Yayın Tarihi:05 04 2014 05:17(2963)


Rifat Örnek başkan yardımcısı oldu.

Ayancık eski Belediye Başkanı Rifat Örnek, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

İstanbul Beşiktaş’ta yüzde 77’lik rekor bir oyla seçimi kazanan Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat  Murat Hazinedar,  2 Nisan Çarşamba günü görevi İsmail Ünal’dan devraldı.

Devir-teslim ardından ilk görevlendirmeler de yapılırken, Sinoplu deneyimli siyasetçi Ayancık eski Belediye Başkanı Avukat  Rifat Örnek, Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı.

Sinopluların da eniştesi olan Başkan Murat Hazinedar’ın Avukat  Rifat Örnek’i, başkan yardımcılığı görevine getirmesi Sinoplular arasında da memnuniyetle karşılandı.

‘Mutluluk duydum’
Görevin kendisine tevdi edilmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Rifat Örnek yeni görevi için şunları söyledi: “Başkanımız Murat Hazinedar’la uzun yıllar siyasette yol arkadaşlığı yaptık. Benim Sinop ve Ayancık siyasetindeki konumumu, geçmişteki deneyimlerimi bilen ve birikimlerime yakından tanık olan yol arkadaşım bu önemli görevini yerine getirirken benim de yanında olmamı istedi ve ben de hiç tereddüt etmeden kabul ettim. Hep birlikte Beşiktaş’ı İstanbul’un yükseleni yapmak için çalışacağız. Murat Hazinedar’ın yanında olmaktan ve görevi üstlenmekten son derece mutluyum.”


www. vitrinhaber. com




Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: sebahattin erdem 08 04 2014 16:22
bilirim o rifat örnek denen kişiyi 1978-79 sinop eğitim enstitüsü müdürlüğü yaptığ zamanda o güzelim okulda ülkücü yada inanan öğrencilere yaptıklarını kaç kişinin ekmeğine eğitimine engel olduğunu.okulda cam ,çerçeve bırakmadığını,öğrencileri
kışkırtıp olaylar çıkardığını bu dünyada değil öbür dünyada bile hakkımı helal etmem.ne yazık birde bu ülkeyi seviyormuş gibi manşet atılması bu adamı iyi gösterilmesine dayanamıyorum.ben bu adamdan her iki cihanda davacıyım,iki yılımı yedi,psikolojimi bozdu,devletin malına zarar verdi.okulu devrimci-yol,dev-sol,kurt
uluşçuları,vatan hainlerinin ini yaptığnı iyi bilirim .

1. Yorum: boyabatlı 05 04 2014 14:28
sinop siyasetinde, bakanlıktaki görevinde başarılı çalışmalara imza atan saygıdeğer abimize yeni görevinde başarılar dilerim. inşallah bir gün belediye başkanı veya milletvekili olarak karşımızda görürüz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

28790


Tasarım:DtGaNi