Yayın Tarihi:12 04 2014 22:11(1787)

Rektörümüzden Yeni Başkana Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Recep BİRCAN, Boyabat’ın yeni Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Recep BİRCAN, Sinop Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ekrem MEMİŞ, Rektör Yardımcısı İsmet BERBER, Boyabat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Murat SEZGİN ve Genel Sekreter Mehmet ATLI; Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI’yı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz ve beraberindeki heyet Başkan Şefik ÇAKICI’ya hayırlı olsun dileklerini iletti ve başarı diledi. Boyabat'taki Fakülte ve Yüksekokul hakkında bilgiler veren Rektörümüz BİRCAN sorunların aşılması konusunda Başkan ÇAKICI’dan destek istedi.

Başkan ÇAKICI ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “İlçemiz için birçok projemiz var. İnşallah bu projeleri hayata geçirirken üniversitemizden de destek alacağız. Üniversiteye gelen öğrencilerimizin karşılaşabilecekleri sorunları çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bize misafir olarak gelen hiçbir hocamızı ve öğrencimizi mağdur etmeyeceğiz. Başkanlığımız boyunca Üniversitemizin yanında yer alacağız” diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Recep BİRCAN, Sinop Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ekrem MEMİŞ, Rektör Yardımcısı İsmet BERBER, Boyabat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Murat SEZGİN ve Genel Sekreter Mehmet ATLI; Boyabat Kaymakamı Bilal BOZDEMİR’i de ziyaret etti.

Ziyarettin ardından Üniversitemiz Heyeti, Boyabat Kaymakamı Bilal BOZDEMİR ve Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI ile birlikte Boyabat’ta yer alan Üniversitemiz yerleşkesinin girişinin yerinin değiştirilmesi için incelemelerde bulundu. Daha sonra Fakülte ve Yüksekokuldaki Öğretim görevlileri ve öğrenciler ziyaret edildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

58923


Tasarım:DtGaNi