Yayın Tarihi:11 04 2014 03:54(1863)

Gençler, Polis haftasını kutladı

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası dolayısı ile Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Haşim Öztürk, Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Özhan, Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler katıldı. Murat Haşim Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. yılını kutladı. Öztürk gençlik merkezi hakkında Şeref Aytekin’e bilgi verdi, gençlik merkezinde verilen kursları tanıttı. Gençlerle yakından ilgilenen İl Emniyet Müdürü Aytekin ise polis haftasında yapılan etkinlikleri anlattı. Şehit yakınlarına yapılan ziyaretlere ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Şeref Aytekin “ Bu hafta vesilesiyle insanlarımız daha da bilinçlenecek ve toplumda duyarlılık artacak. Emniyet Teşkilatımızın 169. Yılını kutluyoruz” dedi.

Gençlerden Emniyet Müdürüne anlamlı hediye

Ziyarette İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin’e İl Müdürümüz Murat Haşim Öztürk ve gönüllü genç tarafından Gençlik Merkezinde hazırlanan ebru sanatı ve karikatür hediye edildi. Ayrıca emniyet mensuplarına üzerinde 169. Polis Haftası Kutlu Olsun yazılı baklava ikram edildi. Öztürk, Ebru sanatıyla yakından ilgilenen Emniyet Müdürünü gençlik merkezine davet etti ve beraber etkinlik yapmak istediklerini belirtti. Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Özhan, Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının birimlerini gezerek polis haftasını kutladı.

Haber: Mustafa Demircioğlu

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50967


Tasarım:DtGaNi