Yayın Tarihi:20 12 2008 23:12(5213)

 

Şefik Çakıcı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

 

Genel yerel seçimlerde AKP’den  Belediye Başkanlığı için aday adaylığına başvuranlar kervanına Eski Boyabat İlçe Başkanı Şefik Çakıcı da katılarak, sekizinci aday adayı oldu.

 

 

Ak Parti İlçe Başkanlığından kısa süre öncesinde istifa eden Şefik Çakıcı, 19 Aralık 2008 Cuma günü akşam saat 20:00 de kalabalık bir partili grup eşliğinde Ak Parti Boyabat Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

 

 

 

Partililerin yoğun ilgisi arasında kısa bir konuşma yapan Şefik Çakıcı şunları söyledi: “Ben buralara  genç kardeşlerimle birlikte el ele omuz omuza nice badireler atlatarak, bayraklar asarak geldim. Sokaklarda soğuk yiyerek, köylerde çamurda bayrak asarak geldim.

 

 

 

 

Siyasetin hocası halktır. Siyasette halkı iyi tanıyacaksın, halkın dili ile konuşacaksın. Siyaseti halkla beraber yaparsan başarılı olursun. Siyasetin temeli insana hizmettir. Hizmet yerelde başlar, yerelde siyaset yapmak isteyen kişi vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini bilecek ve bunun da o ilçenin imkan ve kaynaklarını iyi bilecektir. Ben de bu imkanların bilincinde olduğumu biliyorum.

 

 

 

 

Belediyeciliğin milletin derdi ile dertlenmek hemhal olmak olduğunu vurgulayan Çakıcı,  Belediye Başkanının bürokrat gibi asla davranamayacağını söyledi. Belediye Başkanının esnek olması ve her sorunu dinlemesi gerektiğini belirtti. Kendisinin aday ve seçilmesi durumunda Belediye makamının umut makamı olacağına bu umutların, ümitleri olacağını, bu makamı sevgi, saygı ve hizmetle dolduracağını söyledi.

 

 

 

 

Şefik çakıcı sözlerine devamla “Belediye makamı imtiyaz sahibi koltuk sahibi olmak değildir. Hesap verebilir olacaksın, geniş kitleleri temsil edeceksin” dedi. Vefalı olacağını ve dostlarını asla unutmayacağını vurgulayan Çakıcı “Aday olduğum zaman Boyabat’a bir kimlik kazandırmaya çalışacağım. Boyabat Kültür Kenti mi olacak,Turizm Kenti mi olacak, Sanayi kenti mi olacak;  bunu hep beraber, Ticaret Odası, Esnaf Odası gibi  Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte belirleyeceğiz” dedi.

 

 

 

 


Ak Parti Aday Adayı Şefik Çakıcı İlçemizden giden gurbetçilere de seslenerek “Boyabat’a geldiğiniz zaman birinci eviniz, baba ocağı;  ikinci eviniz, Belediye Başkanlığı makamı olacaktır” dedi. Kendisinin bir dönem değil, Türkiye Cumhuriyetinin 100. Kuruluş yıldönümüne 2023 yılına kadar Boyabat’ı en güzel şekilde hazırlamak azminde ve  çaresizlerin çaresi olma kararlılığında olduğunu vurgulayarak GENÇLERE hitaben “Boyabat’ı seviyorum, sizleri seviyorum, sizlere ait olan her şeyi seviyorum. Benim ümitlerim sizlerin yarınlarıdır. Benim planlarım sizlerin yarınlarının planlarıdır.” dedi.

 

 

 

 


Şefik çakıcı konuşmasının sonunda şunları söyledi: “Son olarak Boyabat’a hizmetkar olmaya aday oldum. Kendi kurduğumuz ,yetiştiğim teşkilatın içinden çıkarak bütün arkadaşlarımın desteği ile Boyabat Belediye Başkanlığına doğru emin adımlarla yürüyorum. Güzel projelerim var, inşaallah aday olunca açıklayacağım.” Şefik Çakıcı’ya olan yoğun ilgiden dolayı Parti binasında izdiham yaşandığı gözlendi.  Bu izdiham sırasında Şefik Çakıcı’ya destek veren taraftarları caddeye inerek destek sloganları attılar.

