Yayın Tarihi:26 12 2014 22:32(6649)

Çakıcı'dan Bomba Açıklamalar

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı gündemi sarsacak açıklamalar yaptı.

HAMAN İSTEYEN İPTALİNE KOŞUYOR

Boyabat gündemini meşgul eden hamamla ilgili olarak açıklama yapan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı hani hamam diye bağıranlar Kültür merkezinin iptali için mahkeme kapılarında yatıyorlar. Ayrıca hamam da Kültür Merkezinin içinde olacağını tekrardan belirtmek isterim.Bu ne yaman çelişki hem hamam isteyeceksin,hem de hamam projesinin iptali için uğraşacaksın.

Bu kadar çok Boyabat’ta hamam isteyen vatandaş neden iptal ettirmeye çalışıyor bunun neresinde samimiyet var.

KAMU DAVASI AÇACAĞIZ

Geçenlerde kendince eleştiri yapan vatandaşın biri, D.Ş isimli engelli kardeşimizin cebine para sıkıştırarak kışın soğuğunda -2 derece de yarı çıplak bir vaziyette çayın kenarında kendi oyununa alet etmesi ne kadar yakışık kalır bir durum, o kardeşimizin ailesinin şerefini hiç mi düşünmedin. Hangi vicdan sahibi insan böyle bir durumu kabul edebilir. Madem o kadar samimisin git kendin soyun o soğukta veya kendi ailenden biri olsun bakalım.

Bu konuda Boyabat halkı adına kamu davası açacağımızı belirtmek isterim.

CİDDİYETSİZ GAZETECİLİK OLMAZ

Bu tip insanlara çanak tutan Boyabat Gazetesini de buradan kınıyorum. Böyle bir ciddiyetsiz gazetecilik anlayışı olmaz.

Bunların amaçları üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Belediyemizi ve şahsımı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar yaptıkları hiçbir şey Boyabat halkını düşündüklerinden değil bütün mesele şahsi çıkarlarının önünün tıkanmasından rahatsızlık duydukları için yapıyorlar.

Son olarak Boyabat halkından bu tür ne yaptığını bilmeyen seviyesiz insanlara kulak asmamalarını, şahsıma ve belediyemize sonuna güvenmelerini istiyorum.

Haber: Boyabat İlk Haber

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: hüseyin cömert 27 12 2014 00:27
çakıcıya...kudus,japonya,
antalya,kayseri,kütahya,e
skişehir ve bir kaç kezde ankara ve istanbula gittin.yakın il ve ilçelerde işin cabası.buralara zaman ayırdığına göre anladığım kadar vaktin çok.lütfen birkaç saatınızıda ilçemizdeki halk için ayırın,yapın ki bir halk toplantısı bi haber olduğumuz gelişmelere bizde vakıf olalım.haydi hodri meydan bekliyoruuuuuuummmmmmmm..
.......

11. Yorum: istanbullu 27 12 2014 00:13
hüseyin cömerthodri meydan diyor çıkn karsısına baskanım haydi burda flas acıklamayla olmuyor

10. Yorum: hamamus kültürü 27 12 2014 00:11
kültür merkezi içinde hamam ne güzel olur.

9. Yorum: hüseyin cömert 27 12 2014 00:09
bugün saat 10 sularında büyük bir patlama duydum.demekki o ses çakıcının patlama sesi imiş.

8. Yorum: enes 27 12 2014 00:00
huseyin comertin derdi boyabata bisey yapmak değil zaten akp ye saldırmak herkes biliyor bunu çok boyabati seviyordu da niye boyabata fabrikalar acmiyor para çok zaten lafa gelince ben boyabat asigiym diyor...boyabat gazetesine gelince varsa yoksa mhp tamam mhp yi tut ama boyabata her bisey acilmaya calisildiginda dava açmak için comerti pohpohlama sonra boyabata hizmet yapmiyor akp diyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

7. Yorum: ilke 26 12 2014 23:49
sayın başkan asabilik sana yakışmaz yakinen takip ediliyorsun senin yapacağın icraat.sen doğru bildiğin,milletin istekleri doğrultusunda boyabat için çalışmak ona buna zehir zembelek açıklama değil.millet riyakarlık yapan varsa duyar ve görür senin açıklama yapmana gerek yok aksini yaparsan hizmete zaman kalmaz zaman geçer bakmışsınki yeni seçim gelir çatar verecek cevabında kalmaz not doğru bildiğinidoğru kılavuzla.

6. Yorum: van münit 26 12 2014 23:37
3 nolu yorumcu . sami. ne içiyorsan bende istiyorum

5. Yorum: boyabat sevdalısı 26 12 2014 23:35
hadi boyabat gazetesi cömert'e çanak tutuyor diyelim . pekala başkan rant için sana çanak tutanlara ne demeli.

4. Yorum: boyabatlı 26 12 2014 23:32
tabi arkadaşlar . bu tür olaylara kulak asmayın . seçime 3 ay kala 2 kurban kesilir bir açılış yapılır herşey normala döner. bu tür olaylara kulak asmayın siz bize oy verin yeter. 2019 seçimlerinde 45 yaşına giriyo başkan o zaman da alın size 45 proje derler. yapmaya gerek yok söyleyin yeter.

3. Yorum: sami 26 12 2014 23:23
boyabat gazetesi zaten mhp'yi tutuyor yani akp karsiti bir gazete. bunlar gazeteciligi insanlik ve memleketin gelismesi icin degil de muhalefetlik icin yapiyorlar. yeni projelere hep karsi cikiyorlar sonra da utanmadan bu memlekette hicbir sey yapilmiyor diyorlar. siz bu kafayla ancak o paralelci vatan hainlerini ve cahil solculari kandirirsiniz. ulkemizin nerden nereye geldigi belli, bu yuzden cekemiyorsunuz ama merak etmeyin ulkemiz gelistikce sizlerde tarihe gomuleceksiniz.

2. Yorum: orta carşılı 26 12 2014 23:22
sayın çakıcı bey başkanımız sizi oy vermesekte severiz eski dost sayılırız ama bir etrafınıza bakın allah için hep çıkarcılar dolmuş akşamları çadırda şöyle etraflıca sizi defaatle gözlemledim etrafınız hep laylayom yav allah için akıl yürüten lerle birlikte olmaya çalışsanıza biri işe girmek için biri pirinç satmak için biri makam için ama hep boş hep boş 200,000 binliraya uçak getireceğine boyabata istihdan yaratsaydında bu millet sana alkış tutsaydıya aha 1 yıl doldu ne var gezilmedik il kalmadı allahtan dubai yi iptal ettiniz ama yeter arkdaşlarından alışveriş ihalelelr hep yandaşlara vallaha aha o çorak kırındaki yeni doğan enes senden hakkını alacak bu milletin parasını haksız yere birine yedirirsen adaletli ol teklifleri bu işleri yapanlara ulaştır bir kişiye verde doldur deme vallaha billaha o 3 günlük enes senden hakkını alacak

ama biz sana güveniyoruz oyda vermedim başarılı olursan devam edersin yada sinop taki yılmazer gibi olursun saygılar

1. Yorum: salih koç 26 12 2014 22:44
başkan haklı arkadaşlar,şimdi konuşun bakalım cömert boyabatlılar

<< Eski (1 2 ) Yeni >>


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

215345


Tasarım:DtGaNi