Yayın Tarihi:16 04 2014 16:41(2387)


Seyyah Projeleri İlçemizde Devam Ediyor…

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ve 81 İl’den 14-17 , 18-26 yaş grubundaki gençlerin tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel etkileşimde bulunmaları, gençler arasında diyaloğun arttırılması, ülkemizin doğal, tarihi güzelliklerin yerinde görerek ülkelerini daha çok sevmelerine katkı sağlanması hedeflenen geziler İlçemizde Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilmeye devam ediyor…

Geziler şimdiye kadar Amasya, Safranbolu,Amasra (Bartın) illerine gerçekleşti ve bu gezilere 250 genç iştirak etti. Güreş Antrenörü Erkan Gür liderliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen, daha önce bu gezilere dahil olmamış gençler öncelikli olmak üzere , Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde spor hayatına devam eden başarılı sporcuların yanı sıra Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Boyabat Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören öğrenciler sistematik olarak gezilere gönderiliyor.   Gezilere katılan öğrencilerin(seyyahların), seyahat sigortaları dahil olmak üzere tüm giderleri Gençlik ve Bakanlığı bütçesinde karışılanıyor.



          

 
Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

78735


Tasarım:DtGaNi