Yayın Tarihi:09 04 2014 23:04(2723)

 

Başkan Çakıcı’ya
Rektör Bircan’dan ziyaret

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Boyabat’ın yeni Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Sinop Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ekrem Memiş, Rektör Yardımcısı İsmet Berber, Boyabat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Murat Sezgin ve Genel Sekreter Mehmet Atlı’yı Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı makamında kabul etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Bircan ve beraberindekiler Başkan Çakıcı’ya hayırlı olsun dileklerini iletti ve başarı dilediler.

Başkan Çakıcı ise yapmış olduğu konuşmasında; “İlçemiz için bir çok projemiz var. İnşallah bu projeleri hayata geçirirken üniversitelerimizden de destek alacağız” diye konuştu.

 

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: çarşı 11 04 2014 20:25
sayın eenbüyellü burası köy deyil ama sizin gibi vizyonsuzlar sayesinde köy havasına büründü.ufku ve vizyonu geniş olmayanlara lafımız yok.....sen sinop üniversitesini ibrahim tatlısesin urfadaki harwerd ı sanıyorsun her halde

2. Yorum: enbüyellü 11 04 2014 18:59
önemli olan öğrenci sayısı değil kalitedir.sinop üniversiteside kalitelilerdendir.boyabat
taki öğrenci sayısıda yeterlidir. herşey lormal yani.problem yok.

1. Yorum: çarşı 10 04 2014 00:49
kastanonu ünüversitesi ile sinop üniversitesi tahmini aynı yıllarda açıldı.kastamonu üniversitesi öğrenci sayısı 20 binlere yaklaştı.sinop üniversitesi öğrenci sayısı 5 binlere gelebildi.araçta 1200 üniversite ögrencisi var nufusu 3-4 bin.boyabatta 450-500 üniversite öğrencisi var nüfusu 26 bin .karabük üniversitesi 35 bin öğrenci sayısına ulaştı..rektör ve belediye başkanları aşk ile memleket sevdası ile ortaklaşa çalışarak (karabük belediyesi trilyonluk yer yaptı tıp fak.için üniversiteye verdi daha bunun gibi bir sürü destek)her iki yerin belediyesi de gerçek memleket sevdalısı m.h.p den di.çakma türkiye ve sevdamız boyabat diyen boyabat sevdalılarına duyrulur.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

17271


Tasarım:DtGaNi