Yayın Tarihi:22 05 2023 11:19(987)

AKP iktidarı, terörist başını 3 defa hapisten çıkarmaya çalıştı, vatan haini Millet İttifakı !

AKP iktidarı 21 yıllık iktidarı süresinde, terörist başı Abdullah Öcalan’ı 3 defa hapisten çıkarmaya çalışıyor, vatan haini, teröristlerle işbirliği yapan Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu oluyor !

Terör örgütü PKK Kılıçdaroğlu’na suikast düzenliyor, iki askerimiz şehit oluyor. Bu cani örgüt, AKP’ye göre Kılıçdaroğlu’nu destekleyici, montaj videolarını mitinglerde yayınlıyor. Sahte broşürlerle, Öcalan, Demirtaş hapisten çıkarılacak afişleri ile sokak ve caddeler donatılıyor.

Tabi inanlar da inanarak oyunu AKP’ye veriyor.

İktidarın, devlet, yüzde 95 medya gücü ile muhalefet çaresiz, sözüm ona Türkiye’de demokrasi var.

AKP’nin terör örgütü PKK ve FETÖ ile yaptığı işbirliği, saatler süren belgesel olur.

AKP’nin Yeni Türkiye’sinde, kim daha çok yalan söyler, iftira atarsa o seçmenin oy’unu alıyor.

AKP iktidarı ve taraftarlarına göre, iktidarda kalabilmek için dinen ve insanen her şey mübah oluyor.

Peki muhalefet, Kılıçdaroğlu yalan söyleyemez, iftira atamaz mı?

Devlet geleneğini ve belirli bir kültür birikimi olan Kılıçdaroğlu, oy için iktidara yalan, iftira atmış olsa bir sıradan vatandaş olarak ilk önce ben eleştirir, yerden yere vururum.

Peygamber efendimizin, “Helak olacağını bilsen bile yalan söyleme” (Öleceğini) hadisi AKP’liler için bir şey ifade etmiyor galiba.

AKP iktidarının her söylediği Kuran-ı Kerim ayeti gibi doğru, muhalefetin söyledikleri yalan.

Tarafsız olarak, siyaseten doğru ve gerçeği ayırt edemeyecek kadar aciz durumdayız.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş, FOX TV’de;

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, belgeleriyle AKP iktidarının 2003, 2006 ve 2013’te PKK elebaşı Öcalan’ı çıkarma teşebbüsünde bulunduğunu açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş, Fox TV’ye konuk oldu.

Yavaş, AKP’nin seçim çalışmaları boyunca muhalefeti terörle iltisaklı göstermesine tepki gösterdi.

“ÖCALAN’I 3 DEFA ÇIKARMAYA ÇALIŞTILAR”

AKP’nin, PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ı üç kez serbest bırakmaya çalıştığını anlatan Yavaş, şunları kaydetti:

“AK Parti 3 defa Öcalan’ı çıkarma teşebbüsünde bulundu. Birisi 2003’te topluma kazandırma kanunu tasarısı ile denediler. Amerikalıların istediği Irak’ı girince.

Daha sonra 2006’da Bakanlar Kurulu ile denediler. Bunun bir maddesinde ‘suç işlemek için örgüt kurmak suçunda terör örgütünün yöneticisi hakkında da uygulanabileceği hükmedilmiştir. Ancak bu hükme göre, terör örgütü kurucusu etkin pişmanlık hükmünden bir kez kullanabilecektir”.

Evet, altında Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası var. Bunun üzerine CHP Milletvekili Orhan Eraslan itiraz ediyor. Sonra geri çektiler. Tekrar 2013’te bir defa daha geliyor. Bunda da CHP vekilleri şiddetli şekilde itiraz edince, geri çekiliyor.”

