Yayın Tarihi:27 12 2008 06:28(5793)

 

Zeki Mor aday adaylığını yemekte açıkladı

 

Bir süredir aday adayı olup olmayacağı merak edilen Zeki Mor nihayet bu gün (26 Ara. 08 Cuma) gündüz saatlerinde dağıttırdığı bir bildiri ile adaylığını duyurdu.

 

 

 

 

Daha önce AKP’den aday adayı olmak için resmi başvurusunu tamamladığı öğrenilen Zeki Mor Zafer Otel’de AKP yöneticilerine verdiği akşam yemeğinde aday adaylığını kendi ağzından açıkladı. Yemeğe AKP İlçe Başkanı Nuri Kara, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Tevfik Maviş, İl Yöneticileri Zeynel Şahin ve Bayram Şahin katıldılar. Yemekten sonra Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, İlçe Başkanı Nuri Kara ve Zeki Mor birlik ve beraberlik fotoğrafı çektirdiler.

 

 

 

 

Yemekte ilk söz alan Zeki Mor "Günümüzde böyle duyuruların yemekli yapılması adet haline geldi. Ben de bunun ilk uygulamasını Boyabat'ta başlatmak istedim. Böyle toplantılar insani ilişkilerin gelişmesine, ufak tefek arızaların giderilmesine, dostluk ve arkadaşlık bağlarının pekiştirilmesine yardımcı olmaktadır.Ben de aday adaylığımı böyle açıklamayı uygun gördüm. Kimin adaylığı memleketimize hayırlı olacaksa, Allah adaylığı ona nasip etsin. Başkanlık için aday adayı olan diğer arkadaşlarla medeni bir yarış içindeyiz. Eğer aday olamazsam adaylığı kesinleşen arkadaşın yanında olacağım. Hep beraber seçimi almak için elden gelen gayreti göstereceğim" dedi. Katılanlara teşekürle konuşmasını bitirdi.

 

 

 

 

İkinci olarak söz alan AKP İlçe Başkanı Nuri Kara şu ana kadar yedi aday adayının resmi başvurusunu tamamladığı söyledi. "Aday çokluğu AKPartinin gücünü ve parti içi demokrasinin işlediğini gösteriyor. Aday adaylarımızın hepsine başarılar diliyorum. Adayımız belli olduğunda bütün aday adayı arkadaşların da onun yanında olacağından eminim" diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

Son olarak söz alan Belediye Başkanı Mehmet Ermiş "Kim aday olursa olsun, seçimlerde partimizin bir oy bile geri düşmemesi için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerekir. Bu aşamada aday  adaylığını açıklayan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

 

 

 

 

Gündüz saatlerinde dağıtılan bildiride kısa özgeçmişini ve niçin Boyabat Belediyesine Başkan olmak için yola çıktığını anlattan Zeki Mor bu bildiride “Seçilerek Belediye Başkanı olmak bir nasip işidir. Ama seçilirsem de, seçilmesem de ömrümün sonuna kadar Boyabat’ta oturmaya devam edeceğim” cümlesinin altını çizdi.

Biz de Boyabat Gazetesi olarak kendisine hayırlı olmasını diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

Facebook'ta Paylaş
62. Yorum: zeynel 28 12 2008 09:30
zeki mor a hayırlı olsun dileklerimle.başlamak istiyorum.
zeki bey müthiş bir birlik ve beraberlik örneği verdi.ilçe başkanın da bu davette olması ki daha önce hiç bir adayın yemeğine katılmaması ibrenin zeki bey e döndüğü kanatindeyim ilçe yönetimi gerçekten çok güzel bir seçim yapmış ve adayını belirlemiş bu nedenle sayın ak parti ilçe teşkilatını da kutlarım.gerçekten on numara bir aday,koltuğu doldurabiliyor.yolun açık olsun zeki bey kardeşim

61. Yorum: zeynel 28 12 2008 09:19
herkes kişilerle uğraşmayı bıraksın arkadaşlar.zeki bey mhp kökenli diyorsunuz,yok şu ,yok bu,herkese bir kulp takıyorsunuz.bunlar çok saçma şeyler.ben şahsım adına zeki beyi kutluyorum.gerçekten çok dürüst,eğitimli ve kültürlü ayrıca ben yıllardır zeki beyi tanırım.hiç bir zaman kişileri mhp li ve ya ak partili diye ayırmamıştır sonra mhp ile ilişkileri 10 yıl önce bitmiştir iyi biliyorum.soruyorum şimdi sayın ak parti yönetimi ak parti kurulmadan önce yönetimdeki arkadaşların PARTİLERİNİN İSİMLERİNİ TEK TEK SAYABİLİRİM.HER KES HANGİ PARTİDEN GELDİĞİNİ VE NE ŞEKİLDE GELDİĞİNİ İSTERSENİZ HATIRLATIYIM.
ZEKİ BEY YOLUN AÇIK OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

