Yayın Tarihi:20 12 2008 23:12(5212)

 

Şefik Çakıcı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

 

Genel yerel seçimlerde AKP’den  Belediye Başkanlığı için aday adaylığına başvuranlar kervanına Eski Boyabat İlçe Başkanı Şefik Çakıcı da katılarak, sekizinci aday adayı oldu.

 

 

Ak Parti İlçe Başkanlığından kısa süre öncesinde istifa eden Şefik Çakıcı, 19 Aralık 2008 Cuma günü akşam saat 20:00 de kalabalık bir partili grup eşliğinde Ak Parti Boyabat Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

 

 

 

Partililerin yoğun ilgisi arasında kısa bir konuşma yapan Şefik Çakıcı şunları söyledi: “Ben buralara  genç kardeşlerimle birlikte el ele omuz omuza nice badireler atlatarak, bayraklar asarak geldim. Sokaklarda soğuk yiyerek, köylerde çamurda bayrak asarak geldim.

 

 

 

 

Siyasetin hocası halktır. Siyasette halkı iyi tanıyacaksın, halkın dili ile konuşacaksın. Siyaseti halkla beraber yaparsan başarılı olursun. Siyasetin temeli insana hizmettir. Hizmet yerelde başlar, yerelde siyaset yapmak isteyen kişi vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini bilecek ve bunun da o ilçenin imkan ve kaynaklarını iyi bilecektir. Ben de bu imkanların bilincinde olduğumu biliyorum.

 

 

 

 

Belediyeciliğin milletin derdi ile dertlenmek hemhal olmak olduğunu vurgulayan Çakıcı,  Belediye Başkanının bürokrat gibi asla davranamayacağını söyledi. Belediye Başkanının esnek olması ve her sorunu dinlemesi gerektiğini belirtti. Kendisinin aday ve seçilmesi durumunda Belediye makamının umut makamı olacağına bu umutların, ümitleri olacağını, bu makamı sevgi, saygı ve hizmetle dolduracağını söyledi.

 

 

 

 

Şefik çakıcı sözlerine devamla “Belediye makamı imtiyaz sahibi koltuk sahibi olmak değildir. Hesap verebilir olacaksın, geniş kitleleri temsil edeceksin” dedi. Vefalı olacağını ve dostlarını asla unutmayacağını vurgulayan Çakıcı “Aday olduğum zaman Boyabat’a bir kimlik kazandırmaya çalışacağım. Boyabat Kültür Kenti mi olacak,Turizm Kenti mi olacak, Sanayi kenti mi olacak;  bunu hep beraber, Ticaret Odası, Esnaf Odası gibi  Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte belirleyeceğiz” dedi.

 

 

 

 


Ak Parti Aday Adayı Şefik Çakıcı İlçemizden giden gurbetçilere de seslenerek “Boyabat’a geldiğiniz zaman birinci eviniz, baba ocağı;  ikinci eviniz, Belediye Başkanlığı makamı olacaktır” dedi. Kendisinin bir dönem değil, Türkiye Cumhuriyetinin 100. Kuruluş yıldönümüne 2023 yılına kadar Boyabat’ı en güzel şekilde hazırlamak azminde ve  çaresizlerin çaresi olma kararlılığında olduğunu vurgulayarak GENÇLERE hitaben “Boyabat’ı seviyorum, sizleri seviyorum, sizlere ait olan her şeyi seviyorum. Benim ümitlerim sizlerin yarınlarıdır. Benim planlarım sizlerin yarınlarının planlarıdır.” dedi.

 

 

 

 


Şefik çakıcı konuşmasının sonunda şunları söyledi: “Son olarak Boyabat’a hizmetkar olmaya aday oldum. Kendi kurduğumuz ,yetiştiğim teşkilatın içinden çıkarak bütün arkadaşlarımın desteği ile Boyabat Belediye Başkanlığına doğru emin adımlarla yürüyorum. Güzel projelerim var, inşaallah aday olunca açıklayacağım.” Şefik Çakıcı’ya olan yoğun ilgiden dolayı Parti binasında izdiham yaşandığı gözlendi.  Bu izdiham sırasında Şefik Çakıcı’ya destek veren taraftarları caddeye inerek destek sloganları attılar.

