Yayın Tarihi:12 04 2014 00:22(2737)

 

 Ersoy’dan Başkan Çakıcı’ya hayırlı
olsun ziyareti

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili Ersoy, “Sinop ilimizde belediye başkanlığı kazanan Ak Partili Belediye Başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün ki durağımız Boyabat Belediyesi oldu. Şefik Çakıcı Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Belediye Başkanımız Boyabat’ın sıkıntılarını bilen ve bu sorunların çözümü noktasında, projeleri ile ilçeye hizmet verecek bir kardeşimiz. Biz hükümet olarak daima yanında olacağız ve çalışmalarına destek vereceğiz. Gün çalışma günü, kendisine şimdiden başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ise; "projelerimizle ilgili çalışmalarımıza Bismillah dedik ve başladık. Boyabat halkına ne söz verdik ise sözümüzü tutacağız. Boyabat’ımızı tüm dinamikleriyle birlikte en iyi şekilde yöneteceğiz” dedi.


Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: halk 16 04 2014 21:27
şefik bey hayırlı olsun umarım size oy vermeyenlerinde başkanı olmalısınız bu sizin için bir tecrübe olacak kendinizi ispatlamalısınızki bir dahaki seçimde bu halk size tekrar gönül rahatlığıyla oy verebilsin başkalarının etkisi altında kendinizi ezdirmeyin size oy verenlerin kendi çıkarları için oy verip sonra size yaptırım yapmalarına göz yummayın yoksa side ermiş bey gibi olursunuz yandaş olmayanlara ermiş bey ve meclis üyeleri gibi düşmanca hareket ederseniz çabuk sönersiniz ermiş bey en güzel örnektir okyanusa dikkat edin çok yakınınızda benden söylemesi tayyip bey inşallah onlarıda yakında söndürecek gizli bir şey kalmaz sonunda boyabattada patlak verecekler

2. Yorum: boyabatlı 12 04 2014 23:32
1 nolu yorumcu yarın mühürleniyor merak etme sen rahat ol

1. Yorum: hak hukuk adalet 12 04 2014 15:10
sayın cakici görevi aldığınizda , boyabatin 1 kurusuna halel gelmeyecek dediniz. 11 katlilar ilgili ne yapacaksınız halk bu konuyu takip ediyor ve bu olay bence sizin samimiyet sınavınız olacak.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112808


Tasarım:DtGaNi