Yayın Tarihi:10 03 2009 00:31(6051)

 

 

Yaşar Topçu Hasan Kara’yı destekliyor

Eski Ulaştırma ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Yaşar Topçu gazetemize bir ziyarette bulundu. Yanında DP Boyabat Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, Eski DP İlçe Başkanı Hüseyin Avcı, Boyabat Esnafından Müfit Tuncer ve Abdullah Yayla ile gazetemize gelen Topçu, yaklaşan yerel seçimler münasebetiyle bazı açıklamalarda bulundu.

 

 

Sohbet ortamı içinde geçen ziyaret sırasında Bakan Yaşar Topçu, seçimlerde oyunu Boyabat’ta kullandığını belirttikten sonra Boyabat’ta erken geliş nedenini ise, son günlerde ortaya atılan bazı asılsız iddia ve dedikodularını önlemek olarak açıkladı.

Topçu, “Belediye Başkanlığı seçiminde benim şahsım ile ilgili olarak MHP adayını destekliyor diye asılsız dedikodular başlatıldığını duydum. Bu dedikodular son derece yakışıksız olmuştur. Beni ikili oynuyor pozisyonuna düşürmek büyük saygısızlıktır. Hasan kardeşimizin, belediye başkanlığına adaylığını koyarken ilk danıştığı kişilerden biri de benim. Daha işin başlangıcında bu konuda kendisine destek olacağımı belirtmiştim. Halen de arkasında duruyorum. Hem kendisine destek olmak hem de bu dedikoduların asılsız olduğunu göstermek için seçimlerden 20 gün önce Boyabat’a geldim” dedi.

 

 

Temiz Hava, Temiz Su, Temiz Çevre…

Bakan Yaşar Topçu, belediyecilikte birinci görevin, halkın temiz hava, temiz su, temiz bir çevreye kavuşturulması olduğunu, diğer hizmetlerin ise bu öncelikli görevler tam anlamıyla yerine getirildikten sonra bir değer ifade edeceğini,  mevcut Belediye Başkanının öncelikli konular yerine ikinci derecede işlerle uğraştığını vurgulayarak şunları söyledi:

“Boyabat  halkı yıllardır içilebilir nitelikte bir suya dahi kavuşamamıştır. Mevcut Belediye Başkanı seçildiği gün Boyabat’ı terk edip 5 yıl sonra yeni seçimler için geri dönmüş olsaydı Boyabat bundan daha farklı olmazdı. Yani bu arkadaşımız görevde kaldığı süre içinde Boyabat’a belediyecilik açısından fazladan bir şey katmamıştır. Hasan Kara kardeşimiz, belediyecilikte tecrübe sahibi ve hizmet etme azmi ve kararlılığında bir arkadaşımız. Belediye Başkanlığına adaylığını koyacağı zaman benim desteğimi istemişti. Ben de bütün bu hususları göz önüne alarak kendisine destek olacağımı söylemiştim. Eğer Boyabat halkı benim görüşlerime değer veriyorsa ve benim desteklediğim arkadaşa oy verecekse, Partimizin adayı Hasan Kara’nın yanında olduğumu göstermek için geldim. Son günlerde MHP adayını destekliyor diye hakkımda çıkarılan dedikodular asılsızdır.”

 

 

 

 

Facebook'ta Paylaş
42. Yorum: bakanıma saygılar 10 03 2009 19:25
Ben oyumu bilal beye vercektim yanlız sayın yaşar topçuya olan saygımdan ve onun yaptıgı hizmetlerden dolayı bir boyabtlı olarak ona vefa borcumu ödemek istiyorum. ve onun destekledigi hasan karaya ailecek oylarımız vercez en azından bu şekil davranarak kendi vicdanımı rahatlatmış olacam herkese saygılar...