60. Yorum: gerçek dost 28 12 2008 09:07
sn zeki mor a hayırlı olsun .ama mehmet ermişi anlamıyorum.mehmet bey kendi haline gülüyor.fotoğrafa iyi bakın.mehmet ermiş şükür namazına gelmiş galiba.allah sana akıl versin mehmet ermiş.

59. Yorum: AYNI FİKİRDEYİZ..... 28 12 2008 09:04
Bence en güzeli gazetemiz tarafından kimlik numarası sistemiyle anket yapmaktır.Herkesin bir sevdiği istediği aday var.Köylü yada kasabalı önemli olan ayrım yapmadan adil bi yönetimdir.Yanlış yapan kendine yapar.Yanlış düşüncelere gerek yoktur.Tüm adaylara başarılar.Hepside çok değerli Çünki Hepsi AKP li~Adayımız kim olursa olsun amacımız belli Boyabat ımıza faydalı işler yapabilmek.Aday kim olursa olsun hiç fark etmez.Genel merkezin seçtiği adayın bütün gücümüzle peşinde olacağız.Çünki biz ona SeVDaLıYıZ.Ne kadar eleştirsekte sandıkta olay biter.SeVGiYLe Kalın.... smile

58. Yorum: siyasetci.... 28 12 2008 08:02
Kalıplaşmış sözler vardır.Kim aday olursa onunla beraber çalışacağım.
Bunu söyleyende , duyanda gerçek olmadığıni bilir.Seçilemeyen kenara çekilir,sadece partilerde değil çoğunlukla bu böyledir.
İbre Zeki Mor'u gösterir gibi.Başbakanımızın (bir kişinin devamlı bu işi yapacak diye bir şart yok)açıklamaları ve ilçemiz milletvekilinin biraz taraflı tutumları bu düşüncelerimi doğrular gibi.
Zeki Mor dört yıldır meclis üyesi. Belediye çalışmalarında başarısızsa bunda kendininde payı vardır.Tüm yükü başkana yükleyemezsiniz.
Genelleme yaparak önceki yıllardaki belediye başkanlarını ve dahi şimdiki başkanı bir kalemde iyi yönetici olmadıklarını vurgulamak çok talihsiz bir açıklama olmuş.En azından akp döneminde belediye hizmet verdi gibilerde bir açıklamanız olsaydı......
Böyle başkanlık gibi göreve talip olanlar daha önceki yıllarda görev yapanları eleştirmek yerine neler yapacağım, ilçemizin birincil sorunları şunlar ,şunlardır.Tespit etmek, deneyimi olanlardan yararlanmak en azından hizmetlerinden dolayı onları onurlandırmak gurur verici bir olaydır.Sayın Mehmet Ermiş gerek kendi girişimiyle gerekse parti kanalı ile ilçemiz için güzel şeyler yapmaya çalıştı.Eğer aday olamazsa bir bakanlıkta yüksek bir mevkide bir yöneticiliği zannedersem partisi ona çok görmez.

57. Yorum: musa 28 12 2008 07:20
ya bildiriyi bi düzgün okuyun yorumlayalım öncde bildiride hizmetleriyi yürütülmüyor boyabat halkının ortak malları haraç mezat satılarak deniyor mehmet ermiş böle bi şey yapmadı için bu bilddiriye dahil değil bi kere ama siz buraları art niyetle okuduğunuz için saldırıyosunuz hııı mehmet ermişin sattığı bi şey varsa öğrenelim heasap soralım ama bilmiyosak yanlış bilgilendirme yapmayalım. Ayrıca mehmet ermişin yalakalazrı istemiyolar diye ak partimi istemiyo oluyomuşşşş...