 

 

 

 

Biz de Boyabatgazetesi olarak tüm adaylara olduğu gibi sayın Çakıcı’ya da çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

Facebook'ta Paylaş
40. Yorum: M.P 21 12 2008 02:15
kardeşim şefik bu kutsal yolda sana başarılar dilerim.umarımki şu anadek halkın sorunlarına eğilmeyen vekillerimiz seni yarı yolda bırakmazlar.bu sevgi seli onları tetklerde onlarda kendilerine gelir.halk yani bizler senin gibi cana yakın hizmet aşığı kişileri başkanlıkta görmek ister.her şey boyabat için

39. Yorum: yusuf maden 21 12 2008 02:14
hayırlı uğurlu olur inşallah allah utardımasın yolun açık olsun.

38. Yorum: murat çil 21 12 2008 01:46
hayırlı uğurlu olsun şefik başkanım! herşey gönlünüzce olsun, lise mezunundan başkan olmaz diyenler, ilkokulu nerde bitirebilmişler merak ettim doğrusu!

37. Yorum: en azından samimi biri 21 12 2008 01:52
sayın şefik bey yorumumu okuyacağınızı umut ederek iki kelam etmek istiyorum öncelikle bundan önceki göreviniz olan ilçe başkanlığı görevini çok başarıyla gerçekleştirdiniz ki yaşlısı genci herkezin kalbini kazandınız..kısacası insanlarla içiçe oldunuz samimi diyaloglar kurdunuz ben şunu söylemek istiyorum açık konuşmak gerekirse diğer aday adaylarına bakarak sizin yanınızda çok fazla çıkarcı insanlar var tabiri caizse gölgeniz olanlar var bence bunlara izin vermeyin biraz daha bu konuya dikkat edin ben akp yanlısı vatandaş değilim ama sizin samimiyetinize ve içtenliğinize güveniyorum eğer akp li biri başkan olacaksa gönlüm sizden yana allah yolunuzu açık etsin

36. Yorum: albert 21 12 2008 01:38
14.yorumcu ben lise mezunuyum ama haddini bilen kişiyim senin dediklerine katıldıklarımda var tabiki ama düşünelim meclisde ne yapıyorlar el kaldırıp indiriyorlar neden düşünelim işte ülkenin hali ermiş beyin neyi varda başkaları aday çıkar anlamış deyilim lütfen akpnin aday adaylarına bakınız allah aşkına ermiş beyin akıl seviyesine ulaşabilirmi son sözüm ermiş bey varsa varım yoksa oy yok

35. Yorum: bdbd 21 12 2008 01:34
EEEEEEyyy...Halkim.Yerinde olmak istemezdim.Nedeni:Siyaset
inde 1 serefi vardi.Aslanlar geldi onuda hammm yapti.Geriye nemi kaldi?Gelde yaz.Gel,,,

34. Yorum: muhsin arıt 21 12 2008 01:28
çok ötelerden yazıyorum. İŞTE OLAY BU BOYABAT ADAYINI BULDU.ŞEFİK BEY buişi fevkaladenin fevkinde yapar. inşallah ikibuçuk sene sonrayapılacak seçimde millet vekilide olacaktır. bakın yaptıkları yapacaklarının teminatı. sinop çapında iş adamı altı sene muhteşem ilçe başkanlıgı hastane ve hastalar üzerindeki emegi unutulmaz. kimsede şefik başkanı silemez. sildirmeyecegiz. dün akpli olanlar akpnin boyabattaki gelecegine yön veremezler. şefik başkan yanındaki ekip başarılı olacagını gösteriyor. inadına şefik başkan.