41. Yorum: isa uzunoğlu 10 03 2009 19:25
sayın bakanım ve sayın tecrübeli belediye baskanım saygılar sunar Allah yar ve yardımcınız olsun baskanım Boyabat için en güzelini berabar yapalım konferans salonu Tarihi Boyabat evlerinin restorasyonu yüzme havuzu sinema büyük alış veriş merkezi bu seferki çalışmalar bu yönde olursa seviniriz destek bizden Oy Boyabat lıdan çalışma sizden sayın baskanım Sevgili Bakanımda destek verdikten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum yolunuz acık olsun ALLAH UTANDIRMASIN.

40. Yorum: bilal cebeci 10 03 2009 17:27
sayın yaşar topçuyu saygıyla selamlıyorum hürmetle ellerinden öpüyorum kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık sıhhat diliyorum kendisi öz boyabatlı sinop sevdalısı yaptığı hizmetler saymakla bitmez ama ne acıdırki biz boyabatlılar kendisinin değerini bilemedik sinop boyabat yolundan bir sefer geçen anlar sade bir örnek boyabat tünelinin açılışında sayın yaşar topçuyu orada şeref konuğu olarak görmek isterdik ama bunu yapmadılar onlar utansın yaşar amcaya selamlar sayın hasan kara beyede seçimde başarılar allah yolunuzu açık etsin

39. Yorum: Ramazan 10 03 2009 17:02
Sayın Bakanım Tebrik ediyorum.Seçim Öncesi safınızı Belli etmeniz İyi Oldu.Boyabat'a Büyük emeği geçen ve yüce divan'da yargılanıp aklanan biri olarak doğru dürüst ve ülkesini milletini seven bir siyasetçi Tahmin ediyorum ki adayları iyice ölçüp tarttıktan sonra karar vermişsinizdir.
Siz Bütün olayları yaşananları ve Kişileri bizlerden cok daha iyi bilirsiniz.Verdiğiniz karar bİzim de kararımızdır.
Benim Düşündüğüm Vatanını Boyabatını seven Yaşar Topçu Hemserilerini Kötü yönde,olmayacak yönde yönlendirmez.Sayın Bakanım HEr daim hizmet için kendini adamıştır.Saygılar Ve Sayın Belediye Başkanı Hasan KARA'ya Başarılar.

38. Yorum: GENÇLİKKKK 10 03 2009 17:01
ben 19 yaşında bir gencim... ben bu sene oy kullunıyorum evet ama ben boyabatı modernleştirecek birisini istiyorum. ermişde bunu biraz da olsa yaptı.. boyabatta neden bir sinema salonu olmasınki... belediye başkanları çoğunluk park yapıyor tamam yapın ama heryerde park olmzki. oraya harcanan parayla kültür-sanat binası dikilir.. boyabatın en önemli eksiği de bu bence çoğu gençler bunu istiyor... ama her belediye baskanı: yapacağım deyip geçiyoo...eğer geçecek olan varsa başkanlığa geriyi bırakıp ileriye bakması gerekir yani ben modern ve gençliğin sesini duyan bir belediye baskanı istiyorum...SAYGILARIMLA.
...

37. Yorum: esnaf 10 03 2009 17:18
halk kararını verdi bu iki tecrübeli siyasetçi birleşince mesele yoktur oylar dp hasan karaya

36. Yorum: vatandaşşş 10 03 2009 08:28
Boyabat halkı olarak bekldiğimiz özledigimiz ikiliyi bi arada görmekten çok mutlu olduk. sayın bakanımız yaşar topçunun destegi ile hasan kara daha da güçlendi bu seçimi aldı gözüyle bakıyorum çünki ikisinide boyabat halkı gerçekten çok seviyor bunu tek ben söylemiyorum genel olarak konuşulanda bu zaten bu memlekete gelmiş geçmiş milletvekilleri arasında en iyi hizmeti yapan yaşar topçu dur onun başlatıgı projeleri bile 10 yıl sonra zar zor bitirdiler oda seçime yetişsin diye sinop boyabat yolunun açlışı yapılırken yaşar topçuyu davet etmelerini beklerdim yada en azında isimini zikretmelerini bir tşk için ama yapmadılar bu konuda onları bir vatandaş olarak kınadım lafı daha fazla uzatmıyacam bu memlekte gerçekten yaşar topçu ve hasan kara gibi insanlara ihtiyacı var. onun için hasan abi boyabat halkı olarak peşindeyiz sen merak etme yolun açık olsun...

