Yayın Tarihi:16 04 2014 17:26(2321)

İlçe Atletizm Takımımız Sinop Gençlik Merkezini Gezdi

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak her ilde gerçekleştirilen Atletizmi Geliştirme Projesi İl Takım Seçmeleri 15 Nisan 2014 tarihinde Sinop’ta bulunan Boyabat Atletizm Takımı, Sinop Gençlik Merkezine ziyarette bulundu.

İlçemize açılacak olan Gençlik Merkezinin işleyişi hakkında derinlemesine bilgi toplayan ve daha önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bursa gezisi sırasında Bursa Yunus Emre Gençlik Merkezini ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, bu kez de Boyabat İlçe Atletizm Takımı ile Sinop Gençlik Merkezini gezerek Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Özhan’dan bilgi aldı.

Atletizm Antrenörü Nazmi Yeğin’in de eşlik ettiği Sinop Gençlik Merkezinin 7.000’e yakın üyesi bulunuyor ve 20’ye yakın branşta kurslar düzenleniyor. Açılan bu kursların yanında “Seyyah Bizim İller”, “Gençlik Şühedanın İzinde” ve “Ecdada Mektup” gibi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından öngörülen projeler burada hayata geçiriliyor. İlçe Atletizm Takımı ve beraberindeki heyetle yakından ilgilenen Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Özhan, Boyabat’a çok yakında kurulacak olan Gençlik Merkezinin çok işlevsel olacağını belirtti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

407973


Tasarım:DtGaNi