33. Yorum: muzoo 21 12 2008 01:27
ben siyasetçi falan değilim
ama bu arkadaş genç yaşta bildiğim kadarı ile 26 yaşında
ilçe başkanlığını aldı.yaşının üstünde bir olgunlukla
çalıştı.siyasi parti gözetmeden herkese yardımcı olmaya çalıştı
iktidar partisi olupta bu yaşta bu yükü alan ilk ilçe başkanı
oldu.hata yapmadan veya çok az hata ile 7 yıl görev yaptı
görevinin hakkını verdi.
vatndaş olarak ben de bu arkadaşa hizmetinin karşılığında
hakkı olan oyu verecem.
civa gibi delikanlı bu adama her makama yakışır.
yolun açık allah yardımcın olsun!

32. Yorum: cello 21 12 2008 01:26
mustafa dayı sende yakışmışın valaaa u iş tamam sen git yat aşagı

31. Yorum: boyabatlı 21 12 2008 01:22
:albert isimli yorumcu lise mezunları yönetici olamazmı vehbi koç- sakıb sabancı-halis toprak-cavit çağlar gibi daha nice adamlar ne mezunu haberin varmı bende bir boyabatlı olup boyabat lisesi mezunuyum vede şuan emrimde 600kişi veyıllık cirosu 110,000,000 dolar olan bir şirketin üst düzey yöneticisi olarak çalışmaktayım bu sözlü düşüncenizi esefle kınıyorum.

30. Yorum: RJT 21 12 2008 01:20
arkadaşlar resimde gördügünüz gibi 4 cambaz bir ipte oynamaz.

29. Yorum: mustafa aktay 21 12 2008 01:18
SAYGI DEĞER BÜYÜK İNSAN SEFİK BEY SİZİ O KADAR ÇOK SEVİYORUZ Kİ ANLATAMAM BÜYÜK HAYRAN KİTLEN VAR .BUNLAR KOLAY KAZANILMAMIŞTIR.İLÇE BAŞKANIYKEN YAPTIĞINIZ İŞLER LE MİLLETİN GURURU İFTARI OLDUNUZ BİZLER EMİNİZKİ BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUNUZDADA ÇOK BÜYÜK İŞLER BAŞARACAĞINIZIDA TERETDÜTSÜZ EMİNİZ.YOLUNUZ AÇIK OLSUN BOYABAT HALKI SİZİNLE GURUR DUYUYOR.

28. Yorum: ismail (gemiçi) 21 12 2008 01:16
Arkaaşlar oncelıklı sunu demek istıyorum bır insan lise mezunu olabılır. bunu kınamamak lazımdır.cunkı boyabat beledıyesı ne unıversıte mezunlarını gordu konuşmasını bılmeyen halkla diyolok kuramayan. onun için boyabat beledıyesı lise mezunu olsun boşverın unıversıtelı olup sadece masaya oturmayla olmuyor bu işler. Hem soruyorum arkadaslar sefık abıyı elestırenlere siz hangı okul mezunusunuz. belkıde ortaokulu babanın sayesınde bıtırmışsındır. kimse kımseyı tahsılı ile falan eleştıremez yaptıgı işlerle eleştırsın boyabat beledıyesıne unıversıte mezunu bı başkana ihtıyacı yok halkla dıyologu iyi olan hastayla ilgilenen kapısını cakan somurtmayan başkan istıyoruz arkadaşlar bız anlasılmayan bı konu varsa yorumlarını beklıyoruz...

27. Yorum: boyabatlı 21 12 2008 01:15
:albert isimli yorumcu lise mezunları yönetici olamazmı vehbi koç- sakıb sabancı-halis toprak-cavit çağlar gibi daha nice adamlar ne mezunu haberin varmı bende bir boyabatlı olup boyabat lisesi mezunuyum vede şuan emrimde 600kişi veyıllık cirosu 110,000,000 dolar olan bir şirketin üst düzey yöneticisi olarak çalışmaktayım bu sözlü düşüncenizi esefle kınıyorum.