35. Yorum: işte bu kadar 10 03 2009 08:26
sayın bakanım sizin boyabata değil karadeniz bölgesine yaptığınız hizmetler göz ardı edilemez. edilirsede gözlerine durur.hep doğru kararlarınızla geldiniz belli yerlere işte şimdide doğru kararınızla hasan beyi deslediniz.başarılarınızı
n devamını diler hoş geldiniz der saygılar sunarım.

34. Yorum: Sevdamız:BOYABAT 10 03 2009 07:41
Önümüzdeki seçimler Türk demokrasisi açısından önemli bir seçim olacaktır. Halkımız ister A partisine, ister B partisine isterse de C partisine oyunu versin. Tercih Halkındır.Ancak oyunu hür iradesiyle ve vicdanıyla kullanmalıdır.Hiç bir etki altında kalmamalıdır. Ancak halkın iradesine de saygı duymak gereklidir. Kuşkusuz layık olduğunuz şekilde yönetilirsiniz. Sayın Yaşar TOPÇU'nun Sinop ve çevresine çok büyük hizmetleri olmuştur. Bu kesinlikle tartışmasızdır. Sayın Yaşar TOPÇU'yu yüce divana gönderenlere sesleniyorum. Madem adaleti savunuyorsunuz, dürüstlüğü savunuyorsunuz, hakkı-hukuku savunuyorsunuz,temiz toplum istiyorsunuz. O halde TBMM'de neden 315 tane dosyayı bekletiyorsunuz? Neden yasama dokunulmazlıklarını kaldırmıyorsunuz? Bu tutumunuz adaleti geciktirmek değil mi? Sayın Yaşar TOPÇU gibi değerli insanlar Yüce Divan'da hesap verirken iyi de siz hesap verdiğiniz zaman kötü mü olacak? Adalette çifte standart olamaz. Adalet herkese aynen uygulanmalıdır. Siyasi iktidar küresel krize karşı ciddi önlemler almalıdır. Çünkü global krizden Türkiye'de etkilenmiştir. Türkike'de fabrikalar kapanmaktadır.Çalışanlar işlerinden çıkarılmaktadır. Elbetteki bu durumlar hepimizi üzmektedir. Eğer siyasi iktidar krize karşı ekonomik paketler açarsa, işverenleri desteklerse, vergileri indirirse ekonomik sorunlar aza iner.Ek bütçe çıkarılarak 2009 yılı bütçesinin revize edilmesi gerekmektedir. Önemli olan Hükümet'in krize karşı kararlı, ciddi önlemleri almasıdır.Önümüzdeki seçimde seçilecek başkan Boyabat'ın sorunlarını çözmelidir. Boyabat'ın çözüm bekleyen bir çok sorunu vardır.

