Yayın Tarihi:27 12 2008 06:28(5792)

 

Zeki Mor aday adaylığını yemekte açıkladı

 

Bir süredir aday adayı olup olmayacağı merak edilen Zeki Mor nihayet bu gün (26 Ara. 08 Cuma) gündüz saatlerinde dağıttırdığı bir bildiri ile adaylığını duyurdu.

 

 

 

 

Daha önce AKP’den aday adayı olmak için resmi başvurusunu tamamladığı öğrenilen Zeki Mor Zafer Otel’de AKP yöneticilerine verdiği akşam yemeğinde aday adaylığını kendi ağzından açıkladı. Yemeğe AKP İlçe Başkanı Nuri Kara, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Tevfik Maviş, İl Yöneticileri Zeynel Şahin ve Bayram Şahin katıldılar. Yemekten sonra Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, İlçe Başkanı Nuri Kara ve Zeki Mor birlik ve beraberlik fotoğrafı çektirdiler.

 

 

 

 

Yemekte ilk söz alan Zeki Mor "Günümüzde böyle duyuruların yemekli yapılması adet haline geldi. Ben de bunun ilk uygulamasını Boyabat'ta başlatmak istedim. Böyle toplantılar insani ilişkilerin gelişmesine, ufak tefek arızaların giderilmesine, dostluk ve arkadaşlık bağlarının pekiştirilmesine yardımcı olmaktadır.Ben de aday adaylığımı böyle açıklamayı uygun gördüm. Kimin adaylığı memleketimize hayırlı olacaksa, Allah adaylığı ona nasip etsin. Başkanlık için aday adayı olan diğer arkadaşlarla medeni bir yarış içindeyiz. Eğer aday olamazsam adaylığı kesinleşen arkadaşın yanında olacağım. Hep beraber seçimi almak için elden gelen gayreti göstereceğim" dedi. Katılanlara teşekürle konuşmasını bitirdi.

 

 

 

 

İkinci olarak söz alan AKP İlçe Başkanı Nuri Kara şu ana kadar yedi aday adayının resmi başvurusunu tamamladığı söyledi. "Aday çokluğu AKPartinin gücünü ve parti içi demokrasinin işlediğini gösteriyor. Aday adaylarımızın hepsine başarılar diliyorum. Adayımız belli olduğunda bütün aday adayı arkadaşların da onun yanında olacağından eminim" diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

Son olarak söz alan Belediye Başkanı Mehmet Ermiş "Kim aday olursa olsun, seçimlerde partimizin bir oy bile geri düşmemesi için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerekir. Bu aşamada aday  adaylığını açıklayan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

 

 

 

 

Gündüz saatlerinde dağıtılan bildiride kısa özgeçmişini ve niçin Boyabat Belediyesine Başkan olmak için yola çıktığını anlattan Zeki Mor bu bildiride “Seçilerek Belediye Başkanı olmak bir nasip işidir. Ama seçilirsem de, seçilmesem de ömrümün sonuna kadar Boyabat’ta oturmaya devam edeceğim” cümlesinin altını çizdi.

Biz de Boyabat Gazetesi olarak kendisine hayırlı olmasını diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: zihnibulanıik 27 12 2008 12:45
sn. zeki mor a hayırlı olsun, bu yarışta kendisine başarılar dileriz, bir kasaba bebeğini ! görmek bizleri mutlu etti, kendisi kolej eğitimi ve üniversite eğitimi almış, boyabatın seçkin ailelerinden birine mensuptur. aynı zamanda da boyabat elit düşüncesinin savunucularındandır!!!! malum kasabalıya... neyse şimdilik bu kadar söylüyorum anlayan anlar... fakat benim dikkatimi çeken abisi ve belediye başkanımızı çıkarırsak, ki başkanı da tebrik ederim katılarak ciddi bir jest de bulunmuş, neden acaba meclis üyelerinin haricinde ne teşkilat ne de başka herhangi bir sivil toplum kuruluşundan kimse fotoğraf karesinde yok ????? zeki bey inanın bana çok kötü bir başlangıç, keşke yola çıkarken böyle bir hadisenin gerçekleşebileceğini de hesaba katsaydınız ve siz yönetimi ayağınıza çağıracağınıza siz onların ayağına gitseydiniz, ama pardon siz kasabalıydınız dimi :)

11. Yorum: BİLAL Dodurgalıoğlu 27 12 2008 16:02
hayırlı uğurlu olsun

10. Yorum: nazım 27 12 2008 10:05
bu kadar aday adayı olmasının nedeni nedir merak ediyourm. mehmet ermiş başarılı bulunmuyour mu?
bu bir bayrak yarışı biraz da biz devam edelim düşüncesi mi?