26. Yorum: rey atıcısı veya secmen 21 12 2008 01:04
aile esrafımızda akpden sen bld baskan adayı olursan hepsi senın sefık baskan sen yoksan bu oyların adrresı zaten bellı

25. Yorum: bılal 21 12 2008 01:01
allah utandırmaz ınsallah basarılarınızı temenni edrım herkezın dedıgını dınle dogru olandan vazgecme dıye acızane tavsıyem olur

24. Yorum: arif ekiz(ekizelektronik) 21 12 2008 00:50
şefik kardeşimize aday adylıgı sürecinde başarılar dilerim kardeşimize yakışır boyabat akp yönetimininde hata yapmasın şefik kardeşimizi desteklesin boyabat bu güne kadar ne çektiyse eski siyasetcilerden çekmiştir boyabatımız igne ucu kadar malisef ilerleyememiştir.gelin el ele verin ve genç dinamik kardeşimize destek verin diger sekiz aday adaylarıda çekilsinler şefik kardeşimizi desteklesinler.bizler istanbuldan şefik kardeşimize başarılar dileriz. EKİZELEKTRONİK.arif ekiz.

23. Yorum: rejim 21 12 2008 00:49
General Error
SQL ERROR [ cute news4 ]


Can't connect to local MySQL server through socket domain (2) [2008]. An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

22. Yorum: Türk evladı... 21 12 2008 00:47
Şefik bey soruyorum kimin bayrağını astınız? Terör örgütleri Şanlı Türk Bayrağımızı indirirken, taşlarken; siz hala bayrak astık derken, bayrağı çamurlu yollarda astım derken ne Bayrağını astınız. Lütfen Sahip çıkacağınız değerleri iyi görün, görün ki hiç birşey laf salatalığıyla ve rakamlarla yürümüyor. Saygılarımla

21. Yorum: contes 21 12 2008 00:48
ya arkadaslar mıllet vekıllıgıne hapishaneden aday olupta secılenıde gorduk.pkk ile gezenleri mecliste gorduk bu arkadaımız liseliymıs oda beledıye baskanı olsun ne olcak:) biz bu akp ile daha neler goruruz neler:)

20. Yorum: ismail 21 12 2008 00:33
Şefik bey kardeşim diğer tüm adaylar gibi sizin içinde hayırlı uğurlu olsun. Sizin adaylığınızda zeki abinin adaylığı gibi beklenen bir durumdu. Aday belirlemede hangi kriterler etkili olacak bilemiyorum ama kişisel yakınlıklar ağır basacak gibi görünüyor.
bu seçimdeki AKP deki adaylık yarışı Belediye başkanlığı için yapılacak saçim yarışından daha zorlu. Aday adaylarına allah sabır versin. insanda çelik gibi sinir olması lazım bu süreçte.

19. Yorum: 13.yorumcu 21 12 2008 00:40
haydi hayırlısı komşu tebrikler adaylık cercevesi kanunlarda yazıyor milletvekili için bile ilkokul yeterken belediye başkanlıgı için kanuni şart ilkokul insanların seviye ölçer aletlerimi var yoksa hepsi ünüversitenin belediyecilik bölümü mezunumu bu ulkede açıkögretimi bitiren herkes kendini ünüversiteli sayıyor belediye başkanlıgı koordinatörlükdür bu ülkede başbakanlık milletvekilligi bakanlık gibi işkolları nyok bunlar demokrasinin güzellikleri

18. Yorum: taylan 21 12 2008 00:41
7 çi yorumcu osmanı teprikederim duymuştum fakat kimse bilmiyor sanayordum yerin kulagı varmış.

