Yayın Tarihi:11 04 2014 22:28(2073)

Boyabat'tan Silah Ruhsatlarının Alımı Başladı

Boyabat İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir, ilçede silah ruhsatlarının 10 Nisan tarihinden itibaren Kaymakamlığa başvurarak alınacağını duyurdu.

Demir, yaptığı açıklamada, Sinop Valiliği ile yapılan yetki devri gereğince 10 Nisan 2014 tarihinden itibaren Boyabat ilçesi köy ve mahallelerinde ikamet eden vatandaşların "silah bulundurma" ruhsatlarını, resmi kurumlarda görevli (muhtarlar, belediye başkanı vb.) silah taşıma hakkı olan  vatandaşların "silah taşıma" ruhsatlarını Boyabat Kaymakamlığına başvurarak alabileceklerini belirtti.

Silah ruhsatlarının ilçe merkezinde ikamet edenlere Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, köylerde ikamet eden vatandaşlara da Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından verileceğini bildiren Demir, resmi kurumlar dışında olup da silah taşıma ruhsatı almak isteyen ilgili yasada belirtilen kişilerin ise eskiden olduğu gibi Boyabat'ta ikamet etseler de Sinop Valiliğine başvurmak zorunda olduklarını ancak bu gruptaki vatandaşların mermi alımı için Boyabat Emniyet Müdürlüğüne başvurabileceklerini kaydetti. 

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aslan 12 04 2014 22:25
silah bir saldiri aracidir. amerika haric, gelismis ulkelerde yanilmiyorsam sadece polis ve asker silah tasir. muhtar,belediye baskani, memur ve diger sivil vatandaslarin silahla ne isi olabilir? kusura bakilmasin ama, aslinda silah ilkelligin isaretidir...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33993


Tasarım:DtGaNi