Yayın Tarihi:30 12 2008 01:06(4182)

 

AKP’nin son aday adayı: Başkan Ermiş

 

Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş Adalet ve Kalkınma Partisinden yeniden Belediye Başkanı olmak üzere başvurusunu yaptı ve bunu bir basın bildirisi ile duyurdu.

Başkan Ermiş bildirisinde:

 

Sayın Basın Mensupları

Sevgili Hemşehrilerim;

Sizlerden aldığımız güçle göreve geldiğimiz günden bu yana geçen süreçte, Belediyemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara rağmen hiçbir sızlanma ve şikâyeti dile getirmeden hizmet azmimizi ve inancımızı artırarak çalışmalarımızı sürdürdük.

Boyabat’ımızı daha yaşanılabilir bir kente dönüştürebilme misyonumuzu gelişen ve değişen belediyecilik vizyonumuzla bütünleştirerek, attığımız her adımda siz değerli hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltmekle yükümlü olduğumuzu gösterdik.

Hizmete başladığımız günden itibaren Boyabat’ın çehresini değiştirmeyi hedefledik ve bunu büyük ölçüde başardık.

Göreve geldiğimizde sizlerle paylaştığım; Emaneti koruma, Herkese eşit davranma, Rant çevrelerinden uzak durma, Üretici olma, İsrafı önleme, İhtiyaç sahiplerine yardımcı olma, Planlı programlı çalışma, Belediyeye ait mülkleri satmama, İlgili mevzuat ve hukuk kurallarına uyma şeklinde özetlediğimiz ilkelerimize sadık kalarak Dürüst Belediyecilik konusunda son derece titiz davrandık.

Yine sizlerle paylaştığımız kısa, orta ve uzun vadeli projelerimizi bir program dâhilinde hayata geçirdik.

Görev ve yükümlülüğümüzü yerine getirirken;

1-Halk dilinde yolsuzluk, torpil, kayırmacılık diye ifade edilen yozlaşmaya, fırsat vermedik.

2-Kamu görevlileri ilkesi gereğince; tarafsızlık ve sadakat dan ayrılmadık, yolsuzluk ve ahlak dışı uygulamalardan uzak durduk.

3-Eylemlerimize yön veren iyilik, doğruluk, sevgi ve adalet duygusu ile hareket ettik.

4-Vicdan, iyi niyet, onur gibi etik unsurlardan taviz vermedik.

 

Sevgili Hemşerilerim;

Belediye ve İnsan Kaynakları Yönetimi, Planlı Kentleşme, Alt Yapı-Üst Yapı, Sosyal Yardımlaşma, Eğitim,  Sağlık, Spor, Tarih, Kültür,Kent Kimliği, Çevre Hizmetleri ve Finans Temini konularında yaptığımız ve sizlerle paylaştığımız çalışmaların ilçemizi belirli bir noktaya getirdiğine inanıyoruz fakat yeterli bulmuyoruz.

Geleceğe yönelik çevre yolu, içme suyu, şehirlerarası otogar, otopark, galerici oto pazarı, atık su arıtma tesisi, katı atık bertaraf tesisi, kültür merkezi, elektrik şebekesinin yer altına alınması, doğal gaz, kent müzesi vb. hizmetlerin Belediyecilikte yakaladığımız istikrar ve güvenle yerine getirileceğine inanıyoruz.

 

Sevgili Hemşehrilerim;

Belediye Başkanlığı icra makamı olduğu kadar da temsil makamıdır. Görev sürem içerisinde ilçemizi ve sizleri onurunuza yakışır bir şekilde temsil ettiğime inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerimle yeniden Boyabat Belediye Başkanlığına AK Parti'den Aday Adaylığımı sizlerle paylaşır, hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.

 

Mehmet Ermiş
Belediye Başkanı

 