17. Yorum: reel bakış 21 12 2008 00:32
bu konuya şöyle bir yorumla girmek istiyorum:
Bahsedeceğim konuyu Boyabat ve Sinop siyaseti ile pekiştirmek
İsterim.
Geçtiğimiz yıllarda Türkiye de gıda parekende sektörüne girmek
İsteyen halen Türkiye de bürosu olan u.s.a menşeyli ulusal worlmart marketler
Zinciri Türkiye de marketler zinciri ağı kurmak için girişimde bulunduğunda
Bu mağazalar zincirinin misyonu ve vizyonunu araştırma ihtiyacı hissettim.
Dünyada birçok ülkede faliyet gösteren bu marketler zinciri,hangi ülkede faliyet
Gösterirse göstersin bu marketlerin girdiği ülkede kesinlikle rekabet olmuyor.
Nedeni de şöyle açıklanıyor: girdiği ülkede gerek fiyat
Gerekse hizmet açısından kimse bu mağazalarla yarışma şansı olmuyor.
Dolayısı ile Rakip kalmadığı için de rekabet ortamı yaşanmıyor.
Konuyu ben de şöyle bağlamak istiyorum: şefik başkanın da olduğu yerde
Rekabet yaşanacağını zannetmiyorum.
Çünki: bu arkadaşımız her zaman olduğu gibi çıtayı gene çok yüksek tutmuş
Açıklamasından da belli olduğu gibi bu arkadaş 5 yıllık görev istemiyor.hedef 2023
Olduğunu söyleyerek.gerek boyabat gerek Sinop siyasesitinde bundan sonra
Her kulvarda koşabileceğini ima etmek istiyor.
Anladığım kadarı ile alışıla gelmişin dışında hizmet yarışına farklı bir anlayış ile
Başlıyor.peşinden daha sonra bu tür hizmet yarışına girecek yeni ve eski siyasetçilerimize
Değişik bir mesaj veriyor.
Cenabı Allah yar ve yardımcısı olsun

16. Yorum: erenlik 21 12 2008 00:33
şefik başkanlık yarışını göğüsler.hayırlı olsun

15. Yorum: v... 21 12 2008 00:28
valla ne diyelim fazla söze gerek yok.Zaten şefik bey aday olamaz ,olsada kazanamaz..biz burdan insani görevimizi yapıp hatırlatalım...

14. Yorum: taylan 21 12 2008 00:19
General Error
SQL ERROR [ cute news4 ]


Can't connect to local MySQL server through socket domain (2) [2008]. An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

13. Yorum: taylan 21 12 2008 00:09
Kriterlerimize uygun olarak yeniden yorum yazmanızı diler, ilginize teşekkür ederiz... Boyabat Gazetesi/Editör

12. Yorum: nazım ÇAKAR 21 12 2008 00:08
hayırlı olsun kardeşim.her zaman yanındayız

11. Yorum: yazık.. 21 12 2008 00:07
yanındaki bi kaç şak şakçıdan başka neyine güvenip de bu yola çıkıyosun anlamıyorum..

10. Yorum: taylan 21 12 2008 00:05
Kriterlerimize uygun olarak yeniden yorum yazmanızı diler, ilginize teşekkür ederiz... Boyabat Gazetesi/Editör

9. Yorum: en son çare bile değilsin ... 21 12 2008 00:05
öyle bi kaç sene ilçe başkanlığı yapıp sonra da adayım diyen adamı kimse bi yerlere getirmez.sana mı kaldı belediye başkanlığı.biz bilgisi kültür seviyesi yüksek adamları başa getiririz.eminim ki akp de öyle yapacaktır.

