Yayın Tarihi:02 04 2014 21:32(1630)

Vali Plaketle Ödüllendirdi

"Yaşlılarımıza Evde Bakım" projesinin üçüncü ayı ve yaşlılar haftası münasebetiyle proje kapsamındaki yaşlılara sıcak yemek desteği veren işletmecilere(İlker ŞANOĞLU,Timur AYDEMİR)  ve emeği geçenlere Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER tarafından plaket verildi. Devlet eliyle ilk defa gerçekleştirilen 'Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti' ne verilen sivil desteğin  önemine dikkat çeken KÖŞGER örnek hareketlerinden dolayı teşekkür etti ve  israfın önlenmesi ve ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek desteği noktasında  yardımların devamını beklediğini ifade etti.

İşletme ortaklarından Timur AYDEMİR 4 ay önce  başlatmış oldukları ihtiyaç sahibi ailelere  yemek yardımının başlamasında fikir noktasında ve sürdürülmesi insan gücü noktasında büyük çaba sarfeden  Muhammet BAŞOĞLU hocamıza (Saray mescidi İmam Hatibi) çok teşekkür ediyoruz.Biz sayın valimize çok teşekkür ederiz lutfettiler dün olduğu  gibi bundan sonrada  her tür desteği vermeye devam edeceğiz.

Plaket takdim edilen  Muhammet BAŞOĞLU diğer işletmelerimizden destek beliyoruz elimizde kabarık bir liste var işletmelerden bu noktada destek bekliyoruz bize haber vermeleri yeterli  bu vesiel ile işletmecilere bende şahsım ve  ulaştığımız 20 hane adına teşekkür ederim.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

64296


Tasarım:DtGaNi