Yayın Tarihi:05 04 2014 05:19(1926)




Vali Köşger üniversite öğrencileri ile biraraya geldi

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, üniversite öğrencileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Aralık ayı içerisinde Sinop Üniversitesinde düzenlenen tanışma çayında Vali Yavuz Selim Köşger, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun, Emniyet Müdürü Şeref Aytekin ve Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan ile yemek yiyecek öğrenciler için kuralar çekilmişti. Kuralar sonrası belirlenen öğrenciler ilk olarak Vali Yavuz Selim Köşger ile buluştu.

Yelken Kulübü Restoranında öğrencilerle bir araya gelen Yavuz Selim Köşger’in onur konuğu ise Recep Bircan oldu. Gecede Vali Yavuz Selim Köşger ve Rektör Bircan, yemeğe katılan öğrencilerle tek tek tanışarak, onlarla sohbet etti. Gece boyunca öğrencilerle sohbet eden ikili Sinop’u ve Üniversiteyi öğrencilerin ağzından dinledi. İsteklerini ve sorunlarını anlatan öğrenciler, sorunların çözülmesi noktasında ikiliden yardım istedi. Vali Köşger ve Rektör Bircan da öğrencilere sorunların çözümü için yapılabilecekleri anlatarak, bazı tavsiyelerde bulundu. Gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ikiliye teşekkür etti. Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan üniversite öğrencilerini ağırladığı ve onlarla yakından ilgilendiği için Vali Yavuz Selim Köşger’e teşekkürlerini iletti.  

Canlı müzik eşliğinde yenilen yemeğin ardından, gecenin anısına Valilik tarafından öğrencilere hediyeler verildi.



Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

390255


Tasarım:DtGaNi