Yayın Tarihi:08 04 2014 22:51(3752)

 

AK Parti İl Başkanlığından
hayırlı olsun ziyareti

Boyabat Belediyesi'nin 2014-2019 yeni dönem Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya  hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Vatandaşlar ve Sivil Toplum Örgütlerinin ziyaretleri devam ederken bu gün Başkan Çakıcı’yı tebrik etmek için Ak Parti Sinop İl Yönetimi Boyabat’a geldi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı başkanlık makamında ziyaret eden Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak ve yönetim kurulu üyeleri, hayırlı olsun dileklerini Başkan Çakıcı’ya ilettiler ve kendisine başarılar dilediler.

Ziyarette konuşan Ak Parti Sinop İl Başkanı Tokmak; “Şefik Çakcı Başkanımız, Boyabat’ımıza yeni vizyon yeni bir yüz. Bizler kendisine güveniyor, kazananın Boyabat olacağına inanıyoruz. İnşallah Ak Parti iktidarının gücü ve bizlerin desteği ile kendisi Boyabat’a hizmet yağdıracaktır. Kendisini bir kez daha kutluyor. Boyabat Belediye Başkanlığının kendisine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Şefik Çakıcı ise yapmış olduğu konuşmasında “Bizler her zaman halkımızla et ve tırnak gibi olduk. Her zaman olduğu gibi gene Boyabat’ın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sorunları dinleyeceğiz, çözüm yolları üreteceğiz. Kazanan Boyabat, kazanan hemşerilerimiz olacak” ifadelerine yer verdi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: çalış 09 04 2014 20:00
sayın şefik bey yeter da. artık çalışmaya başlasan diyorum. bırak vaad ettiğin projeleri asli görevleri( park, bahçe ,çöp temizlik vb.) yapsan yeter. her tarafı pislik götürüyor. senin bir günlük ücretin benim aylık kazancımdan fazla. günlerini boşu boşuna harcama ve işlerine bak.

1. Yorum: birbilen 09 04 2014 17:15
ee çok başarılısınız sayın il yönetimi.bırakın bu işlri


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

122618


Tasarım:DtGaNi