33. Yorum: keşke 10 03 2009 06:18
sayın topçu keşke bunu yapmasaydın. keşke belediye siyasetçilerinin üzerinde yani yerel siyasetçilerin hepsinin üzerinde bir abi bir hami olabilseydin değerini katlardın. yaptığın hizmetlerin çoğu halk tarafından biliniyor.ancak bu şekilde hareket ederek bitmiş olan siyasetinin yanında şahsına duyulan ve duyulması muhtemel saygıyı da yok ediyorsun. söylediğin şu sözlere bir bak. ermişe cephe almış olman dahi ermişi büyütecek nitelikte. yani hizmet ettiğini kabul ediyorsun ama bu hizmetleri birincil veya ikincil gibi kendince niteliyorsun. sanki hasan kara daha önce başkanlık yapmamış gibi onun birincil görevi olup da bu güne kadar neden yapmadığını sorgulamıyorsun. senin desteğin boyabata olmalıydı kişilere değil. yazık çok yazık. bi kez daha dağ fare doğurdu çok yazık. sayın topçu senle ilgili küçük bir anım var. yeri gelmişken: karlı bir kış günü ankarada boyabatlılarla bir yemekden sonra vestiyerde palto sıramızı beklerken sen ve bostancıoğlu sıranızı beklememiş, hepimizi yarıp öne geçmiştiniz. ben de sizi önce millet sonra vekili diye şaka yollu uyarmış ancak yine de sıramızı vermiştim. o gün buna bostancıoğlu gülmüş sen ise bozulmuştun. yani senin hasan kara ya desteğin bizim için hiç önemli değil. ama keşke bulunduğun noktayı kavrayabilseydin keşkem.

32. Yorum: memur 10 03 2009 05:50
sayın bakanım bu duruşunuzu tebrik ediyorum bu hareketiniz kazanamayacagını anlayan akp nin kardeş partisi ve ermişin kardeş adayı topçu bizi destekliyor gibi yalanlara başvurmuştur ama görüyoruzki yalanları ortaya çıkmıştır bunların amacı seçim kazanmak deil hasan karanın önünü kesmektir boyabat kararını verdi başkan hasan kara saygılarımla

31. Yorum: gerçekçi 10 03 2009 07:51
Sayın Bakanım.Sizin Boyabat için yaptıklarınızı şimdikiler hayal bile edemiyor.Bir okul açılışında demiştiniz ki.DRANAZI delip geçeriz.Partinizin o zamanki(kendisini bir şey zanneden)başkanı size arkadan gülmüştü.DRANAZ delindi tünel yıllar sonra açıldı ama bunu hayal bile edmeyenler orada idi fakat sizi davet etmeye yüzleri yoktu herhalde.O gülenler arkanızda olanlar şimdi başka kulvarlarda siyaset yapıp bu millete ne verecekler acaba.Dürüst ve ilkeli politikanızdan dolayı sizi kutluyorum.Belediye Başkanı adayınıza başarılar diliyorum.

30. Yorum: öz boyabatlı 10 03 2009 06:28
sayın bakanımıza sadece bir önerim var sayın bakanım boyabat halkı ve tüm sinoplunun taht kurmuş bir insansınız genel seçimlerde bağımsız olarak aday olsanız ve sinoplunun sesini TBMM de temsil etseniz daha güzel olmaz mı özellikle düşünmenizi istiyoruz...meclis tv yi açtığımız da birde boyabatlı sinoplu vekil konuşurken görelim...........

29. Yorum: ahmet 10 03 2009 07:22
sayın bakanım gerçekten çok sevindim sizin orada olmanız destek vermeniz bizim sizi kesinlikle mahçup etmeyiz oylar hasan kara iki dürüst siyasetçi olunca bu iş bitmiştir oylar hasan karaya

28. Yorum: Mühim olan 10 03 2009 07:37
Mühim olan Boyabat halkının Hasan Karayı desteklemesidir . Mesela ben desteklemiyorum .

27. Yorum: mhp li 10 03 2009 02:56
sayın yaşar bey amca sizin söledikleriniz sadece sizin hüsnü kuruntunuz sizi mhp destekliyor diye rivayet çıkmadı yada biz duymadık sizin kulağınıza kimlerden duyduysanız onlar demokrat partilidir
hem sizin mhp desteklemeyip de dp desteklemeniz bi şey ifade etmez biz bu yola baş koyduk çalışıyoruz çalışmayada devam edeceğiz bu boyabat bir değişiklik istiyor syn hasan kara ve mehmet ermiş bu yüzlerin değişmesini çok merak ediyorum ikisinede lafım yok ama şimdi değişim zamanı

