Yayın Tarihi:15 04 2014 23:23(2924)

 

Ziyaretçilerin ardı arkası kesilmiyor

Boyabat Belediye Başkanlığını kazanan Şefik Çakıcı’ya hayırlı olsun ziyaretlerinin ardı arkası kesilmiyor.

Sevenleri tarafından yoğun ilgi gösterilen Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ziyaretine gelen ziyaretçilerle tek tek ilgileniyor ve hayırlı olsun dileklerini kabul ediyor.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı bu gün ziyaret edenler arasında, Boyabat Ticaret Odası Başkanı ve Yönetimi, Boyabat Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı ve Yönetimi, Durağan Kaymakamı Davut Düzgün, Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan, Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Hüseyin Gençali ve birçok vatandaş ziyaret etti.

Vatandaşların kendisini ziyaret etmesinden duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Çakıcı, her gün ziyaretlerin yoğun bir şekilde sürdüğünü bununda kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Başkan Çakıcı, “kapımız herkese sonuna kadar açık. Gelen vatandaşlarımızı geri çevirmeyin diye özel kalemde ki personelime talimat verdim” Hemşerilerimizin ziyaretleri bizlere mutluluk veriyor” diye konuştu.

 

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: bayram yücel 16 04 2014 15:14
öncelikle şefik başkana hayırlı olsun diyorum ziyaret edenler arasında hocam hüseyin gencali hocamı gördüm hocama sevgi ve saygılarımı sunasr ellerinden öperim .hocamın bizde emeği coktur imam hatip lisesinde okurken bizlerin adam olması icin elinden ne gelirse yaptı hocam boyabatın medari iftarıdır adam gibi adamdır bizler onu hep örnek aldık hocam ellerinden öpüyorum ...şefik başkana yapacagı hizmetlerden dolayı başarılar diliyorum ..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33512


Tasarım:DtGaNi