9. Yorum: üzüntü verici 27 12 2008 09:43
Sayın Zeki Mor
Adaylığınız için hayırlı olsun diyemeyeceğim. Çünkü yemekte yaptığınız konuşma ile dağıttığınız bildiri arasında çok önemli ve çok büyük çelişkiler var. Yemekte yaptığınız konuşmada diyorsunuz ki:"Eğer aday olamazsam adaylığı kesinleşen arkadaşın yanında olacağım. Hep beraber seçimi almak için elden gelen gayreti göstereceğim. Kim aday olursa olsun, seçimlerde partimizin bir oy bile geri düşmemesi için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerekir." Buraya kadar her şey çok güzel. Müthiş bir birlik ve beraberlik mesajı. Peki gelelim şu dağıtmış olduğunuz broşüre veya bildiriye. Aday olmaktaki amacım şudur ile başlayan paragrafta şimdiki belediye başkanımız Mehmet ERMİŞ beyefendiyi de dahil ederek önceki belediye başkanlarına bir sürü suçlamalarda bulunuyorsunuz. Aday olarak Mehmet ERMİŞ seçilirse siz de verdiğiniz birlik mesajına binaen sonuna kadar kazanması için mücadele edeceksiniz. Hiçbir kötü niyetim olmadan şu soruları sormak istiyorum.
1-Bildirideki suçları işleyen, hataları yapan, kusurları olan bir adayı desteklemek siyasi etikle ne kadar bağdaşır?
2-Bence bu gafınız sizin aday adaylığından çekilmeniz için yeterli bir sebep olmalı mıdır?
3-Sizin adaylığınız durumunda Ak Parti'nin Boyabat'ta seçimi alabileceğine yürekten inanıyor musunuz?
4-Sizin adaylığınız durumunda diğer partilerin (MHP, DP) adaylarının Ak Parti'yi rakip olarak görmedikleri söylentileri gerçeği yansıtmakta mıdır?
Sanırım yukarıda sormuş olduğum sorulara vereceğiniz cevaplarla biz seçmenleri tatmin etmek durumundasınız. İyi niyetle sorduğum soruları iyi niyetle cevaplarsanız bütün Boyabatlılar olarak seviniriz.

8. Yorum: Özboyabatlı 27 12 2008 09:22
Yıllardır Boyabatta yaşayan eğitimli, esnaflığı, sanayiciliği bilen yönetim ve politik alanda hep varolan kişisel olarak hiç kimseye zarar vermemiş bu standarttaki adayların ortaya çıkması ilçemiz için bir kazançtır.Hangi partiden olursa olsun siyasette kalitenin ve seviyenin yükselmesi bizi sevindirmektedir.Boyabat belediye başkanlığı için şu anda çeşitli partilerden bir çok üniversite mezunu aday adayının çıkması ilçemiz için kazançtır.Umarızki eğitiminin yanında kamu menfaatini gözetecek adaylar bundan sonra dahada çoğalır.Zeki Mor beye başarılar diliyor kendisininde dediği gibi kimin adaylığı memlekeletimize hayırlı olacaksa hem adaylığı hem belediye başkanlığını Allah o kişiye nasip etsin

7. Yorum: Beraber Yürüdük 27 12 2008 09:21
eğitimli kültürlü bu işi en güzel bir şekilde yapabilecek bir aday.

Boyabatımızın yeni Belediye Başkanı na hayırlı olsun dileklerimle , başarılar ...

6. Yorum: tarık 27 12 2008 09:19
Adaylığınız hayırlı olsun. Yıllardır siyasetin içinde bir kişi olarak bunu başarıyla yapacağınıza eminim.
Fakat yayınlamış olduğunuz bildiride haksız olan cümleleriniz var.
Kendi partinizden bir başkanı eleştirmek yerine ( belki daha öncekileri eleştiriyorsunuz ama, şimdiki başkanada atıfta bulunuyorsunuz)yaptığı çalışmaları övmek,takdir etmek, bende değişik projelerle bu çalışmaları
daha ileriye götürmek,daha güzel ve yaşanılır bir BOYABAT için görev almaya talibim deseydiniz daha güzel ve daha anlamlı olurdu diye düşündüm.
Siyaset,kişilerle çatışarak değil,daha güzelini daha iyisini ben yapacağım diye yola çıkılır.Yıllardır hep Boyabat'tasın olayların içindesin bilgin,birikimin bunun için yeterli olduğuna,iyi bir başkan olacağınada inanıyorum.

5. Yorum: CAHİT DÜŞKÜN 27 12 2008 07:41
HAYIRLI OLSUN

4. Yorum: halk 27 12 2008 07:40
hayırlı olsun işte boyabatın beklediği aday bence zeynel şahin olsa silme alır çünkü ak partıyi çok seven bir siyasetçi

3. Yorum: durmuş 27 12 2008 07:25
burası zafer hotel mi ben size söylyim ilerde kamil menteş de adaylığını kor

2. Yorum: gs 27 12 2008 07:10
hayırlı olsun zeki bey.mühendis belediye başkanına ihtiyacımız vardı inşallah siz olursunuz.

1. Yorum: akıncı 27 12 2008 06:48
hayırlı olsun

<< Eski (1 2 3 ) Yeni >>


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

76724


Tasarım:DtGaNi