Yayın Tarihi:01 04 2014 22:31(1702)

Rektörümüz Kütüphane Haftası Nedeniyle Gelen Heyeti Kabul Etti

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nazmiye ERDEM ve Sinop Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi Müdürü Selçuk YÜKSEL ile çalışanlardan oluşan heyet, Kütüphane Haftası dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Recep BİRCAN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi Müdürü Selçuk YÜKSEL, Sinop’ta bulunan kütüphane ve kitap varlığı hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Recep BİRCAN’a bilgi vererek, Atatürk Devlet Hastanesinde açılan “Koridor Kütüphanesini” anlattı. YÜKSEL “Koridor Kütüphane” ile Hastaneye giden hastalara ve hasta yakınlarına kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve zamanlarını daha iyi değerlendirebilmeleri için böyle bir projeye imza attıklarını söyledi. Rektörümüz BİRCAN da kitabın, kütüphanenin, okumanın bir milletin gelişimi ve ilerlemesi için önemli olduğuna değinerek, “Koridor Kütüphanesi” projesini başlattıkları için teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nazmiye ERDEM ve Sinop Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi Müdürü Selçuk YÜKSEL, Recep BİRCAN’a günün anısına çiçek verdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

59673


Tasarım:DtGaNi