26. Yorum: Kasabalı 10 03 2009 02:47
Ey gönüllerin başkanı Hasan Kara daha düne kadar Yaşr TOPÇU nun adını ağzına almıyordun,onun hakkında atıp tutuyordun.şimdi ne olduda Yaşar Topçunun desteğini almaya kalkıyorsun.Valla Hasan Başkanım değil Yaşar TOPÇU nun Genel Kurmayın desteğinide alsan bu saatten sonra iş bitti sen mazi oldun artık.Milliyetçi Hareket tek başına geliyor...CcC

25. Yorum: Sanayi ve Çarşı Esnafi 10 03 2009 02:12
Sinop ve özellikle Boyabatımıza güzel hizmetler yapan Eski Bakanımızın mart ayı yerel seçiminde HASAN KARA beyin yanında olması bizleri memnun kılmıştır.
Bu nedenle kendilerine birlıkte olduğumuzu gündüz ilettik ve bu sitedende duyruyoruz,Sayın YAŞAR TOPÇUnun olduğu yerde varız,dolasıyla oylarımız DP ADAYI HASAN KARA,yadır.Saygılarımızla
.

24. Yorum: bdbd 10 03 2009 01:43
smileSimdi ne yazacagim zaten malumunuz,ama yinede yazmak gerekirse
1 seyler 1 hikayeyle girelim yorum derim.
Zamaninda 1 tüccar hindistana gider orda mal alip satar tacirlik yaparmis.
1 gün coluk cocuk hizmetci hepsine ne istedigini sorar,tam kapidan cikarken kafesteki papaganini görür senin der 1 istegin varmi.
Papagan der valla efendim ben kafeslerde ölümü beklerim halimi ordaki soydaslarima anlat.Tüccar hindistanda kayaliklardan gecerken 1 papagan sürüsüne denk gelir anlatir.Duyan ölü numarasi yapar arkasina asar.Vah der tüccar gelirgelmez anlatir kusuna,bunu duyan papagan yikilir ardina tüh der
tüccar neyledim ben bu güzel papaganimida öldürdüm.Camin kenarina kor,korkomaz papagan ucar dala konar.Tüccar,bak ama der güzel kusum sen beni aldattin.Ben der papaggan soydaslarima halimi gizlice arzettim onlarda öl kurtul demisler.Öldüm senin elinden kurtuldum der ucar gider.
Alin size yorum herkes 1 yorum cikarsin kendince. smile

23. Yorum: boyabatlı 10 03 2009 06:23
nihayet ya syn bakanım sen bu tarafa dedikten snra biz ölürüz o yola kac gündür muallaktaa bekliyorduk sen geldin yönümüz tekrar belli oldu şu andan itibaren oylar dp dir bilinsin, duyulsun

22. Yorum: dilek ağacı 10 03 2009 06:22
valla ali amca dilek ağacı gibi oldu haaa. yakında çaput bağlayacaklar.. ey medya! bi kısım medya! yancı medya! yani boyabatta da bi aydın doğan mı çıkacak tongue tongue tongue