56. Yorum: OsmanTosun 28 12 2008 03:42
Zeki Mor seçim bildirgesinde,5 yıldır başarlı bir şekilde görev yapan Mehmet Ermiş'i isim vermeden ağır bir şekilde suçlamış,bildiriye göre Mehmet Ermiş AKP milletvekilleri ile arası açıkmış,yatırımlar bu yüzden olmamış,Mehmet Ermiş halkdan kopukmuş, halk belediyeden soğumuş gibi saçma sapan kelimeleri seçim bildirisine hangi akıl ile koydu şaşılacak iş,zira kendiside AKP adayı ve aynı partiden başarılı bir belediye başkanını hakkında isim vermeden kötülüyor.Zeki'ciğim Boyabat belediyesi gayrımenkulleri senin sözünü ettiğin gibi haraç mezat satılırken abeyin Rıza Mor Boyabat belediye başkan vekili idi ve siz o dönemde belediyeden bir dükkan aldınız?.Bütün aleyhte sözlerinize rağmen başkan Mehmet Ermiş'in sizin yemeğinize katılması büyük centilmenlik olayı, e sizinle Ermiş arasındaki fark bu anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

55. Yorum: H.K. 28 12 2008 07:36
Asla yalnız yürümüeyeceksin.BAŞARILAR
dilerim.

54. Yorum: Hayırlı Olsun 28 12 2008 07:19
Herkes kolaylıkla belediyeye ulaşabilecek, Zeki MOR başkanlık için ideal bir isim AK Parti bu fırsatı kullanmalı , Boyabat ve Ak parti için Zeki MOR başkan olmalı , aday olursa seçilir ...

53. Yorum: MERT 28 12 2008 07:17
belediye halk ilişkileri zayıfladığının ne demek olduğu gayet açık az kafa yofrarsan anlarsın belediye başkanı ile istediğin zaman konuşup derdini anlatabiliyon mu normal zamanda belediye başkanı halini hatıırını soruyomu nese bu birazda zeki bey seçilirse nasıl olduğunu görecen yani

52. Yorum: olmadı bea 28 12 2008 06:32
sayın arkadaşlar inşallah zeki mor aday olurda başka biri kazanır seçimi çünkü zeki mor akp den değil hiç bi partiden kazanamaz hem kültürlü eğitimli diyosunuz ama dağıttığı buroşüre ne demeli bi sürü çelişki onu beğenmiyo bunu beğenmiyo sende bu işin içindeydin beğenmediğin şeylere karşı çıkıp doğrusunun yapılmasını sağlayabilirdin olmadı en baştan olmadı

51. Yorum: _BOYABAT AŞIĞI_ 28 12 2008 05:44
Sayın zeki bey AKPARTİ'lerin seni istemediği yerde hala kararlımısın aday adaylığına. Fotoğraflar AKPARTİ'lilerin senin adaylığını istemediklerini gösteriyor yoksa benmi yanılıyorum. Fotoğraflarda zeynel beyi gördüm acaba oda 20 kişilik AKPARTİ yönetimini mi temsil ediyor yoksa diğer yöneticilerin haberi yokmu? Bu arada ZEKİ MOR'la AKPARTİ'nin belediye hayallerine yazık olur. Bunca verilen emeklerde yazık olcağı kaantindeyim.

50. Yorum: cello 28 12 2008 05:49
hakkı katırcı zeki amcan orta çarşıya fabrikamı kuracakmış ne var orta çarşıda didikodudan başka orta çarşıdakilere başkan lazım deyilki yalaka başkan lazım ondada sınıfta kalıyorlar notları düşük şünkü anladınmı katırcı be efendi bu milletin yalanla dolanla oyunualamassınız şünkü o günler geride kaldı bu millet ne yapacagını bilir akıla ihtiyacları yok,,

49. Yorum: İleriyi gören 28 12 2008 05:36
Onu bunu bilmem! Ama SAADET in adayı hepsine baskın çıkacağa benziyor. Özellikleri ise şöyle: 1/ Tahsil sahibi. 2/ Boyabat ın yerlisi. 3/ Genç, dinamik ve şaibesiz. 4/ Halk tarafından sevilen bir isim. 5/ Hem AKP camiasına, hem MHP camiasına da oldukça yakın bir isim.


Sır gibi saklı tutuyorlar. Valla benden söylemesi. Herkes avucunu yalayacak gibi geliyor bana... Bu yüzden acele etmeyin arkadaşlar.

