Yayın Tarihi:18 05 2023 11:28(937)

Demek ki, Türkiye’de yoksulluk sınırı altında yaşayan yokmuş!…

Seçmen, 14 Mayıs genel seçimlerini, yoksulluğun, hukuksuzluğun, yalanın, talanın, yolsuzluğun, yoksulluk sınırı altında yaşayanların olmadığını oy vererek tescilledi.

Seçmen, hangi kriterlere göre tescillediğini anlamak çok zor. Her halde Türkiye’de değil de başka bir dünyanın insanlarının refah düzeyi yüksek ülkede yaşıyorlar.

Muhalefete oy verenler üretim, ekonomisi bağımsız Türkiye, yoksulluğu bitireceğim diyor, iktidara oy verenler ise, yalana, talana, tüketim ekonomisine oy vermekte ısrarcı!..

Kahramanmaraş depreminde, enkaz altında 48 saat Ankara’nın talimatını bekleyenler yine Erdoğan’a oy veriyor.

Kılıçdaroğlu, anayasal hakları olan depremde yıkılan konut, ahır, dükkanları yapacağız, 5 kuruş almadan teslim ederek helalleşeceğiz derken, Erdoğan, “Deprem konutlarını iki yıl ödemesiz borçlandıracağız” diyor. Demekki depremzedeler, bedava ev yerine parayla almak istiyor.

Demekki, depremzedeler konteyner yerine çadır hayatını çok sevmişler.

Kılıçdaroğlu, emeklilere hakları olan Kurban Bayramı ikramiyesi olarak 15 bin lira vereceğim diyor, seçmen nereden verecekmiş diyor.

Asgari ücretli, emekli, memur, işçi yoksulluk sınırı altında yaşamayı tercih ediyor.

Demek ki, üçüncü dünya ülkelerinden mültecilerin doldurulmasına razıymış.

Demek ki, insanlarımız zamlar altında ezilmekten memnunmuş.

Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan seçim kampanyası boyunca 21 yıllık iktidarında yoksullaşan halka, ekonomik krizden çıkışın yolunu gösteremedi, somut çözümler de getirmedi. Hayat pahalılığı gibi konulardaki yakınmalar için de “Sıkıntı yok, seçimden sonra yine biz çözeceğiz” dedi. Buna rağmen, hayat pahalılığına çözüm, enflasyon, geçinme ve barınma sorunu gibi konuları dile getirip çözüm önerilerini açıklayan rakibi Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan daha çok oy aldı.

AKP’nin seçim kampanyasında, Terör örgütünün Kandil’den Millet İttifakı’nı desteklediği videosu mortaj değil, orijinalliği tescil edilen 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet videoları montaj öyle mi?

Eski adı HDP yeni adı Yeşil Sol Parti, Cumhurbaşkanı adayı çıkarmaması, AKP’lilere göre Millet İttifakı’nı desteklediği anlamına geliyor.

Peki, geçmiş seçimlerde, AKP saflarında Kürt 40 milletvekili, 4 bakan, terörist başından gelen mektuplar televizyonlarda okutulması AKP’ye destek verilmiş olmuyor mu?

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: çarşı 20 05 2023 11:42
satılmışlar ölmez 1979

7. Yorum: boyabatlı 20 05 2023 00:17
amarikalı danışman dediniz, teknoloji dediniz adam bi göründü sonra paraları aldı ortadan kayboldu. o yetmedi anketciler sizi bir şişirdi bir şişişirdi oyunuz 60 dedi anketcilere milyon larca para verdiniz enson anketcinin biri dediki en son anketde kaybediyordu yayınlamadık. fetöcüler dönecek, selo kavala serbest kalacak, özerk lik yasasını çıkaracağız dediniz baktınız olmuyor en milliyetçi benim kandili başlarına yıkacağım dediniz, koşa koşa ümit özdağın yanında soluk aldınız. basmadığınız tuş kalmadı. ekrem,mansuru piyasaya sürdünüz olmadı. hırsınızdan deprem zedelere saldırdınız. vel hasıl kaybettiniz imdi deha,yılların gazeteci abimiz cumhur ittifakına oy verenlere kabahat buluyor. neyse yılların gazetecisi abi üzülme şunun şurasında 5 yıl sonra tekrar kurarsın hayalleri ni

6. Yorum: gokboru 19 05 2023 21:31
chp bu ülkede asla iktidar olamazzzzz ülkenin yüzde 65 den fazlası bı defa sağcı bu yüzden bırakın bu isleri

5. Yorum: akif 19 05 2023 18:41
senin için sistem de ğişmez bırak siyaseti çiçek böcek güneş bulut gibi bir şey var göbeksiz nasılsın bir gün olsun hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum

4. Yorum: şaban 19 05 2023 11:32
vatandaş ekmek soğan edebiyatıyla vatanını satmaz selahatin demirtaşa özgürlük isteyenlere hdp ile anlaşanlara açkalır gine gitmez bunu anlıyoruz

3. Yorum: milat 19 05 2023 00:29
ne oldu yılların gazetecisi hani kılıçdaroğlu yüzde 60 alyordu, ne oldu para ile anket yaptırdığınız anketcilere güvenerek bu iş tamam diyordunuz. siz bu milleti soğana patatese satacağınımı sanıyordunuz imdide hakaret ediyorsunuz.

2. Yorum: ist. 18 05 2023 20:26
sayın yandaş yazar siz bu kafayla bir adım bile ilerleyemezsiniz.çünkü gerçekle
ri göremiyorsunuz.bu vefalı millet size ve sizin gibi düşünen siyasi partilere güvenmiyor,güvenemiyor ve güvenmeyecek.ne zaman bunun farkına varabileceksiniz,vatan
daşı aptal yerine koyarak ne yalan söylersek inandırırız ,ne yalan vadetsek kandırırız diye yola çıkıp sonra istediğinizi alamayınca kabahati vatandaşta lütfen aramayın.bu vatan torakları bizim için, sizin gibilere teslim edilmeyecek kadar kutsal...

1. Yorum: boyabatlı 18 05 2023 14:24
sayın yazar neden bu kadar rahatsız oldun siz kendinizi yukarda görüyorsunuz milleti enayi yerine koyuyorsunuz yaklaşık seçime kadar ne yazılar yazdın ama bu milletin firaseti sizden daha iyi demrem bölgesinde oy çıkmadı diye sosyal medya yıkılıyor ama tenkit edemiyorsun tekirdağ belediyesi yardımı kesti demekki sizin zihniyet iktidrara gelse cumhur i
ttifakına oy verenlere su bile vermeycek biraz hatayı kendinizde arayın hata ve kusuru etrafında rayanlar dossuz kalır önce aynada kendilerine bakmak lazım


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

216010


Tasarım:DtGaNi