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: KAHİN 30 12 2008 03:01
Sayın Mehmet ERMİŞ bey göreve geldiginiz günden bu güne boyabat için iyi şeyler yapma ve iyi niyetli oldugunuz konusunda hem fikiriz fakat boyabatlılar öyle yada böyle bir başkan sececek yeniden bu göreve seçilmeniz durumunda daha öncede defalarca gerek belediye başkanlıgınıza gerekse belediyeniz münyesinde ilgili kişilere gerekse belediyenin iletişim adreslerine defalarca istek ve projelerimizi sunduk ilettik olumlu yada olumsuz en ufak bir cevap alamadık bu konuyla ilgili eger seçilirseniz bir halkla ilişkiler ve proje uzmanlıgı bölümü kurulması insanlar yok sayıldıkca güvenlerini azaltıyor bizler aylardır hatta bir yıla yakın süredir ulaşa bildigimiz her yere ve makama ulaşmaya çalıştık tek bir amacımız vardı buda boyabatımızın nbir TARİH MÜZESİ BİR SİNEMASI VE BENCE EN ÖNEMLİSİ HARABE DURUMUNDAKİ ORTA ÇARŞI BAKIRCILAR ÇARŞISI PROJELERİMİZDİ özellikle bakırcılar çarşısında bayramda bizler dahil bir çok insan sanki hurdalıkta alışveriş yapıyor hissi veriyor burada bir düzenleme yapılması şart örnek olarak daha önce gittigim antepte bunun çok güzel örnekleri var sayın recep bey bizler boyabat için kim hayırlısı ve kim boyabatı kalkındıracak işler yapacaksa sonuna kadar destekcisi oluruz hangi partiye mensup olursa olsun kim olursa olsun tek amaç boyabat artık insanların geldiginde gezip göre bildigi boyabat haklının zaman grçire bilecegi hakın ihtiyaçlarının ve dışarıdan gelen gerek yerli ve banacı turistlerin gönül rahatlı içinde düzenli yerleri görme ve alış veriş yapma imkanlarının saglanması gerekiyor bunların yapılması yerel yöntimlerin tüzüklerinde olan konular yapmış oldugunuz projeler ve iyiniyetinize teşekür eder sizlere sunmuş oldugumuz projeleri seçilmeniz durumunda hayata geçirmenizi temenni ederiz saygılarımla...KAHİN

6. Yorum: kasabalı 30 12 2008 03:01
sayın mehmet ermiş ben bir mhpliyim ama sizi çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum,gerçekten bir Boyabatlı olarak diyebilirimki boyabta yakışır şekilde layıkıyla çok güzel bir şekilde belediye başkanlığı yaptınız,yaptığınız hizmetlerden dolayı sizi kutluyorum,Cenabı Allah yolunuzu açık etsin ama üzgünüm oyum bir ülkücü olrak MHP'ye.

5. Yorum: gözlemci 30 12 2008 02:43
sayın mehmet ermiş bey hayırlı olsun.... adaylara baktım herkes tabiki bişeyler yapmak istiyor ama kimse demiyorki ben mehmet ermişten daha iyi yaparım demiyor halkla daha iyi ilişkiler kuracaklarmış millet vekili ile daha yi ilişkileri olacakmış halk la iyi ilişki demek taviz demek tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını ona buna peşkeş çekmek demek değilmi adam neyapacak kanunsuz haksız işlere pirimmi verecek olmayacak işleri yapmaya mı uğraşacak seçim zamanı gelince işi biten sırt çevirecek işi bitmeyenler devamlı belediyeyle işi olanlar bazı örneklerde olduğu gibi bol bol para harcayıp karşılığında daha fazlasını isteyecek kimler kimin için uğraşıyor bir bakın kimse demiyorki mehmet ermiş için hırsız başkalarına peşkeş çekti diye sadece ne diyorlar halkla ilişkileri zayıf halkla ilişkileri iyi olanları iyi bir tartın bakalım kimlerle ilişkisi iyidir daha söylenecek laf çok şimdilik bukadar yeter allah doğruların yanındadır boyabata hayırlısı kimse o olsun ....

4. Yorum: nuri beyaz 30 12 2008 02:21
boyabatlı ve bir akpartili olarak ben adaylığınızı tebrik ediyorum .fakat bu aday adaylığı sürecine girmenizi beklemiyordum belediyede yapmış olduğunuz hizmetin yettiğini düşünenlerdenim ve bu noktada yerinize geçecek insanı kendinizin ve teşkilatınızın ortak kararıyla seçip yeni bir aday çıkarmalıydınız .bu kadar aday adayı polimiğine gerek yok kanatindeyim bu bizim ve camiyamıza yakışmadı değerinizi de düşürdü bunu ,eleştiri olarak olarak algılamayın şık olanı buydu yaptıklarınızı olgun bir hamleyle süsleyemediiniz .bunu bi düşünün (bu hayatta başarılar)

3. Yorum: dursun söndür-samsun 30 12 2008 01:53
hayırlı olsun...

2. Yorum: GERÇEK 30 12 2008 01:51
sayın BAŞKANIMIZ yolunuz açık olsun. ALLAH yar ve yardımcınız olsun.Size bırakın aday adaylığını aday dahi yakışmaz..size tekrardan BOYABAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAKIŞIR....

1. Yorum: boyabat aşığı 30 12 2008 01:22
sayın başkanım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun nasipten öteye köy yok

<< Eski (1 2 ) Yeni >>


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

64929


Tasarım:DtGaNi