Yayın Tarihi:16 04 2014 23:05(2327)

 

Bem-Bir-Sen Genel Başkanından
Çakıcı’ya ziyaret

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı hayırlı olsun tebriklerini kabul etmeye devam ediyor.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Sinop İl Başkanı Veyis Karabağ, Bem-Bir Sen Boyabat İlçe Temsilcisi Kasım Tufan ve Diyanet Sen İl Şube Başkanı İbrahim Tekdemir İle birlikte Boyabat Belediye Başkanlığına seçilen Şefik Çakıcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bem-Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ziyaretde yaptığı açıklamada Boyabat’ın şirin ve tarihi dokusu ile güzel bir ilçe olduğunu, bu dokunun korunması ve ilçenin gelişimi ve kalkınması için Belediye Başkanına büyük görevler düştüğünü belirterek, sayın başkanımızın da üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini temenni ediyorum. Belediye başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ise ziyaret ve temennilerinden dolayı Genel Başkan Turbay’a teşekkür ederek,“Bizlere destek veren tüm hemşerilerimize sonsuz şükranlarımızı ifade ediyorum. İnşallah gayretli çalışmalarımız neticesinde Boyabat’ımızı olduğundan daha güzel yerlere taşıyacağız” ”ifadelerinde bulundu.

Yapılan ziyaret sonrasında Bem-Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve belediye temsilcileri bir süre sohbet etti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

115791


Tasarım:DtGaNi