48. Yorum: cello 28 12 2008 05:24
hakkı katırcı yalan konuşma mehmet ERMİŞ öyle söz vermedi şünkü oranın başkanı var ondan ogren ondan sonra konuş milletvekili deyil BLD BŞKNI bilmiyorsan ögren öyle karalama yapma mehmet ERMİŞİN yaptıklarını niye konuşmuyorsunuz şünkü icinize sıgdıramıyorsunuz onu öyle diyecegine köylü başkandan kurtulalım desenizya yönetim kasabalıya geçsin desene şuna bu günekadar kasabalılar yönetmiş ne yapmışlar yemeden satmadan yakınlarına rant saglamadan başka boş konuşmayı bırakında gözleriniz boyabata yapılan hizmetleri gözlerinizi açında görün arkadaşlar,,,,,,,,,,,,,,

47. Yorum: ali cengiz 28 12 2008 06:06
belediye ve halk ilişkılerı zayıflamişşşşş mişşşş bak sen su cumleye bırı bıunu bana acıklar mı ne demek istemiş sayın zeki mor şimdiden tesekkurler

46. Yorum: hayrettin 28 12 2008 06:09
zeki bey mhp li degilmiydi yahu wink

45. Yorum: Boyabat için 28 12 2008 03:59
Boyabat için Zeki Mor büyük bir şanstır . Boyabat ın gelişmesi için oyumu Zeki Beye vereceğim... başarılar

44. Yorum: mert 28 12 2008 02:55
aday belli oldu sayıyorum hayırlı uğurlu olsun bu arada bu arada sayın zeki mor doğru bildiğini yapan dürüst bir insan özellikle ikili ilişkileri çok iyi herkesin gidip rahatça konuşabileceği birisi çok önemli bir artı bu

43. Yorum: AH boyabatım 28 12 2008 02:34
ben buzamana kadar boyabat belediye başkanlığı için bukadar aday adayı görmemiştim şimdi soruyorum bütün adaylara amaç ne nevar bizim göremediğimiz boyabatta herkez mükkembel işlerini bırakıpta neden geliyolar anlamış deyilim lütven cevap bekliyorum

42. Yorum: Sadık YURTSEVEN 28 12 2008 02:12
İnşallah Allah C.C mahcup etmez.hayırlı olsun.

41. Yorum: ismail yaylacı 28 12 2008 01:55
zeki abi aday adaylığınız hayırlı uğurulu olsun çalışmalarınızda sonsuz başarılar

40. Yorum: karaoğlan 28 12 2008 01:25
Zeki bey bir sen eksiktin sende çıktın şimdi kadro tamamlandı Allah seçmenlere sabır versin

39. Yorum: hayırlı olsun 28 12 2008 00:48
hayırlı olsun zeki bey
zaten diğer adayların hasan bey karşısında şansları da fazla yoktu ve mehmet beyin de devir teslim dönemi gelmişti.
çıkışın tam zamanında isabetli olmuş.

38. Yorum: boyabatlı 27 12 2008 23:50
sayın zeki bey dagıttırdıgınız bıldırı ıle yaptıgınız işler hep çelişki içinde hem vuruyur hemde kişlerın yanında oluyorsunuz begenmedıgınız beledıye bşklarını aday olamadıgınızda destekleyecekmısınız destekleyeceksenız bır yerde işler yanliş gıdıyordur kotu olan şeyler sızın degışınızle hiç desteklenırmi desteklemeyeceksenız bu nasıl akp li olmaktır bu ıkılemi siz oluşturmusunuz bu konuya halkı tatmın edecek bır acıklama bulmak zordur bu ıkilem zor bır ıkılem ama yınede cevap hakkınızı kulanın saygılar sunuyorum

37. Yorum: Allah akıl fikir versin 27 12 2008 23:46
Şu yorumları yazanların bir kısmına hayret ediyorum. Adamı köylü diye eleştiriyorlar, kasabalı diye de eleştiriyorlar. Arkadaş köylü veya kasabalı olmak önemli değil. Adam olmak önemli. Adam değilsen ne köylülük ne kasabalılık para eder.

Bir Belediye Başkanı dürüst olmalı, çalşkan olmalı, kafası çalışmalı, ufuk sahibi olmalı, belediye imkanlarını birilerine peşkeş çekmemeli değil mi? Belediye Başkanı dediğin adam bir kaç kişinin işini görmek için ortaya çıkmışsa dışarıdan gelmiş olsa ne olur, içeriden olsa ne olur?

Geçmişte şu partidenmiş de, şimdi bu partidenmiş...

