Yayın Tarihi:04 04 2014 18:20(2235)

2. Çocuk Olimpiyatları...

İlimizde ilk defa geçen sene ekim ayında düzenlenen "Çocuk Olimpiyatları"nın 19 Nisan 2014 Cumartesi günü ikincisi düzenlenecek.Geçen sene ilçemizdeki okullarda yarışan yaklaşık 120 sporcunun yarıştığı yarışlar kıyasıya geçmişti.bu senede yaklaşık 120 sporcunun yarışacağı yarışlar kıyasıya geçeceğe benziyor.

Konuyla İlgili, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp ELİÇEVİK Şunları Söyledi;

ATLETİZM SPORUN TEMELİ TEŞKİLATIMIZIN DA ÖNCELİĞİDİR.

Matematik , bilimlerin nasıl temeli ise Atletizm de sporun temelidir. Spor Teşkilatımızın da 1.önceliğidir. Biz de Gençlik ve Spor Bakanlığı taşra teşkilatı olarak bu bilinçle her yıl ilçemizde İlçemiz Atletizm Atrenörü Nazmi Yeğin’in öncülüğünde İlçemizde görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği halinde Çocuk Olimpiyatları organizasyonunu düzenliyoruz. Bunun yanı sıra yine Spor Genel Müdürlüğü Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından her yıl düzenli olarak Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında İlçe seçmeleri yaparak İlçemizde dereceye giren sporcularımızın İlimizi Ulusal organizasyonlarda temsil etmelerini sağlıyoruz. Bu vesileyle gecesine gündüzüne katarak Atletizm sporuna emek veren ve bu spor dalı ile ilgili kendini geliştirme adına ulusal çapta bir çok seminer , kongre ve kursa katılarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Atletizm Antrenörü Nazmi Yeğin’e teşekkür ederim.

Konuyla İlgili Atletizm Antrenörü Nazmi YEĞİN'de şunları paylaştı;

Öncelikle Boyabat'taki öğrencilerimizin Atletizm duygusunu geliştirmek adına yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğüm faaliyetlerde çocukları Atletizm'e ilk adımı attırdığımızda bu faaliyetlerin onların üzerideki etkisini görme açısından "Çocuk Olimpiyatlarını" çok önemsediğimi belirtmek isterim.Bu tür faaliyetlerin sürekli olmasını istememin yanında öncelikle öğrencilerimizin spor duygusunu kavramasını ve bunun yanında yarışma duygusunu da onlara aşılamanın başarı getireceği kaanatindeyim. İlçemizde bulunan çok değerli,çok kıymetli Spora gönül vermiş Spor adamlarının ve Beden Eğitimi hocalarımında desteği ile Boyabat'ta çok ilerleme kaydedeceğimize inanıyorum bu yolda...Beni destekleyen, yardımlarını esirgemeyen Müdürlerime abilerime,hocalarıma sonsuz teşekkür ediyorum....Sevgilerimle
Nazmi YEĞİN >>> Atletizm Ant.

İŞTE BRANŞLAR;

TARİH: 19.04.2014 (CUMARTESİ)

SAAT: 14:00

YER: BOYABAT İLÇE STADI

-100 METRE ENGELLİ KOŞUSU (KIZ-ERKEK)

-100 METRE SPRİNT KOŞUSU (KIZ-ERKEK)

-4X100 METRE BAYRAK YARIŞI (KIZ-ERKEK)

-CİRİT ATMA (KIZ-ERKEK)

-FORMULA-1 (DAYANIKLILIK) OYUNU (KIZ-ERKEK)

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

76383


Tasarım:DtGaNi