 

 

 

 

Biz de Boyabatgazetesi olarak tüm adaylara olduğu gibi sayın Çakıcı’ya da çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

Facebook'ta Paylaş
90. Yorum: eğri oturalım doğru konuş ... 22 12 2008 04:10
sayın eski başkan kim getirmişse iyi gaza getirmiş sizi ben sizin yapmış olduğunuz başkanlık döneminde yukarıdakilere iyi bir izlenim bıraktığınızı sanmıyorum aksine yanlış hareketleriniz bile vardı gerçi o zaman toydunuz yani belediyecilik için çok erken belkide hiç olmaz çevrenizdeki görüntüler yalancı seçimden sonra görecekmisiniz bakalım

89. Yorum: yılmaz84 22 12 2008 03:50
başkanlığınızda başarılar smile

88. Yorum: Hüseyin ÇELENKOĞLU 22 12 2008 03:32
Başarılar dilerim. Selamlar

87. Yorum: kanka 22 12 2008 03:31
şefik çakıcı buraya nerden geldi nereye gidiyor:ak parti kurulup seçim çalışmalarına başlarken tüm türkiyede teşkilatlanmaya başlamış bu amaçlada boyabattada teşkilat kurulmuştur bu ilk teşkilatın başında boyatımızın kariyerli temiz avukatı hasan t.bey getirildi.ilk seçimde sayın mustafa ö.bey milletvekili seçildi.işte bu noktada şefik beyin siyasi hayatı başladı.ilk hamle ile teşkilat başkanı yapıldı,ikinci hamle ile hasan beyin istifaya zorlanıp yerine şefik beyin atamayla gelmesi.siyasi etik olarak ne kadar doğru bilmiyorum.sonra teşkilat listesinde yapılan delege oyunları ile kongrede seçildi.bu arda genel seçimgeldi çattı ve şefik beyi sonsuz destekleyen mustafa bey akp listesine alınmadığı için milletvekili seçilemedi.birde ardından akp belediye seçiminde aday adayı olacakların teşkilatta il ve ilçe başkanı olmama şartı koydu. alınan ani bir kararla belediye seçimlerinde şefik beyi destekleyecek bir yönetim seçilerek istifa etti.şimdi belediye başkanı aday adayı.tabi teşkilat arkasında.bu süreçte siyasi gelecek amcıyla cahit canla olan kavga,belediye başkanı mehmet ermişle olan kavgalar ve boyabata kaybettirilen zaman.burdan milletvekilimizi uyarıyorum acab belediye başkanlığından sonra sıra sizin yerinize mi gelecek. bu amaçla boyabat belediyesinin imkanları hedermi edilecek.yeniden kavgalarmı başlayacak bilemiyorum

86. Yorum: mehmet 22 12 2008 02:25
adamın biri tahsil diyor sen ne mezunusun adaylar ne mezunu adam üniversite mezunundan daha fazla adm sarrafı olmuş helal olsun şefik sana yakışır en büyük başkan şefik başkan

85. Yorum: salla 22 12 2008 02:14
sayın yorum yapan insan o olmasın bu olsun diyorsunuz yorumu kendi insanınız için yapıyorsunuz ama insan olun şefik kimi görse sarılır hatırını sorar bu zamana kadar boyabat ın yorulmaz yorum yapanları hanğisiyle konuştunuz hanğisi belediye başkanı olunca derdini dinler ona göre karar verin herkezi kötülemeyin siz melekmisin herkezin hatası yanlışı olur ama bu gelen şansı kaçırmayın bence şefik başkan olusa boyabat boyabat olur.