Başkan adayı olan kişi önce adam mı ona bakmak lazım. Boyabat'a yararlı olabilir mi buna bakmak lazım. Tabii ki namus da önemli. Çekememezlikle, şahsi hesaplarla adam kötülemek ayıptır ayıp.

Allah bazılarına akıl fikir insaf ve izan versin.

36. Yorum: GERÇEK 27 12 2008 23:38
hiç heveslenmeyin boyabat ın başkanı SN MEHMET ERMİŞ TEN başkası olmaz olamaz

35. Yorum: MUZO 28 12 2008 00:48
Zeki MOR dürüst ve Kafası çalışan birisi En ufak şaibesi çıkmamış bir insan AKP bu adayla kesin Belediyeyi alacaktır.Zaafları olmayan ,herkesi dinleyen ,vede insanlara eşit yaklaşan bir yapısı var .en iyi yanıda PARTİ cilik yapmaması .

34. Yorum: Hakkı Katırcı 28 12 2008 00:29
Zeki Amca'yla yıllardır süren bir komşuluk ilişkimiz var.Küçüklüğümden beri gördüğüm tanıdığım birisidir.ßence Boyabat için büyük bir şans.Sayın Mehmet Ermiş geçen belediye seçimlerinde ben Boyabat için büyük bir şansım Boyabat'a organize sanayi kuracam demişti ve bu sözünü yedi.Ancak Zeki Amca'nın verdiği sözü yerine getireceğini lafını yemiyeceğinden eminim.Oyum AKP'ye değil Zeki Mor'a

33. Yorum: Hakkı Katırcı 28 12 2008 00:31
Zeki Amca'nın iş yerinin orta çarşıda olması da büyük bir şans!Çünkü sorunlarımızı kendisi de görüyor.in$aLLah hayırlısı olur.

32. Yorum: delimolla 28 12 2008 00:13
ondört yıldır idarecisi olduğunuz organize sanayideki yatırımları görüpde size oy vermeyen cahil çıkarmı bilemiyorum?
adaylığınız hayırlı olsun destekliyoruz.

31. Yorum: murat 27 12 2008 22:45
ya bildiriyi bi düzgün okuyun yorumlayalım öncde bildiride hizmetleriyi yürütülmüyor boyabat halkının ortak malları haraç mezat satılarak deniyor mehmet ermiş böle bi şey yapmadı için bu bilddiriye dahil değil bi kere ama siz buraları art niyetle okuduğunuz için saldırıyosunuz hııı mehmet ermişin sattığı bi şey varsa öğrenelim heasap soralım ama bilmiyosak yanlış bilgilendirme yapmayalım

30. Yorum: mehmet 27 12 2008 22:35
ak partide sayın mehmet ermiş ve diğer herkes parti içi demokrasiyi destekler onaylarken parti içi demokrasinin ne olduğunu bilmeyen cahiller yine boş boş konuşmuş iki kitap açın okuyun parti içi demokrasi ne demek diye ondan sonra nie eleştiriyosun deyin parti içi demokrasi kişinin gördüğü yanlış şeyleri sırf parti istiyor diye kabul etmemesidir anlayabildiniz mi(pek zannetmiyom gerçi)yani parti içindeki çok sesliliktir

29. Yorum: fatih 27 12 2008 22:49
hiç bir maddi beklentisi olmaması hayatı booyunca dürüstlükten ödün vermemesi ve belediye hizmetlerinin yürütülmesinde mühendislerin başarılı olduğu gerçeği çok büyük avantajlar özellikle dp adayına karşı

28. Yorum: unutmayan zeynel şahine ... 27 12 2008 22:12
zeynel bey 2000 li yıllarda bürakrat olmak istediginde ülkücü bir aileden geldigini söyleyerek ankaradaki ailesi çok mücadele etti diye reklam yaptırmıştı. şimdi akp li olmuş yarında menfaatlar dogrultusunda orayıda terk eder. sinoptan bir dost

27. Yorum: samet 27 12 2008 21:22
hem kim aday olursa tam destek diyor hemde eleştiriyor anlaşılır gibi deyil siz nasıl akp lisiniz yarın eleştirdiğiniz kişi aday yapılırsa halktan nasıl oy istenecek genel merkez hatamı yapmış oluyor bu durumda.siz namazı bile insanların arasında kılmıyorsunuz nasıl halkın arasına gireceksiniz çok merak ediyorum akp liyim ama size oy yok oylar M ERMİŞ VE Ş ÇAKICIYA

