Yayın Tarihi:14 04 2014 21:45(2693)

Güçlü Yarınlar İçin Sende Bir Fidan Dik

Güçlü Yarınlar İçin Sende Bir Fidan Dik

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ile Sinop Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ortaklaşa fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Sinop İnceburun mevkiinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri, gönüllü gençler ve Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları katıldı. Güçlü yarınlara katkıda bulanabilmek adına bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu belirten Özhan, “Sinop’ta yaptığımız çeşitli etkinlerin birini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha yaşanabilir çevre için bu tür projeleri önemli buluyoruz. ” dedi.

Şenlik havasında 200 fidan dikildi

Fidan dikme etkinliğinin gençlere doğa sevgisini aşıladığını vurgulayan Özhan, “Gençlere, ağaç sevgisi aşılamak, doğa ve çevre bilincini geliştirmek amacıyla etkinlik düzenledik. Düzenlenen etkinliğe ilgi yoğundu. Fidan dikimi öncesinde fidan, ağaç ve ormanların önemi hakkında yetkililerce bilgiler aktarıldı. Gönüllü gençlerimizle birlikte düzenlediğimiz fidan dikim etkinliği şenlik havasında geçti. Bu tür etkinliklere zaman zaman yer vereceğiz. Bugün Sinop İnceburun mevkiinde 200 fidan dikimini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sinop Orman İşletme Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Güçlü Yarınların gençlerinden yorumlar

Selin Bozkurt: “İlk defa fidan dikme etkinliğine katıldım ve çok mutlu oldum. Artık İnceburun mevkiine gelmem için bir amacım var. Ağaçlar ve ormanlarla birlikte güzel ve yeşil yarınlara.”

Mert Sağır: “Geleceğimiz için doğaya katkıda bulundum. Bize bu mutluluğu yaşatanlara çok teşekkür ederim. Diktiğimiz bu fidanlar inşallah iyi şeylere gölge olacak.”

Tuğba Namlı:“Bu şehirden gitsem bile arkamızda bir anlamlı hatıra bıraktım. Çok mutlu oldum. Bizden sonra her iyiliğe gölge olması ümidiyle.

Haber&Fotoğraf: Mustafa Demircioğlu

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33864


Tasarım:DtGaNi