84. Yorum: :::::::::::::::::::))) 22 12 2008 02:00
zannetmiorum ki o koltuk o kadar basit değil ki basitleştirenlerede yazıklar olsun herkez yapabileceği şeye adapte olsun sunu bilmekte fayda var ole kolay gelınmez mevkılere halkımızın oyunu almak ta o kadar kolay degıl o devir bitti artık zaten günler göstercek inş ömrümüz yeterse

83. Yorum: mert 22 12 2008 01:11
bu belediye sana mı kaldı şefik bey ilçe başkanıyken ne yaptında belediyede ne yapacaksın

82. Yorum: Heves Çimen 22 12 2008 00:38
Hayırlı olsun Şefik Bey yolun açık olsun,

81. Yorum: isimsiz 21 12 2008 22:30
herkes sayın şefik çakıcıya eleştirilerde bulunurken hep eğitim düzeyini eleştirmişlerdir.ben boyabatlı değilim.ama boyabatta bulunduğum sürelerde şunu gördüm ki eğer her boyabatlı sayın şefik çakıcı bey gibi lise mezunu olsa yada şöyle deyiyeyim her lise mezunu sayın şefik çakıcı bey gibi olsa boyabat il olurdu ondan emin olun.aday adaylığı konusunda hayırlı olsun diyorum.

80. Yorum: 1955 21 12 2008 23:06
Ocak 15 başkan adayı belli oluryor görünle köy kılavuz istemez başkan adayı mehmet ermiş
kim ne derse desin.

79. Yorum: rodos 21 12 2008 21:59
Bizim adayımız Zeki Mor.kültürlü,tahsilli ve bu işleri bilen halimizden en iyi anlayandır.
Gövde gösterileri boş.gazeteyi kınıyorum bu kadar taraflı davranılmaz.

78. Yorum: Ferdi Tayfur 21 12 2008 21:42
Sonuna kadar peşindeyiz başkanım. ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşallah.

77. Yorum: BAHATTİN ÖZER 21 12 2008 18:52
Kriterlerimize uygun olarak yeniden yorum yazmanızı diler, ilginize teşekkür ederiz... Boyabat Gazetesi/Editör

76. Yorum: relax 21 12 2008 18:31
sayın başkan adayım fotografları iyice analiz ettim yanındaki insanlarsenin başkanlığın zamanında belediyeye hastaneye ye vede milli, eğitime aldığın işçiler tabiki işiçin onların ekmek davası adına yanında olmaları normal karşılıyorum yannız orda garibime gide mustafa üstünü yanında görüyorum nebileyim anlamadım

75. Yorum: tarkan 21 12 2008 18:16
yahu bırakın bu işleri hastanede postanede okulda çalışan 3,5,kişiyle olmaz bu işler sonra neyimiş ooo görgüsüz hareketler dorusu yakıştıramadım ama hepsinin biri birinden farkı yok anlaşıldıki onlar böylece yok olmaya magkümdur 15 ocakta görüşecegiz kimin aday olacagını başbakan kimin ne oldugunu bilir onun için niç açeleye gerek yok arkadaşlar

74. Yorum: yürü kim tutar seni 21 12 2008 17:34
Bu iş atamayla ilçe başkanı olarak görev yapmaya benzemez.
Yok seçimle ilçe başkanı oldum derseniz de buna kargalar bile güler.
Sen Sayın Ermiş'in listesinden gel belediye meclis üyesi ol.
Bu daha doğru bir aday adaylığı olurdu.

73. Yorum: sagopa :) 21 12 2008 10:26
abicim hayırlı uğurlu olsun.artık genç dinamik bir başkan görmek istiyoruz.allah yardımcın olsun

72. Yorum: samimi 21 12 2008 09:16
yorumlurın tamamını gözden geçirdim ama şunu gördüm şefik beyin rakipleri boş durmamış bilgisayarının başında şefik beyi eleştirerek burdan nemalanmak ve belediye başkanlık koltuğuna oturma uğraşına girmişler.yapılan haberleri dogru yorumlamak yerine karalayıp nemalanmak boyabat halkını kandırmaktır.ben şefik çakıcının tarafındanım onu birçok insan gibi destekliyorum.neden destekliyorum şefik çakıcının kapısını çalıpta yardımcı olmasını isteyen insanların hepsi ulaşmıştır.rengi ne olursa olsun.yardımcı olsun olmasın işini yapmıştır yapmamıştır.ama her zaman o ğüleryüzünü,sayğısını sevgisini ve samimiyetini bir çogumuz gözlerizle görtük şahit olduk.O ZAMAN YİĞITIN HAKKINI YIĞITE VERELİM KİM OLURSA OLSUN