26. Yorum: çarşı 27 12 2008 22:28
sonunda içimizden biri aday oldu ohh bea özellikle boybaatta yaşadığını çantacılara inat seçim zamanında boyabatı hatırlayıp sonra gelmeyenlere inat vurgulaması çok hoşuma gitti

25. Yorum: boyabat 27 12 2008 22:26
arkadaşlar ya gözünüzü seveyim bilmiyaosanız sususn adam sansınlar bir kere 2000 yılından itibaren belediyede sayın zeki mor ve belediye başkanlığına vekalet etmidi hiç bir zaman şimdin belediye başkanı ilede hizmetlerin yürütülmesi konusunda anlaşamayım arasının bozuk olduğunu herkes biliyo ama hala neden eleştiriyosunuz diyosunuz bizden olsunda yanlış yaparsa sorun değil diyorsunuz ayrıca ben bakıyorumda boyabatı geçmiş belediye başkanları zmanında sömürenlerin paçaları tutuşmuş nedense yoksa dürüstlük size göre değil mi? saygılarımla zeki beye başarılar

24. Yorum: boyabat 27 12 2008 22:27
düzeltiyorum 2000 değil 2004 yılından iatibaren

23. Yorum: nur beyaz 27 12 2008 21:31
zeki bey biz bu toplantı karelerinden parti teşkilatını ve gençlik kollarını göremedik bu insanlar karenin arka tarafında mı yoksa gelmedilr mi gelmegilerse siz seçilirseniz teşkilatsız ve gençsiz:bu seçim alınır mı?bu arada söylemeden geçemicem hayatta bindiniz dalı kesmeyin?!!!!

22. Yorum: osman 27 12 2008 20:47
sayın başkan iyi hazmedebilmişsin parti içi demokrasiye inanmanız gerekiyor

21. Yorum: Neredeydin. 27 12 2008 19:31
1994 yılından bu tarafa belediyedesin. 2004 ten buyana başkan vekilisin. Belediye çalışmalarını beğenmediğni yazıyorsun. Niçin şimdiye kadar engel olmadın, başarısız belediye başkanlarının yanında durdun.Şİmdiye kadar gelmiş geçmiş bütün başkanlar iyi şeyler yaptılar.Hepsi sağ olsun.

20. Yorum: boyvatlı 27 12 2008 19:22
valla ben gasabaluya oy vimem gardasım,benim oyum köylüye

19. Yorum: tarafsız_ 27 12 2008 18:14
sayın zeki mor öncelikle adaylığınız hayırlı olsun ama size katılmıyorum öz geçmişinizde yazdığınoz boyabatta düzgün belediyecilik yapılmıyor sözü bir akp li ve meclis üyesi olarak hiçte hoş değil sizde bu belediyeni içindesiniz alınan kararlarda sizinde imzanız var eki siz nasıl bi belediyecilik yapacaksınız ki hem dostluk mesajı veriyorsunuz hem kötülüyorsunuz bu ikiyüzlülük değilde nedir sizlerin şuanki mevcut başkanı desteklemeniz doru olmazmı

18. Yorum: 57 27 12 2008 19:01
vay be bu boyabat meğer ne kadar değerli bi şehirmiş....her yer aday adayı doldu.Seçimler hatırlatıyo demekki boyabatıııı

17. Yorum: hsgh 27 12 2008 19:03
helal olsun dayıma bea :)

16. Yorum: 57 27 12 2008 19:01
vay be bu boyabat meğer ne kadar değerli bi şehirmiş....her yer aday adayı doldu.Seçimler hatırlatıyo demekki boyabatıııı

15. Yorum: adettendir 27 12 2008 15:22
demekki günümüzde adethaline geldi bir zamanlar mhp li şimdi akp li kim senin kimseye bir şey demeye hakkı yok

14. Yorum: yerli boyabatlı 27 12 2008 17:24
sayın zeki bey agabeyiniz vekil belediye başkanlığı döneminde bayağı başarılar yaptı eminim sizden ondan daha iyisini yaparsınız.yinede yolunuz açık olsun başarılar.

13. Yorum: dogru söyler 27 12 2008 17:13
zeki mor boyabatımızın yetiştirdigi degerlerdendir,bu aday adaylıgında kendisine başarılar dilerim. umarım partiside kendisini destekler;boyabatımıza seçilirse belediye başkanı olarak hizmet eder.

<< Eski (1 2 3 ) Yeni >>


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

80206


Tasarım:DtGaNi