarının yanlarında çalışmak zorunda kalan işçilerin asgari ücret bile alamadığını denetleseler ne güzel olur du insanların 500 tl 600 tl 700 tl 800 tl çalışmak zorunda bırakıldığı benim nasrettin hoca memleketim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

325926


Tasarım:DtGaNi