71. Yorum: davut demirtaş 21 12 2008 10:04
sevgili şefik bey.adaylıgınız hayırlı olsun.ben sizi devlet hastanesinde tanıdım ve sizi çok takdir ettim.sizi boyabat belediya başkanı olarak görmek istiyorum.ben istanbulda yaşıyorum.şimdiden boyabat halkına hayırlı olsun şefik başkan.uzaklarda olsakda yanındayız başkanım.saygılar.

70. Yorum: konuşursam yer yerinden o ... 21 12 2008 09:13
General Error
SQL ERROR [ cute news4 ]


Can't connect to local MySQL server through socket domain (2) [2008]. An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.


69. Yorum: hüseyin matuk 21 12 2008 08:57
Şefik kardeşim hayırlı olsun adaylığın, azminle çalışmanla herkesten çok hakettin sen bu görevi

68. Yorum: ismail (gemici ) 21 12 2008 08:48
sayın badıekrem kardeşim sen sefık beyın ilçe başkanlıgını elıne yuzune bulaştırdın demışsın ne yaptıgını bılıyon mu sen sefık beyın sen dogru sefık beyın sevıyesıne geldık sonra onun la muhattab olur ondan sonra onun hakkında konuşmaya soz alacaksın bence elştırme kardeş ok.sadece hayırlı ugurlu olsun de gec tamam badıekremmmmmmmm...

67. Yorum: ilyas 21 12 2008 08:34
Kriterlerimize uygun olarak yeniden yorum yazmanızı diler, ilginize teşekkür ederiz... Boyabat Gazetesi/Editör

66. Yorum: boyabatlı 21 12 2008 07:42
Kriterlerimize uygun olarak yeniden yorum yazmanızı diler, ilginize teşekkür ederiz... Boyabat Gazetesi/Editör

65. Yorum: Olursun olursun 21 12 2008 06:27
Kriterlerimize uygun olarak yeniden yorum yazmanızı diler, ilginize teşekkür ederiz... Boyabat Gazetesi/Editör

64. Yorum: yürü 21 12 2008 06:25
boşuna sevinmeyin ermiş aday ermişsiz seçim alamassınız çok zor tongue wink

63. Yorum: Saygılı ol 21 12 2008 06:09
Şefik Bey;Birtakım taşları yerinden oynattığınız yorumlara bakınca belli oluyor smileMeyve veren ağaç taşlanırmış,bir insan eleştirilirken seviye sınırları aşanlar içindeki nefret ve amansız kinini ifade etmekte bir hayli uğraşıp yorulmuşlar ,bu zatımuhteremleri de eminim siz tahmin ediyorsunuz,partisini veya kendisini beğenmessiniz olabilir,bunu da yorumlarınızda ifade edebilirsiniz,saygı duyulur.Ama bu sana kişilik haklarına saldırma yetkisi vermez,gayriahlaki yorum yazma dürüstlüğün neresindedir.
Bu Kardeşimiz,genç ve dinamik,çıkmış aday adayı olmuş,CESARETİN VARSA SEN DE ÇIK ADAY OL DA GÖRELİM,peşinden kaç kişi geliyor,
Şefik Bey Hayırlı olsun kardeşim,Allah yardımcın olsun.

62. Yorum: İzleyen 21 12 2008 06:22
Sayın Mehmet Ermiş aday adayı olup olmadığını açıklamadı.Bu aday adayları Mehmet Bey!in hangi uygulamalarını beğenmedi.Bir partide aday adayının çok olması hangi anlama gelmektedir?

