Yayın Tarihi:14 04 2014 20:54(2429)

Katliam değil, düzenleme

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Sinop'taki ağaç kesiminin orman katli değil, orman işletmeciliği olduğunu savundu. Üzmez, Sinop'ta ağaç kesimi yapılan bölgenin, Orman Genel Müdürlüğü'nün, teknik ormancılığa dayalı çalışmalar yürüttüğü bir alan olduğunu söyledi.

Nükleer santral projesi nedeniyle diken üstünde duran Sinoplular ve Sinop Nükleer Karşıtı Platform üyeleri ise ağaç kesiminin süreceğini söylemişti. Ağaç kesimini fark eden NKP, bölgenin fotoğraflarını çekmiş ve Orman il Müdürlüğü'ne sözlü olarak kesimin nedenini sormuştu. 'Rutin ağaç kesimi ve seyreltme' cevabını alan platform tatmin olmadı. Sinop NKP 'Kesim yapılan bölge ve santrale tahsis edilen 60 km'lik alan olduğunu söylüyor.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: vatandaş 16 04 2014 16:20
boyabatlı kardeşim güzel söylüyorsunda ormanda çalışanları görsen böyle düşünmezdin neden mi çalışanları bir hırs bürümüş ne kadar kesersem o kadar çok kazanırım ormanın talimatlarına uymadan kafasına göre kesim teftiş sıfır çünkü üretim ne kadar çok olursa adamlar ondan memnun memleketini geleceğini düşüne yok herkes cebine çalışıyor helede ormanda çalışanların teşkilatta bir tanıdığı varsa gerisini düşün

3. Yorum: boyabatlı 15 04 2014 23:23
lan kardeşim başka işiniz yokmu sizin orman kesiliyosa oda bir destek köylü kazanıyo kamyoncu kazanıyo orman kazanıyo bu ormanlar seyredilmese yangın tehlike oranı yükseliyo o yüzden siz işinize bakın biz karadenizlier olarak menmunuz

2. Yorum: selamet 15 04 2014 15:46
yahu saffet sen bu çam ağacının bu boya kaç yılda ulaştığını biliyonmu ?karadenizde mi konyaların çölü gibim mi olsun ? lüzumsuz kesilmişse şayet yazık bu ormanlara dostlar.

1. Yorum: saffet 14 04 2014 23:52
dogru soze ne denir ki, adamlar ulkemiz icin calisiyor, agac kesiliyormus falan filan bunlar bahane bu hukumet kadar agac diken bir hukumet gelmedi bu ulkeye. nukleer'e karsi gelmek icin agac bahanesi hadi tamam taksim'de cami yapilcak diye agac bahanesi uydurdunuz burada da hopbala artik. yedirmeyecez sizin gibi capulculara gelecegimizi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

53765


Tasarım:DtGaNi