21. Yorum: sezarın hakkı sezara 10 03 2009 03:23
saygıdeyer boyabatlılar sizlerinde takdiridirki sayın bakanımız yaşar topcu yapmış olduğu iki dönem bakanlığında hükümetinde koalisyon olmasına rağmen cumhuriyet tarihinden buyana yapılmamış
veya yapılamamış çok önemli projelere imzasını atmıştır.bunu kim
veya kimler inkar ederlerse sinopun gerçek hainleridir.asfalt yapılan köy yolları,yazları çiftçilerimizin ekinlerini susuzluktan kurtaran su pompaları,yatılı bölge okulları,üniversite,tüm köylerin
telefonları,sinop boyabat tünelli yolu gene sayın bakanımızın döneminde başlayıp bir türlü açılamayan kargı yolu dahada saymakla
bitiremeyecegimiz bir çok proje onun imzasını taşımaktadır.şimdi
soruyorum 2002 yılından bu yana tek başına ikdidar olan akp nin
sinop ili ve ilçelerinde kendi imzalarını taşıyan bir tek projesi
varmı.halkımızın 2002 yılında ak partiye verdikleri oyların karşılığında yapılmamış vede yapılacak hiç bir projeleri olmayanlarmı
sinopu daha çok seviyor yoksa sayın bakanımız yaşar topçumu.çok merak ediyorum siz sayın halkımızdan akp li belediye başkan adayı sayın mehmet ermiş ne vaatlerle oy isteyecek.bunlar bir önceki şeçimdede demişlerdi sayın ahali iktidarın tüm nimetlerinden
yararlanmak istiyorsanız oylarınızı ak partiye verin peki bu iktidarın hiç görmediğimiz heralde hiç bir zamanda göremiyecegimiz
nimetlerini taşıyan arabanın yakıtı bitmiş olacakki 5yıldan beri
bir türlü boyabata ulaşamadı.sinoplu kendisinin sesini ankarada
duyurmuş gerçekten ve yürekten sinop,u seven sayın bakanımız yaşar topçu,ya sinop,ta yaşayan ve tüm sinoplulardan bir vefa alacağının oldugunu bilmesi gerekir diye düşünüyorum.bu yüzden sezarın hakkı sezara diyorum.belediye başkan adayımız sayın hasan karayıda şimdiden tebrik ediyorum.halkımızın sagduyusunun bu şeçimde kendisini göstereceğini ve en dogru yolu şeçeceğini umuyorum.

20. Yorum: boyabatlı 10 03 2009 03:28
yaşar bey çaglarla kavgalı idi hasan karayla çok ugraştı. ikili birbirlerini hiç sevmezler. yaşartopçu bilallede dargın idi. kim boyabatta siyaset yaptıysa onunla dargın idi yaşar topcu. aynı hasan karada öyledir.ah çınar altı bir dile gelse. ne güzel sözler vardır gök kubbede

19. Yorum: Hayrettin Demir 10 03 2009 06:05
sayın bakanımız sizi saygıyla anıyoruz hala sizin yaptığınız hizmetlere ulaşmayı bırakın yaklaşan vekilimiz yok.

18. Yorum: boybat 10 03 2009 06:01
başkanımız hasan kara hayırlı olsun. inadına HASAN abi diyoruz.
oylar lütfen bölünmesin.

17. Yorum: FERİT 10 03 2009 01:30
Sayın bakanım düne kadar yanınıza 1 metre bile yanaşmayan eleştiren başkanken bile uzak duran bir adaya nasıl destek veriyorsunuz hayret ediyorum Sizki boyabatımıza çok şeyler kazandırdınız Yer alt üst oldu 15 bin insanımız kaybettik siz park yapıyorsunuz böylemi kriz var diyorsunuz.Sayın Bakanımız değişime karşı olmayınız yenilikçi tavrınız hiç unutmadı bu millet değişim şart oldu artık.Sevgiler bakanım.

16. Yorum: ankaradan cerezci 10 03 2009 05:35
Sayın bakanım Boyabat'a yapmış olduğun hizmetleri kimse inkar edemez.
Başkanımız Hasan Kara'ya vermiş olduğun destekten dolayı teşekkür ederiz.

15. Yorum: acı gerçek 10 03 2009 05:02
şuan yaşar beyi mumla arıyoruz şuankiler senin tırnağın olamaz yaptığınız hizmetler için teşekkürler

14. Yorum: bdbd 10 03 2009 04:16
Yorumyok!!!!!!!

13. Yorum: murat 10 03 2009 04:04
yaşar topcu beyfendiye teşekkür eder hasan başkanımızın yanında olduğu için cok teşekkür ederiz hasan kara başkan

12. Yorum: izmirli 10 03 2009 03:48
esnaflardan müfit güngör değil müfit tuncer!!!

11. Yorum: kahin 10 03 2009 03:33
Sayın bakan
Geçen seçim daha etkinken,bütün gücünüzle destek verip,kefil olup,adına miting düzenlediğiniz belediye başkan adayınız toplam 180(yüz seksen) oy almıştı.Ben de merak ediyorum,bu sefer desteklediğiniz aday kaç oy alacak?

