Yayın Tarihi:03 04 2014 18:08(3799)

 

Mazbatasını aldı göreve başladı

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den Boyabat Belediye Başkanı seçilen Şefik Çakıcı, düzenlenen törenle Mehmet Ermiş’ten görevi devraldı.

Dün saat 17.00 de Şafak Düğün Salonunda gerçekleştirilen törene çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende ilk konuşmayı gerçekleştiren Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu;
“Salonumuzu dolduran siz değerli gönül dostları, hepinizden Allah razı olsun. Bu gün çok mutlu bir olay için devir teslim töreni için bir araya geldik. Zor geçen bir seçim maratonunun sonunda Cenab-ı Allah bu seçimin galibi olarak bu güzel neticeyi bize nasip etti. Rabbimize şükürler olsun. Seçimde gayreti geçen bütün teşkilat arkadaşlarıma teşekkür ediyor. Şefik Çakıcı Başkanımızın Belediye Başkanlığının ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim kendisine hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” diye konuştu.


Yapılan seçimler sonrasında Boyabat Belediye Başkanlık koltuğunu Şefik Çakıcı’ya devreden Mehmet Ermiş ise; “İçimiz rahat. Partimizin adayı olan genç kardeşimiz Şefik Çakıcı bu yarıştan alnının akıyla çıkmıştır. Bizleri utandırmamış ve galibiyet sevincini yaşamamıza vesile olmuştur. Bir siyasetçiyi görevini bırakırken en çok üzen şey ne olur biliyor musunuz? Milleten teslim aldığı emanete sahip çıkmak, zamanı gelince de o emaneti bırakmasını bilmek. Ama en önemlisi o bayrağı yere düşürmeden kendisinden sonra gelen bir kardeşine teslim etmek. Sevincimiz büyük, kelimelerle ifade edecek türden değil. Şefik kardeşimiz bu işin ehli. Kendisini bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum. Rabbim utandırmaz, memleketimize güzel ve hayırlı hizmetler yapar inşallah” dedi.

Başkan ÇAKICI “kazanan Boyabat olacak”

Mazbatasını alan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da "İlçemizde dostluk ve kardeşlik içerisinde bir seçimi geride bırakmış bulunmaktayız. Bu bir yarıştır. Bu yarışı kazanan taraf bizler olduk. Biz bunun sevincini şuan burada hep birlikte yaşıyoruz. Seçim sonuçları sonrasında kaybedip de üzülenler var. Onlara diyorum ki üzülmeyin. Çünkü biz Ak Partili bir belediye olarak sizler için de ilçemiz için de en iyi şekilde çalışacağız. Kazanan kaybeden ayrımı yapmayacağız, kazanan Boyabat olacak” dedi.

Başkan Çakıcı konuşmasının devamında; "Seçim süreci içerisinde halkımıza söz verdiğimiz bütün projeleri Allah'ın izniyle yapacağız bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben bundan sonra sadece AK Partililerin değil bütün Boyabat halkının belediye başkanı olacağım. Üstadında dediği gibi ''siz doğarken herkes güler sen ağlarsın,öyle bir hayat yaşa ki sen giderken herkes ağlasın sen gül''bizde bu gün Mehmet abimin görevini bırakırken kendisi gülerken biz ağladık.İnşallah bizde yaptığımız hizmetlerle üstadın dediği gibi gelirken ağladık görevimi bırakırken de gülmek nasip olur inşallah. Belediye personeline de seslenen Başkan ÇAKICI bütün çalışma arkadaşlarımızın arkasındayız herkes başı dik bir şekilde gezecek, çünkü yapacak çok işimiz var. Ben sizlere güveniyorum, sizlerin de beni mahcup etmeyeceğinize inanıyorum" diye konuştu. 

Şafak Düğün Salonunda gerçekleştirilen mazbata töreni kurban kesimi sonrasında dua ile son buldu.


Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: haha 04 04 2014 05:59
başkan mhp liyim ama inşallah 20 metre ilerideki camii ye arabayla giden başkan olmazısn halkın içinden kaçan başkan olmazsın nşallah evden belediyeye yoldan yürüyerek gideceğin günlerin olur pazar esnafını ay da bır kere olsada ziyaret edersın inşallah 100 metre öteye arabasıyla giden başkanlardan olma sen

4. Yorum: kurt 04 04 2014 02:28
ayırt etmesi gerekiyor zaten

3. Yorum: vatandaş 03 04 2014 22:52
hayirli olsun sefik başka bu arada ikiyüzlü ler ortaya cikmaya basladi bugün otekine yarin sana baskan bole kisileri ayırt et basarilar

2. Yorum: yabancı 03 04 2014 22:06
inş halkla iç içe olur boyabat için elinden geleni yaparsın.. faalıyetlerın 5sene sonra secıme 2 ay kala olmaz umarım ben dısardan geldım boyabata ama güzel bi yer umarım burayı yüceltirsin ama dedım ya önemlı olan halkla yakın olman.. umarım...

1. Yorum: gönülbağı 03 04 2014 20:16
şefik başkanımıza gönülden tekrar başarılar dilerim. mevlam utandırmasın. bizler başarılı olcağını düşünüyor ve tahmin ediyoruz. bunca millet sizlerden hizmet bekliyor çıtayı yüksetmeni istiyoruz. yılların çabuk geçeceğini, seçimin tekrar geleceğini hatta allah'ın hesabının da olduğunu unutma!....(bizleri bağışla, hizmet, hizmet, hizmet)bekliyoruz... vesselam.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

395962


Tasarım:DtGaNi