Yayın Tarihi:16 04 2014 17:56(1865)

BOY-DER Genel Sekreteri Kenan Güllü Tüm Hemşehrilerini Kutlu Doğum Programına Davet Ediyor

BOY-DER genel sekreteri Kenan Güllü 26 Nisan2014 cumartesi günü gerçekleştirecekleri 3. Kutlu Doğum programına tüm hemşehrilerimizi davet ediyor.

Genel sekreter Kenan Güllü mesajında

Aydınlık dünyamızın güzel insanları öncelikle 30 mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin hemşehrilerimize,memleketimize,tüm ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Halkımızın teveccühü ve Allah CC. takdiri ile göreve seçilen tüm sayın muhtar, meclis üyesi ve belediye başkanlarımız büyük bir özveri ile çalışıp kalıcı eserler bırakacaklarına hiç şüphem yoktur.kardeşlerim Sinop ili,ilçeleri derneği dün olduğu gibi bugün ve yarın da sizlerin huzur ve refahı için elinden gelen gayreti,çabayı göstereceğinden emin olunuz.Çünkü sizlerin acısı acımız,mutluluğu ise mutluluğumuz olacaktır.Yine dernek olarak hiç bir siyasi oluşuma taraf olmadık,olmayacağız.Taraf olduğumuz tek yer Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu büyük Türkiye Cumhuriyetidir.

Değerli hemşehrilerim

26 Nisan 2014 Cumartesi günü Yenimahalle Belediyesi Büyük salonda saat 19:00'da, iki cihan serveri Peygamber efendimiz(sav)'i yad edeceğimiz muhteşem bir kutlu doğum programı düzenleyeceğiz.Sizlerin tüm dost akraba ve ailelerinizin teşriflerini bekliyoruz.Her şeyin en iyisi en hayırlısı sizin ve tüm İslam aleminin olması dileğiyle Allah'a emanet olun

Ümmetin üstüne titreyen sensin,
Kulunu Allah'a sevdiren sensin
~

Ey hakk'ın şahidi yüzünü göster.
Müjdeci,uyaran,gel diyen sensin
~

Geceyi gündüze çeviren sensin
Kul şehadetinle tanımak ister

SAYGILARIMLA KENAN GÜLLÜ
BOY-DER GENEL SEKRETERİ

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

377360


Tasarım:DtGaNi