61. Yorum: nurcan 21 12 2008 05:28
bu tepkiler sefik beyin ne kadar ciddi bir aday olduğunun kanıtıdır.bravoo valla şimdiden hayırlı olsun

60. Yorum: karadağlı 21 12 2008 05:18
şefik beyin şenerci olduğunu söyleyenler ya hiç bir şey bilmiyor yada inadına konuşuyor bu kadar kendinizi paralamayın genel merkez kimi takdir ederse saygı duyun tıpkı bizim yaptığımız gibi unutmayın sayın ermişe bizde oy verdik gerekirse gene veririz umarım anlamışsınızdır

59. Yorum: nuri 21 12 2008 05:01
abdullatif şener diyen akkurt kardeşim seni biliyommm biliyom :))sen artık deşifre oldun saygılar

58. Yorum: ömer 21 12 2008 04:31
Haydi arkadaşlar akp belediye başkanlığı için borsa kurdu galiba nekadar çok hizmet meraklısı varmış Boyabat,ta. Acaba hizmet aşkımı yoksa başka bir şeymi????????????????????
????

57. Yorum: Çeto 21 12 2008 04:30
Hey Allah'ımne günlere kaldık. Adaya bakın ya. Ne vizyonu,ne de misyonu var.

56. Yorum: ekrem 21 12 2008 04:30
abe kardeşim sen ilçe başkanlıgını yüzüne gözüne bulaştırdın senin neyine belediye başkanlıgı git evinde otur bu işler çocuk oyuncagı degil

55. Yorum: geldeyazma 21 12 2008 04:22
Hayırlı olsun.

54. Yorum: demirayak 21 12 2008 04:14
Hayırlı uğurlu olsun. Halkın dilinden anlayan, insanların sevgisini kazananan ŞEFİK ÇAKICI 'ya başarılar diliyorum.Bu işi en iyi şekilde yapacağına canı gönülden inanıyorum.

53. Yorum: dostdoğru söyler 21 12 2008 04:06
Sayın Şefik beye bir arkadaş nasihatı. Kendisi başarılı olamaya çalıştığı bir ilçe başkanlığı geçirdi. bir miktar da başarılı oldu. biz Şefik beyi il encümenliğinde görmeyi isterdik çünkü burada işlerin nasıl yapıldığını en iyice öğrenirdi. Belediye başkanlığı çok bilgi ister beceri ister çalışma ister Proje ister Mehmet ermiş bey şu ana kadar 1 tirilyondan fazla hibe para soktu boyabata başkanlık unu gerektirir yani muslık açmayı ve muslukların yerini bilmeyi gerektirir bu aşamada başarılı olacağını pek zannetmiyorum ama nasip boyabatımız için inşallah hayırlı bir aday olur

52. Yorum: alp 21 12 2008 03:52
bence şefikle akp partiyle bu iş yürümez.Rüzgar her zaman aynı yönden esmez

51. Yorum: köylü 21 12 2008 03:50
şefik başkan en büyük dez avantajın köylü olman

50. Yorum: alp 21 12 2008 03:50
nerde menfaat orda şefik abdullatif neoldu?

49. Yorum: Alihan 21 12 2008 03:42
Daha düne kadar ilçe başkanlgını bile yapamaz diyordunuz. Görüyoruzki Şefik bey şerefiyle 7 yıl ilçe başkanlıgını başarıyla tamamlayıp kendini ispat ederek bügün bu yerlere gelmeyi hak etmiştir.Belediye başkanlıgınıda aynı hırs,ayını heyacanla ve aşkla yerine getirecegine inanıyorum ve tebrik ediyorum...