8. Yorum: komik 21 12 2008 00:00
insanlar yerini bilmiyor bence.diyelim ki aday oldu seçilebilceğini mi düşünüyor???valla çok komik

7. Yorum: sinan 20 12 2008 23:55
bu işler tahsille olmaz yürekle olur memleket aşkıyla olur teveccühle olur. ALLAH utandırmasın hayırlı olsun şefik bey

6. Yorum: osman 20 12 2008 23:54
soruyorum şimdi akpartinin kapanma olayında izmire niye gittin şefik bey. kapansaydı apdullatif şenerin kuracagı partinin ilçe parti birosunu açaçaktin parti kapanmayınca gerisingeri oturdun şimdide akpartiden BLD başkanlıgına adayım diyorsun yuzun olması lagazım

5. Yorum: ...ciwciw... 20 12 2008 23:48
Günlerden bir gün ...
kurbağaların yarışı varmış.
Hedef, çok yüksek bir
kulenin tepesine çıkmakmış.
Bir sürü kurbağa da arkadaşlarını
seyretmek için toplanmışlar.

Ve yarış başlamış.
Gerçekten seyirciler arasında
hiçbiri yarışmacıların kulenin
tepesine çıkabileceğine inanmıyormuş.
Sadece şu sesler duyulabiliyormuş:
"Zavallılar! Hiçbir zaman başaramayacaklar!"

Yarışmaya başlayan kurbağalar
kulenin tepesine ulaşamayınca teker teker
yarışı bırakmaya başlamışlar. İçlerinden
sadece bir tanesi inatla yılmadan
kuleye tırmanmaya çalışıyormuş.Seyirciler
bağırıyorlarmış:
"...Zavallılar! Hiçbir zaman başaramayacaklar!.."
Sonunda, bir tanesi hariç, diğer kurbağaların hepsinin
ümitleri kırılmış ve bırakmışlar.

Ama kalan son kurbağa büyük bir gayret ile mücadele
ederek kulenin tepesine çıkmayı basarmış. Diğerleri hayret
içinde bu isi nasıl başardığını öğrenmek istemişler.
Bir kurbağa ona yaklaşmış ve sormuş..
Bu işi nasıl başardın diye. O anda farkına varmışlar ki,
kuleye çıkan kurbağa sağırmış!

Olumsuz düşünen insanları duymayın...
Onlar Kalbinizdeki ümitleri çalarlar.

Hiç bir zman kendinizden ve kişiiğinzden ödün vermeden çıktığınız bu yolda başılarınızn dewamını dilerim Herşey çok daha güzl olacak inş.HER ZMAN HER YERDE HEP DESTEK TAM DESTEK.. smile

4. Yorum: fnt 20 12 2008 23:52
şefik beye başarılar dilerim.. yaşlı olacağına genç ve dinamik olsun hizmet aşkı başka olur gençler de.

3. Yorum: Fatih 20 12 2008 23:39
Sn. Şefik ÇAKICI'nın Belediye Başkanı aday adayı olmasına şiddetle karşıyım. Boyabat halkı Lise mezunundan Belediye başkanı olmaz olamaz olmamalı. Lütfen Belediyeciliği sadece fen işlerinden ibaret olmadığını anlayın. Belediyecilik eğitim ister, bilgi ister, seviye ister. Lütfen Boyabat halkı bunu anlayın. Ben Şefik Çakıcı beyefendiyi seviyorum, ayrıca ilçe başkanı iken başarılı olabilir. Ama Belediyecilik çok farklı bir durum.Tamam Boyabat Şefik Abi'yi (Dikkat ettiyseniz abi dedim)seviyoruz. Ama olmaz, olamaz , olmamalı...
Kusura bakma Şefik Abi....

2. Yorum: Oya Hanım 20 12 2008 23:30
Bize ne olursa olsun hayırlı demek düşer. Ama Bence insan önce ne oldum dememeli ne olduğunu bilmeli.

1. Yorum: albert 20 12 2008 23:24
boyabat sahipsizmi be lise seviyesindeki birisi bu memleketi yönetmeye talip yuh olsun bu düzene acınacak halimiz var valla

<< Eski (1 2 3 ) Yeni >>


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

104796


Tasarım:DtGaNi