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: milat geri gelmiş 25 05 2023 00:22
ya o günün siyasilerinin konuşmaları bugün yayınlanıyor az insanda omurga olur.sutiueye döndü canım ülke,suriyeliler afganlar oy kullanıyor sahte belgeler ile görmüyormusunuz.deniz baykal,oktay vural,cemil çicek, bülent arınç açın izleyin yalan konuşmayın artık hadi herşeyi geçtim sinopda akil adamlara yapılan protestoyu kom savunuyor bakın bir,başbakan erdoğan o gün ne demişti işinize gelir veya gelmez bu parti bugün demokratik yollar ile seçilmiş ve meclise girmiş diyor ya bir gün bu millet sizden hesabını sorar bizi geçtik çolugumuzu çocuğunuzu düşünün abd ve rusya aarsina bu milleti sıkıştırmayın.azar azar eriyor partinizin oyu.dikkatbedin bahçeli yaşasın yoksa işiniz zor.birde koalisyon bitti diye milleti kandırmayı bırakın,ittifakinnadi olmuş koalisyon yarın bir gün menfaatler biter mhp ye verdiğiniz oylariniz sizin sonunuz olabilir.

5. Yorum: şaban 24 05 2023 01:54
çocuklar inanmaz bu dediklerine kim selahattin demirtaşı serbes bırakacam özerklik getirecem dedi kimin eşi terörist dilek doğanın cenazesine kimin eşi katıldı soğan patatis edebiyatı dutmadı şimdi yeni senaryo bumu yemezler

4. Yorum: çarşı 23 05 2023 19:38
yanlı gazete yorumlar niye yayınlanmıyor aynı lideriniz gibisiniz

3. Yorum: okur 22 05 2023 14:54
sayın yazar hedefiniz %25 i kaybetmemekse boşuna uğraşıyorsunuz onlar hiç bir yere gitmez aynı dille aylarca yazdınız %25 30 olmadı seccade olayını da halı mağazası diye yazdınız sayın akşener'e yazdıklarınız ortada bence yazdıklarınızı okusanız kesin eleştiri olarak yorum yazarsınız. şu ekonominin kötü durumunda bile kaybedeni hiç eleştirmediniz %01 oy olanlara onlarca milletvekilliği verdiniz babacan cumhur ittifakı ile görüşebiliriz diyor hataların farkında değilmisiniz

2. Yorum: boyabatlı 22 05 2023 13:58
yılların gazetecisi deneyimli sayın yazarın ön gördüğü millet ittifakının yüzde 60 lık oyu alamayınca sayın yazar ne yazdığınıda bilmez olmuş. şöyle diyor sayın yazar: birisi 2003’te topluma kazandırma kanunu tasarısı ile denediler. amerikalıların istediği ırak’ı girince" burada ne yazdığını anlayan varmı. düne kadar hdp nin ve fetönün oyunu almak için güzellemeler yapan kemal kılıçdaroğlu sayın yazarın tecrübelerim ile konuşuyorum yüzde 60 ile kazanacağız dediği rakamın 15 puan gerisinde kalınca ve meclis çoğunluğunuda kaybedince şimdi klavyenin milliyetcilik tuşlarına basıyor. çok zorlamayın bence yazılarınız ile kendinizi çünki millet bu ucuz siyasetleri yemiyor

1. Yorum: milat 22 05 2023 13:51
sayın yazar herkesi yalancılık ve iftira atmak ile suçluyor ama biz kendisine desek boyabat gazetesi yalancı demek hakarete giriyor der yayınlamaz.neyse! sayın yazar bu dediğiniz maddeler hepsi yürülüğe girmiş eee peki neden mansur başkanın "bey" dediği terörist başı apo hala içerde. sayın yazar işinize gelmez ama cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı dezenformasyonla mücadele merkezinin bu konudaki açıklamasını okuyun öyle yazı yazın bence, her duyduğunuzu araştırmadan yazmayın. kemal beyin selahattin demirtaş suçsuz niye içeride demedimi, imamoğlu ve chp mv seloyu ziyaret etmedilermi, sakine cansız denen teröristin cenazesine kaftancıoğlu ve sezgin tanrıkulu katılmadımı, terörist dilek doğanın cenazesine kılıçdaroğlunun eşi katılmadımı, kılıçdaroğlu özerklik yasasını çıkaracağız demedimi,fetöcü khk lılar görevlerine geri dönecek demedimi cevap verin sayın yazar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

221517


Tasarım:DtGaNi