Yayın Tarihi:21 06 2019 05:48(46415)

İmamoğlu, Cumhur İttifakının kendisine haksızca vurdukça güçlendiği için teşekkür etmelidir

İktidarın, milletvekilleri, bakanları, trolleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu'na, iftira, karalama, yaptıkça gücüne güç katarken, gerçeklerin farkında olan sağ duyulu İstanbul halkı İmamoğlu'nu büyük bir sevgi ile bağrına basıyor.

İmamoğlu'na yapılan aslı, astarı olmayan karalamaları İstanbul halkının itibar etmediğinin göstergesi İmamoğlu'nun yaptığı mitinglerindeki insanların sevgisini görmek mümkündür.

İktidarın elindeki devlet gücü, yazılı ve görsel medyanın yüzde 95'i elinde , yalan, iftira, karalama kampanyası ile çamur at izi .kalsın taktiği ile yürüttüğü kampanyanın ters teptiğinin göstergesi İmamoğlu’nun 31 Mart öncesi yaptığı mitinglere katılan insanların iki üç kat artmasıdır.

"İmamoğlu'nu Kandil'deki teröristler destekliyor, Mısır'daki darbeci Sisi, azgın grup, tehdit, Rum, Yunan, Fetö projesi" gibi iftira dolu sözleri yazmakla bitmez...

YSK'nın stanbul seçimini iptal ettiği 6 Mayıs'ta 5 yıl sonra terörist başı Öcalan'ı avukatlarnın görüşmesi tesadüf mü? Bayram değil, seyran değil eniştem beni niye öptü.

İktidar adayı, Diyarbakır'ı ziyaretinde, "PKK'ya Pekeke, Kürdistan" sözlerini İmamoğlu söyleseydi...!

Terör örgütü hangi adayı desteklediğini bu millet anlamayacak kadar saf mı zannediyorsunuz?

Efendim İmamoğlu bir projeymiş !

İmamoğlu, “Evet ben Türkiye Cumhuriyeti projesiyim”

Bazı yazarlar, televizyon yorumcuları, İmamoğlu’nu, ABD, İsrail, FETÖ projesiyle iktidara gelenlerle karıştırıyor olması ise…

Karalama kampanyasına rağmen, sinirleri alınmış İmamoğlu ise, " sevgi, barış, hak, hukuk, kardeşlik, İstanbul'un kaynaklarını bir avuç insana değil 16 milyon İstanbul'luya harcayacağım diyor. İktidar ve adayı hakkında aşağılayıcı, yalan, iftira niteliğinde hiç bir kötü söz söylemediğini bu halk çok iyi biliyor.

13 binin üzerinde aldığı oyla İstanbul seçiminin tekrarlanmasındaki mağduriyetini bilen İstanbul halkının var gücü ile sahip çıktığını iktidar bilmiyor mu?

Nasıl ki, geçmişte AKP Genel Başkanına yapılan haksızlık karşısında bu halk sahip çıktıysa, bugünde İmamoğlu'na haklı olarak sahip çıkıyor.

Sağduyulu, akli selim, ülkesinin, milletinin çıkarlarını düşünen bu millet her şeyi biliyor.

Özet olarak, Cumhur İttifakı’nın İmamoğlu'na yaptığı asılsız karalamalara, devlet, medya gücüne rağmen büyük bir oy ile İstanbul seçimini kazanacağı kanaati her siyasi görüşten vatandaşta yaygın.

İmamoğlu, Cumhur İttifakı’nın aleyhine asılsız yalan, iftira dolu seçim kampanyası yürüttükleri için AKP ve MHP Genel Başkanı’na dünyanın en büyük ödülünü vererek teşekkür etmelidir.

Yazımın içeriğini ön yargı ile veya okuduğunu anlamayan bazı saygıdeğer okuyucularım, AKP Genel Başkanı mağdur olduğu yıllarda, yazılarımla, haberlerimle yanındaydım. Dini, insani, mesleki ilkelerim gereğince, İnancına, siyasi görüşüne, etnik kökenine bakmadan nerede bir mağdur insan varsa onun yanındayım ve olacağım. Sürekli köşe yazılarımı yorumlarıyla yalanlayan saygıdeğer okuyucularım, “Sizleri Allah-ü teala ve vicdanlarınıza havale ediyorum.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: 11 köy 24 06 2019 12:59
halkın taleplerini ciddiye almazsan olacağı bu

4. Yorum: 11 köy 22 06 2019 14:12
istanbulu yirmiiki senedir yöneten akp nin ıyi hizmetleride var ama çok ihanetleride var çok aşırı rant betonlaşmayı artırdı yeşil alanlar gitti mevcut kalan yerler bu kalabalığa yetmiyor şehir artık üzerindeki yükü kaldıramıyor. suriyeli afgan ıraklı dolduruldu birde yabancılara sürekli ev satışı var.

3. Yorum: sami 21 06 2019 22:03
hdp eş başkanları, kandil karayılan imamoğlunu alenen desteklerken neden sesiniz çıkmıyordu, halada destekliyorlar. hdp olmasa millet ittifakında imamoğlu seçimimi kazanabilecek. imamoğlunun ağzından kaç kere pkk dediğini duydunuz,terörist dediğini duydunuz. apo piçi şunu demiş bunu demiş bu seçimi ak parti mhp ittifakının oyları ile kazanacak apo piçinin demesiyle değil

2. Yorum: gökbörü 21 06 2019 19:50
apo:tarafsızlık çağrısı yaptı , ah ah artık gına geldi iktidar koltuğu bırakmamak için herşeyı yapar , nıtekım yapıyorda seçım iptalı bunun son örneğiydi , resmen milletle dalga geçılıyor göze baka baka yalanlar dolanlar bu arada malı götüren götüren ah benım guzel ülkem uyan artık uyan !!!!!!!!!!!bakalım pazar günü ne olacak ama sonuç bellı zaten !!!!!!!

1. Yorum: milat 21 06 2019 15:23
"sürekli köşe yazılarımı yorumlarıyla yalanlayan saygıdeğer okuyucularım" sayın yazar doğruları yazmıyorsunuz ve asıl yalan iftira sizin yazılarınızda. bizlerde bunları ortaya çıkarıp yazınca boyabatgazetesi sansür uygulayıp yayınlamıyor. size birkaç soru basitmi dedi it mi dedi, ismail küçükkaya ile otelde görüştümü, sayıştayın beylikdüzü roporunu okudunuzmu, belediye başkanlığında 12 kreş yapacağım deyip 1 kreşmi yapmış, adamlara devletin arazisini projenin arsası gösterip villalar satmışmı yani hakkında bir mahkeme davası varmı. tüm bunlar yalanmı sayın yazar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

220836


Tasarım:DtGaNi