Yayın Tarihi:10 04 2014 21:34(2239)

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluşu Nedeniyle Resepsiyon ve Ödül Töreni Gerçekleşti

Polis Misafirhanesi'nde saat: 11.00'de düzenlenen Resepesiyon ve Ödül Törenine İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Erdal Uçar, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Tufan Taşmertek, Cumhuriyet Başsavcıları Naim Babür Alaybeyoğlu ve Erdem Demircanlı, daire amirleri, siyasi partiler ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda misafir katıldı.

Dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller törenle verildi.

İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir, törende yaptığı konuşmada; " Boyabat Emniyet Müdürlüğü olarak 107 personelle yirmi dört saat Boyabat halkına güvenlik hizmeti sunmaktayız. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan işlerini en kısa zamanda tamamlamaktayız. Polis olarak bizim ilk görevimiz suçları önleyici hizmet sunmaktır. Suç oluştuktan sonraki görevimiz  ise, suçluyu en seri şekilde adalete intikal ettirmektir. Bu vesileyle teşkilatımızın 169. Kuruluş Yıldönümünde bizi yalnız bırakmadınız için, tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sedat ümit sarı 11 04 2014 16:51
manisadan boyabat emniyetine bol selamlar, resimlerde gördüğüm ve görmediğim tüm amir ve memur arkadaşlarımın bayramını kutlarım.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

63646


Tasarım:DtGaNi