48. Yorum: Mehmet Güzelaydın 21 12 2008 03:31
Şefik Çakıcı'nın aday adayı olması hayırlı olsun.Şartları yerine getiren herkes aday olma hakkı vardır.Tahsilden önemlisi adayın olaylara bakışı ,doğruluğu,vizyonu halka yaklaşımı vs önemlidir.Şefik bey yıllardır AKP'nin Boyabat ilçe başkanlığını yaptı,bu süre içinde yukarıdaki Boyabat'dair düşüncelerini niye gerçekleştirmedi,Boyabat İktisad Fakültesi'nin eğitime açılmasını sağlayamadı,partiniz 6,5 yıldır iktidarda Şefik bey sende ilçe başkanıydın niçin gençlere dönük hangi projeni gerçeleşdirdin?,çok iddalı bir laf yapmışsın Boyabat'da kimlik kazandıracam demişsiniz,ayıp oluyor Şefik bey ayıp oluyor ,Boyabat değil Türkiye'de Dünya'da 3000 yıldır kimliği olan, tarihi olan bir kentdir,çeltiği ,toprak sanayisi Türkiye'de kendi alanında fiat belirler,Çanakkale şehitler anıtında Boyabat'ın şehitler kenti olduğu belirtir Şefik bey, Boyabat'da kimlik vermek ne senin nede gelmiş geçmiş hiç bir politikacının haddine değildir,Boyabat'da siyaseten seçilmiş herhangi bir politikacıya ancak Boyabat ismi Türkiye genelinde o politikacıya kimlik kazandırır lutfen boyunuzdan büyük laf etmeyin.Sahi siz ikdidarda olan partinizin ilçe başkanı olarak sanayi çarşında,orta çarşı esnafının ekonomik çöküşünün önlenmesi için neler yaptınız,bu dönem içinde Boyabat kırsal kalkınması için hanği projeyi başlattınız?.Hüseyin Erol bey seçmen karşısına elinizde siğara ile poz vermek herşeyden önce halkımıza saygısızlıkdır,

47. Yorum: baydoğru 21 12 2008 03:22
Ben yıllarca oy kullanırım benim oyum da hep mhp olmuştur.Ama bu seçimde kesinlikle eğer ki başkan adayı şefik çakıcı olursa oyumu kesinlikle ona vereceğimi belirtmek isterim.

46. Yorum: yolun açık olsun 21 12 2008 03:22
Yolun açık olsun güzel insan. Boyabat'a en çok yakışan tek aday adayı şüphesiz ki sensin. Görülüyor ki bazıları tahsilini problem olarak görüyorlar ama unutmamalıdır ki bu ülkeyi lise mezunu bir başbakan (Bülent ECEVİT)yönetti. Dolayısı ile tahsilin yönetimle hiç bir bağı yoktur. Hiç bir projesi, planı, ufku olmayan, halkın dilinden anlamayan, konuşmasını dahi bilmeyen bir sürü üniversite mezunu piyasada dolanmaktadır. Boyabat'a ve Boyabatlıya sen yakışırsın.
YOLUN AÇIK OLSUN GÜZEL İNSAN.

45. Yorum: vaybe 21 12 2008 03:15
ağlayacak yerinize gülüyorsunuz mehmet ermiş ne yaptıda siz boy resmi gösteriyorsunuz yazık size geçmişi unutma siz mustafa öztürk taraftarısınız aptullatif şenerde seçime girecek siz ordan aday olun şefik kardeş söz yerini buldu

44. Yorum: esnaf 21 12 2008 03:06
yakışır arkadaşıma hayırlı olsun

43. Yorum: sinan 21 12 2008 02:48
burada yazılan yorumlara bakıyorum ve şunu anlıyorum rakipler o kadar korkmuş olacakki prena gibi saldırıyorlar:))) korkunun ecele faydası yok YOLA DEVAMMM

42. Yorum: deli yürek 21 12 2008 02:45
şefik beyi tebrik ediyorum hayırlı ugurlu olsun allah utandırmasın.yolu açık olsun

41. Yorum: ali akyıldız 21 12 2008 02:45
öncelikle aday adaylıgı hayırlı ugurlu olsun,Allah gönlüne göre versin.boyabat belediye başkanlıgı ona anasının ak sütü gibi helaldir kim ne derse desin.

<< Eski (1 2 3 ) Yeni >>


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

104960


Tasarım:DtGaNi