Yayın Tarihi:04 04 2014 05:14(1740)

 


Diyanetten Kur'an-ı Kerim yarışması

 Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde Kur'an Kursu öğrencileri arasında düzenlenen Yüzünden Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasının Sinop etabı İl Müftülüğü’nde düzenlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığının, Kur’an Kurslarına ilgi ve katılımı artırmak, Kur’an-ı Kerim-i güzel okumaya teşvik etmek amacıyla başkanlığa bağlı Kuran Kurslarında okuyan kız ve erkek öğrenciler arasında düzenlenen yarışmaların Sinop etabı gerçekleştirildi.

Sinop İl Müftülüğün çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen yarışmanın komisyon üyeleri İl Müftü Yardımcısı Fatih Tavlaşoğlu'nun başkanlığında İl Müftü Yardımcısı Ramazan Dolu ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Hüseyin Konukçu'dan oluştu.

Sinop İl Müftülüğü Kur’an Kursları öğrencilerinin birinciliği alabilmek için ter döktüğü yarışlarda Sinop Finalinin ardından, bölge birincileri seçilecek. Bölge birincileri arasında yapılacak olan yarışma ile ise Diyanet İşleri Başkanlığı Türkiye Geneli Kur’an Kursları arası “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması” na dereceye girenler belirlenecek.
Sinop Müftülüğünde düzenlenen yarışma sonunda Esentepe Kur'an Kursu öğrencilerinden Kevser Acun birinciliği, Merkez Kur'an Kursu öğrencilerinden Songül Dilek ikinciliği ve Zeytinlik Kur'an Kursu öğrencilerinden Reyhan CAN üçüncülüğü elde etti.

Sinop İl Müftülüğü Kur’an Kurslar arası Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışması sonunda, dereceye girenlerin yanı sıra yarışmaya katılan tüm yarışmacı kursiyerlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

www. vitrinhaber. com




Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

391313


Tasarım:DtGaNi