Yayın Tarihi:19 08 2017 06:53(53480)

Kılıçdaroğlu neyin peşinde?

CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünlerde yurt dışında yayın yapan gazete, dergi ve televizyonlara demeçler vererek Türkiye’yi şikayet etmekten hiç çekinmiyor.. Daha önceleri de kendine ziyarete gelen Avrupa Birliği yetkilerine de Türkiye’yi şikayet etmişti.. Fakat ne hikmetse Türkiye aleyhinde söylediği "Burada can güvenliği yok. Yatırıma gelmeyin" gibi sözler ulusal basında yani içeride yayınlanınca hemen çark etme derdinde düşüyor.. Ya yalanlıyor veya "Ben içeride de aynı demeci verdim" gibi inandırıcı olmayan söylemlerle geçiştiriyor.. Bilmiyor ki vatandaş artık boş sözleri yemiyor ve söylenenleri de unutmuyor... Bir parti lideri düşünün ülkesini Türk düşmanı olan terör destekçisi ülkelere kötülüyor ve şikayette bulunuyor..

Bulunma sebebi nedir? Koltuk sevdası.. Yani iktidar olmak.. Sayın Kılıçdaroğlu ve yanında bulunan akıl hocaları acaba şunu düşünemiyor mu?.. Türkiye'de iktidar olmanın yolu artık yurt dışından değil, kendi içinden yani vatandaşın yolundan geçtiğini.. CHP lideri eğer iktidar olmak istiyorsa, iktidar olmanın yollarını dışarıda değil, içeride arayacak.. İktidara talip olan bir parti lideri vatandaşının karşısına projeleriyle, duruşuyla, söylemleriyle, hal ve hareketleriyle ve en önemlisi de Türkiye sevdası ile çıkacak.. Yoksa bunların yapmazsanız yüzde 25’in üzerine çıkamazsınız.. Son referandumdaki rakamlar da sizi rehavete düşürmesin.. Siz bilmiyorsanız vatandaş o rakamları gayet iyi biliyor.. Gerçi sizin iktidar olma gibi bir düşünceniz de yok ya.. Siz bu kafayla sittin sene iktidar yüzü göremezsiniz.. Arkanızda bazı güçler olsa bile.. Türkiye o güçleri 15 Temmuz’da boğaza gömdü.. Tıpkı Çanakkale’de boğaza gömdüğü gibi.. Böyle gittiğiniz ve birilerinden akıl aldığınız müddetçe ömrünüz, ana muhalefette kalarak geçer gider.. Leyleğin gönlünün lak lak ile geçtiği gibi..

Sayın Kılıçdaroğlu'nun yurt dışına verdiği Türkiye’yi karalayıcı demeçleri normal sıradan bir vatandaş yapsa inan adamı hemen vatan haini ilan ederiz.. Ve en ağır şekilde de ithamlarda bulunuruz.. Ben, vatan hainleri hariç hiçbir siyasinin de hapse girmesi taraftarı da değilim.. Bakın Sayın Kılıçdaroğlu'nun bütün söylediklerine ve demeçlerine.. Bu sözlerin kendisine ait olmadığını ve birilerinin söylemi yani sözü olduğunu hemen anlayacaksınız..

Şimdi de bu sıralar sayın Kılıçdaroğlu'nun hapse girip girmemesi tartışılıyor.. Neydi bu.. MİT TIR'larının görüntüleri.. Sayın Kılıçdaroğlu MİT TIR'larının görüntülerini seyrettiğini söylüyor.. Tabii akla da ister istemez şu soru geliyor.. Siz o görüntüleri kimden aldınız ve kiminle nerede seyrettiniz? Bunun cevabını vermek zorundasınız.. İkincisi ADALET yürüyüşü yaptınız.. Bu yürüyüşü Enis Berberoğlu için mi yoksa kendiniz için mi yaptınız?..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tutuklu CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nu işaret ederek, “Yakında bu zat ile alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın” demişti.

"Alman medyasına Türkiye'yi şikayet eden CHP’nin lideri Kılıçdaroğlu da, "Beni tutuklayabilirler" demişti... Uzun lafın kısası Sayın Kılıçdaroğlu, nasıl iktidar olunduğunu AK Parti’nin karşısında 8 seçim kaybedip öğrenemediyse, bizden tavsiye.. Türkiye artık eski Türkiye değil.. Yani birilerinin birilerini servis ettiği.. İktidar olmanın tek şartı vatandaşa tepeden bakmayacaksınız.. Onların seviyesine ineceksiniz.. Söylemlerinizle halka güven vereceksiniz.. Ve en önemlisi de bu ülkeye hizmet yolunda aşık olacaksınız.. Laf cambazlığı ile ne iktidar olunur ne de ülke yönetilir..

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: cemal 29 08 2017 19:11
sayın yazar chp artık türkiye ye deyil nerde bir türkiye düşmanı varsa ona hizmet eder hale gelmiştir isteğimiz odurki ilk genel seçimde baraj altında kalmasıdır

4. Yorum: karaçaylı 20 08 2017 17:33
kılıçdaroğlu tüm vatandaşların eşit hür ve herkesin eşit olarak yaşayabileceği bir ülke bir türkiye yaratılması peşinde

3. Yorum: celal taş 20 08 2017 01:21
zehra hanım tatile sinop a yada ege akdenize gitmiyorsunuz umarım.her yerde chp nin başarısından mutlu insanlar.tek parti zamanından beri boyabat ta chp li bir tek başkan seçebildiniz mi?67 yıldan söz ediyorum.chp sizi hangi konuda mağdur etti? söyler misiniz? yaşanan her sorunun sebebi iktidar ve akp olduğunu göremiyor musunuz?boyabat neden küçülüyor? akp den önce sinop un 3 milletvekili vardı neden 2 oldu? kılıçdaroğlu ile berberoğlu nun bağlantısı çıkar demiş cumhurbaşkanı.kendisinin hakan şükür ile bağlantısı vardı da ne oldu? aynaya bakmak gerek aynaya.

2. Yorum: zehra yılmaz 19 08 2017 17:23
chp nin memleketin kalkınması ie yatırım ile hiç ilgisi yok hangi şehirde hangi chp li siyasinin memlekete yararlı işinden konuşuluyor ki sadece zarar ziyan vatandaşı mağdur etmek işleri hangi vatandaşın sesine kulak verdi vatan millet umrundamı kendini kurtarmanın peşinde cok belli

1. Yorum: evetn 19 08 2017 07:18
celil bey ne diyorsa aynen arkasındayım şimdi diyeceksiniz yorumu görmeden yorum yazılmadan nasıl arkasında durdunuz turan aslan yazı yazmadan tüm okurlar destekliyorsa doğru yazmış diyorsa bende aynısını yapıyorum .biz birbirimizi iyi tanıdık ayrı fikirlerimizle birbirimizi kırmadan yaşamayı öğrendik saygı duymayı öğrendik kısacası fikirlerimiz uymasada biz kocaman bir aile olduk yeni yazılarda görüşmek umuduyla tüm yazarlarımızın eline sağlık diyorum ...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

218806


Tasarım:DtGaNi