10. Yorum: aga 10 03 2009 03:03
zamanında yaşar topçunun kıymetini bilse idi bizim memleket boyabat ta şimdi çimento seramik gibi kaç tane fabrika hizmete girecekti ama malesef tuğla fabrikaları bile kapanıyo kaç tane çalışıyo şimdi çok azı çalışıyo fabrikalardan sonumuzu hayır etsin ne diyelim güçlü olan kazansın

9. Yorum: dyp li 10 03 2009 03:18
yaşar bey arkanda kaç oy var. son genel seçimde boyabatta 4. [dördüncü] sondan ikinci parti olmuştun halkımıza hatılatayım dedim.

8. Yorum: server 10 03 2009 02:52
sayın YAŞAR TOPCU ve HASAN KARA işte boyabatım işte değişim işte başkan oylarımız helal olsun sana oylar HASAN KARA ya

7. Yorum: büyük insan topcu 10 03 2009 02:08
yasar bey nerdeyse boyabatlı orada olmalı bence 7 yıldır akpden ne gorduk cıvı cakmadılar hasan kara baskan olunca her sey daha farklı olacak

6. Yorum: dursun çekiçoğlu 10 03 2009 01:36
hayırlı günler dilerim ben emekli banka memuruyum uzun süredirde görev nedeniyle istanbulda bulundum ve boyabata her gelişimdede sayın bakanımızın çalışmalarını duyuyordum sayın yaşar topçu beyefendiye de boyabatımıza yaptığı güzelliklerden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum Allah ondan razı olsun.Allah onu ve onun gibi çalışkan insanları başımızdan eksik etmesin.

5. Yorum: Mehmet 10 03 2009 01:59
Sayın Bakanımız Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Böylece MHP'li arkadaşların adınızı kullanmasını engellemiş oldunuz iyi oldu.Hasan Karayı Belediye Başkanımız,Ahmet Avcıyıda İl genel Meclis Üyemiz olarak göreceğiz inşallah..

4. Yorum: Yaşar Bey farkı 10 03 2009 01:59
Yaşar Bey farklı olduğunu bir kere daha bu duruşuyla ifade etmiştir.

3. Yorum: halk 10 03 2009 01:28
saygı değer güzel insan Yaşar Topçu beyefendi sizin desteklediğiniz insan da eminimki sizin gibi saygıya değer olacaktır ve olduğunu da göstermiştir.
Nedense bizim insanlarımız artık hep menfaatçi olup çıkmışlar bu gibi cahilce duygulardan kurtulamadıkları için de sizler gibi güzel insanları da göremiyorlar Boyabatımıza yaptığınız çok önemli işler oldu ve daha da yapacağınızdan eminim bunlar için allah sizden razı olsun siz halk insanısınız ve hiç bozulmadınız asil azmaz bal kokmaz derler bana gelince sizden hiç bir şekilde menfaati olmayan sadece halkını ve vatanını seven sıradan bir vatandaşım siz örnek bir insansınız Sayın Hasan Kara beyefendiyi ailecek desteklediğimizi söylemeliyim yanında bulunamasakta oylarımızla onun yanında olacağız.

2. Yorum: esnaf 10 03 2009 01:24
smilesayın bakanım birlik beralik bu işte bakanımzı sayın hasan karanın yanında görmek beni çok mutlu etti başarılar dilerim

1. Yorum: muhammet 10 03 2009 00:49
sayın bakanım tesekkürler bizde baskanımızın yanındayız

<< Eski (1 2 ) Yeni >>


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

56595


Tasarım:DtGaNi