Yayın Tarihi:01 04 2014 20:42(2529)


Milletvekili ERSOY'dan Teşekkür Mesajı

Yerel seçimlerin sona ermesinin ardından Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY bir teşekkür mesajı yayımladı. ERSOY yapmış olduğu mesaj/değerlendirmesinde şunları kaydetti:


"Binlerce Teşekkür...
Uzun, meşakkatli bir seçim sürecini daha geride bıraktık. Artık çalışmalarımızı yine Ankara'dan sürdürmeye devam edeceğiz.AK Parti Kadroları olarak girdiğimiz sekizinci seçimden de yüz akıyla çıktık. Aldığımız % 45.5 oy Türkiye Yerel Seçim Tarihinin rekorudur. Milletimize, Ülkemize ve insanlık alemine hayırlı olsun...

Yine ilimizde Ayancık, Boyabat, Durağan ve Saraydüzü İlçe Belediyelerini ve Ilimiz Genel Meclisi Üyeliklerini büyük farkla kazandık..Ilimize ve ilçelerimize hayırlı olsun..Belediye Başkanlarımızı, Il Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.. 
Seçimleri kazanmamız için emek veren, mücadelenin en dirisini yapan, ayaklarının altı şişse de yorulmayan, sırılsıklam olsa da üşümeyen vefakar, cefakar, inanmış, azmetmiş dava arkadaşlarıma, teşkilatımızın her kademedeki tüm mensuplarına, kadınlarımıza, gençlerimize, gönüllü kardeşlerimize, belediye başkan, il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adaylarımıza, sahada fazla görünemese de sabahlara kadar hatim okuyan, dua eden, ağlayan gönül erlerine, Arakan'dan Somali'ye, Çin Seddi'nden Viyana'ya 100 yıldır yolunu gözlendikleri Osmanlı'nın Torunlarının ayağına taş dolaşmasın diye dua eden bütün mazlumlara, inandığı yolda bizlere yiğitçe önderlik eden, durmak, yorulmak bilmeden hepimize güç veren, inandığı doğruları için yüreğini ortaya koyan, üzerinde taşıdığı liderlik vasfıyla aldığımız sonuçta payın en büyüğüne sahip olan Sevgili Uzun Adamımız Recep Tayyip Erdoğan'a binlerce teşekkür ediyorum..

Esas teşekkür elbetteki, siyasi hayatımızın en kirli, en iğrenç iftira ve yalanlarla dolu, şantajcı ve montajcı çetenin devletimizin güvenliği, bekası ve onurunu tehdit etme adına yürüttüğü bir seçim kampanyasına ve her türlü ilkesizliğe, etik dışı işbirliklerine, koalisyonlara aldırmayarak bizlere sahip çıkan ve bunlara alet olmanın devlet ve siyaset adamlarına yakışmadığını bir kez daha gösteren Aziz Milletimize... Teşekkürler Türkiyem...... 


Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: yorumsuz 02 04 2014 20:07
sinop : kaybedildi
ayancık :kazanıldı
gerze :kaybedildi
boyabat :kazanıldı
saraydüzü :kazanıldı
erfelek :kaybedildi
türkeli :kaybedildi
durağan :kazanıldı
dikmen :kaybedildi
toplam 9 belediyen sinop merkez ve ilçelerle birlikte 5 i kaybedildi,4 ü kazanıldı...

4. Yorum: yazık 02 04 2014 04:29
ne başarısı yahu başarı chp nin kimi kandırıyorsunuz

3. Yorum: çetmi 01 04 2014 22:45
sn. vekilim gerçekten ileri görüşlü olduğunuzu ispat ettiniz transferleriniz boyabatta belli bir altyapısı ve güveni olan kişileri önplana çıkarmanız boyabatta seçimi farkla almanızı sağladı.bundan ötürü sizi tebrik eder başarılar dileriz.

2. Yorum: oktay 01 04 2014 22:08
sayın vekilim başarılarınızın devamını dilerim.

1. Yorum: öğretmen57 01 04 2014 20:46
sayın vekilim bizlerde sizlere teşekkür ediyoruz.allah yar ve yardımcınız olsun.inşallah memleketimiz için sizlerde güzel işler yapmaya devam edersizniz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

56376


Tasarım:DtGaNi